Айде пак

22.10.24
16:45

Ха, добър ден!
Завръщам се пак малко към времената, когато пишех във форума. Колко реално и дали ще имам нещо съществено за казване - не знам, но ще гледам да си отбелязвам редовно. Не помня от колко време не пиша, но като най-важен факт за този период - родих, качих 16кг, свалих си ги всичките, вселенската лотария ни определи вечно крещящо бебе, никаква помощ, нивата на стреса отвъд скáлата на ретрог(р)адния Меркурий и съответно понятието спорт събираше прах в раздел научна фантастика. Много хубаво било иначе да си родител, де 😅

Преди 4 седмици започнах с една физиотерапия, защото с малкия нямаше как да си оправя някои проблематики след раждането, и на нея видях в колко лоша кондиция съм. Не защото не съм активна, но не е същото при отсъствие на целенасочено и осъзнато движение, както и разтягане и дишане.
С упражненията на баба Гудрун на тоя курс цяла нощ не можах да спя от болки, което много добре ми прочисти главата и ми помогна да видя как скоро ще се превърна в доведената сестра на Пинокио.

Та след много дъра-бъра:

Няма да тренирам с щанги. Нито искам, нито имам наблизо, нито имам силите. Ще тренирам кратко, може би 2 пъти в седмицата спрямо обстоятелствата, високоинтензивно (доколкото мога към конкретния момент) с ластици и малки тежести като допълнение в повече повторения. С времето ще си взема и ластици с по-голямо съпротивление.

Единствената ми цел е да съм в прилична физическа форма с функциониращи правилно мускули, а не трупи от ателието на Джепето. Нямам нужда да отслабвам, но може да се претегля за протокола.

Ще започна да ги описвам от следващия път. Не че има някакво значение.

По-важното:
Тренировка в четвъртък. До вчера грозна мускулна треска и прозрението, че не мога да направя и 3 стриктни лицеви. Доста упражнения, особено свързани с издръжливост, не успях да ги завърша. Пълна скръб.

Тренировка днес:
По-добре откъм мобилност, лицевите повече повторения, но пък на колене. Пак пълна скръб.

Но каквото - такова, няма да стане от днес за утре.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.10.24
20:29

Вчера едва намерих време да тренирам, че днес си бихме камшика от града и имах да изпълня много крайни срокове.

Около 30 минути, като реалната продължителност на тренировката беше 20 минути, но малкият пумпал много се хареса с ластици на врата и обикаляше като Бойко Борисов, откриващ милионния километър на магистрала Тракия 🤣 Компенсира обаче с лицеви и му се получиха по-добре от моите 😅

После стоях до 3 вечерта, за да оправям документи, че днес трябваше да ги предам в ранни зори, и кръстът ми стана на супа. Още ми е натегнат и едва се изправям. Май ще си търся швейцарската топка - столът е много глупаво изобретение.

Не знам дали ще мога да тренирам до другия понеделник, но възнамерявам да обикалям много из всякакви баири, та няма да е съвсем без хич. И да снимам - така ми липсваше 🤗

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1