Как да кача килограмки

NO

24.09.05
00:17

Хи на сички здравеняци :D Абе ще ми се да понаддам 10-15 килца и реших да се обърна към вас.Значи на 19 години съм(скоро ги направих) Висок съм 1,74 а тежа 58 кг.Туй са си бая килца под нормата.С тренировки и яко хранене(много калорий на ден) дали ще има успех?Аз пуша в момента,но мисля да ги спра и да обърна малко повече внимание на външния си вид.Ако откажа цигарите и наблегна на тренировки и на хранене дали ще има някав напредък в период на 4-5 месеца.Кажете какви храни трябва да поемам на ден за да има някав ефект.щото несъм ама хич запознат с хранителния режим(говоря като започна да тренирам) :)
А за моя ръст и мойте килца нормално ли е гръдната ми обиколка да е 103см,а ръката 30 и половина?В краката съм голема гръча,незнам що :? Голема ли съм щилка :(

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.09.05
00:32

[quote author=“nokiika”]С тренировки и яко хранене(много калорий на ден) дали ще има успех?

Определено това е начина. Прочети сайта и някои теми из форума като начало, за да добиеш основна представа за нещата.

24.09.05
00:32

Твърде много инфо е това всичкото дето трябва да разбереш...Почваш да четеш сайта, мяташ едно око и на форума и питаш, но гледай е в рамките на нормалното  :wink:  а цигарите е добре да ги спреш макар, че не оказват кои знае какво влияние, но нека това да го кажа - те са най-малкото което ще трябва да промениш! 8)

NO

24.09.05
00:43

@kaljio аз пък съм чувал(няма да споря за това),че примерно ако си пушил и спреш цигарите,започваш да качваш килограми(то за да качваш тия килограми трябва да имаш и апетит да ядеш де :) ) та примерно ако не спра цигарите,а ги намаля до минимум на ден ще има ли същия успех или трябва въобще да не пуша?
аааа и ок ще прегледам обстойно форумчето и темите в него малко да науча повече за хранителни режими и текива работи щото нищо си неодбирам от тях и после няма начин пак ще досаждам :D

25.09.05
14:31

Най-добрата формула за покачване на килограми е Два дена ядеш, два дена преяждаш.
айди УспеХ  :wink:

25.09.05
16:13

Това за спирането на цигарите и напълняването са си общо взето градски легенди. Имам приятели, които са ги спряли и в последствие са напълняли, но имам и познати, които не са мръднали в това отношение. Всичко си е строго индивидуално, но не мисля, че цигарите имат някаква роля в това.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1