Каква музика слушате , докато дигате

Прескочи до:

01.10.05
00:35

Mos Def And Massive Attack - i Against i,Mortal Kombat - Combat Theme това е преди тренировка.А в залата някво радио спорт?

RO

01.10.05
09:46

Ам жицарите сме повече май

_M

01.10.05
12:13

[quote author=“Miyu”][quote author=“Go6ko”]Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката-  шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2,  орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста.

[code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1]

Не се и учудвам.

П.П.И аз съм от там  :roll:

И какво като е от Плевен?!Аз съм от София и също слушам поп-фолк докато тренирам,ама малко по-ритмични песни примерно на Анелия са чудесни и вдигам силата между 5 и 10 % в зависимост от парчето :D .Всички сте ми много странни уж само жица слушате ,а съм сигурен ,че ходите някаде да пийвате чака-раката е на макс :lol:

01.10.05
15:10

Хеви метъл братлета!  8)  :wink:

01.10.05
19:24

главно метал :twisted:  най обича кат е някав брутален бг хардкор :twisted:  направо изперквам :twisted:

SP

01.10.05
21:27

абе халооу. искам да те питам щото знам че ти си привърженик на ДЖУНИОР на НУТРИМ какви пари го взе щото и аз мисля да го взема,и как го пи?

01.10.05
21:42

[quote author=“Sparkito”]абе халооу. искам да те питам щото знам че ти си привърженик на ДЖУНИОР на НУТРИМ какви пари го взе щото и аз мисля да го взема,и как го пи?

последно си го зех за 13 лева 1 кило :D иначе го пиех по 120 грама на ден 60 сутрин и после си закусвам и 60 след трен и отделно си зимах още  1 път протеин по средата на следобяда и преди лягане и ефекта беше доста добър :D

MJ

02.10.05
12:25

слушам само ритъма на сърцето си
и кръвта която бавно,но сигурно се помпа
такова свещенно деяние не трябва да се нарушава от излишни звуци!

EZ

02.10.05
12:29

в залата един от шефовете си пада по R&B и яко си дъни докато тренира :cry:  Ама ако уцеля когато е другия пуска метал до дупка и става яко надъхване.

BA

02.10.05
15:39

такава тема ако не се лъжа имаше  преди  :wink:  Иначе моите музикални препочитания са доста разнообразни, но докато дигам обикновенно си пускам некой зациклящ транс или техно и така изтрещявам  :wink:

02.10.05
15:56

обикновено някоя резачка,а ако не ми се занимава,пускам рандом и както дойде.

02.10.05
22:48

Дръм&Бейс миксове на Noisia, Tech Itch, BC UK, Resonant Evil (ОСОБЕНО) и цялата дискография на Outbreak Records предварително записани с +10% pitch :) - някъде на 190 BPM излизат.

03.10.05
19:26

Pop - Folk :wink:

03.10.05
23:25

Диска не Resident Evil -  яко ме надъхва репликата - “You`re all gonna die down here!` и накрая - `we are going up - all of us!`. Страшен албум. Също слушам Clawfinger - много ме надъхва за яка тренировка. Това е като помпам у нас - във фитнеса - квото пуснат.

Каквото пуснат.

04.10.05
08:40

Вчера на фона на Пантера в залата, щях да си изкарам рамото  :shock:  Но пък не стана и си доизслушах песента, с волно съчетание  :P

05.10.05
01:37

Радио r0x :D HotFM и Fresh!  :D

BO

14.10.05
18:16

Чалга рулзз  :lol:

14.10.05
18:45

аз лично още не съм започнал да тренирам сериозно,но ще започна до около половин-1 месец,като си купя дъмбели.ще си тренирам у нас затова ще ми е доста по приятно.първо че няма да ми се карат батковците,второ че всичко си е мое,и трето музиката :D лично аз слушам метъл.пауър предимно и хеви.като тренирам ще си пускам hammerfall,iced earth,children of bodom,rammstein,judas priest,manowar и iron maiden :) също имам и японски рок.най-добрия ми приятел не разбира как ги слушам,тъй като мрази японския език,но на мен много ми харесват.също така стават за тренировка.даже са много добри.ако някой иска може да дам списък с имена на песни да чуете.но да предупредя че ги няма в българските сървъри.

B_

14.10.05
20:15

като дигам .... рапец ..... просто като е нещо надъхващо ми дига силата мноократно .... ама и жица е удачно докато вдигам :wink:

14.10.05
21:46

[quote author=“Miyu”][quote author=“Go6ko”]Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката-  шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2,  орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста.

[code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1]

Не се и учудвам.

П.П.И аз съм от там  :roll:

Айде сега още малко ще ни искараш, че сме заклети чалгаджии в Плевен, ма какво ти обяснявам нали и ти си нашо момиче :wink:

Иначе пускам нещо на Paul Van Dyk, Dj Tiesto, Dj Balthazar, някой див транс или пък някое хубаво ретро парче, нещо на Rainbow, Scorpions, Nazareth, Roxette ииии т.н.  :D

18.10.05
21:48

Квато пускат по радиото в залата :)

02.11.05
08:10

и аз като serialsuicide,но предпо4итам метал, хип-хоп или техно  :lol:

TW

08.11.05
20:36

В залата се надува здраво Prody G   :twisted:  :twisted:  :twisted:

IR

11.11.05
14:48

Със сугурност нещо тежко! (ама няма—в залите, дето ходя само радио Фреш или Планета ТВ :evil: ). А от всичко тежко най-добре MANOWAR или Bolt Thrower! Та аз точно заради тия първите почнах да вдигам...

11.11.05
16:56

Manowar са културисти ли  :D :lol:

11.11.05
16:59

Абе коравички са :lol:
http://www.manowar.nl/kings5t.jpg

MA

11.11.05
18:06

Еми  докато вдигам слушам каквото ми пуснат в залата, обикновенно това е радио Витоша или Сити.Ако зависеше от мен бих слушал черно :D

11.11.05
21:54

най-често радио сити,витоша,фреш.което е пуснато и 3те зарибяват :P

SE

20.11.05
19:40

[quote author=“Mayhem”]Абе коравички са :lol:
http://www.manowar.nl/kings5t.jpg

не че нещо ама повече приличат на гейове

^V

21.11.05
00:16

Слушам каквото пуснат в залата. Иначе имам разноообразен вкус, но най-много се кефя на черното  :D 8)  8)

SM

25.11.05
22:37

абе нз обаче сия тези ОСТ от новата NFS MW са мн яки песнички и супер надъхващи по време на тр.. намерете си ги да ги чуете.. здраво метал и 1 път като си прая у нас лицеви за загрявка(2 серии до отказ) да се пробвам първата серия прая 25 и падам. след 5 мин прая втората серия на 1 мн яка песен ос ОСТ и напраих 35… нз мн се надъхвам на тез песни. :twisted:

25.11.05
23:32

[quote author=“SMD”]абе нз обаче сия тези ОСТ от новата NFS MW са мн яки песнички и супер надъхващи по време на тр.. намерете си ги да ги чуете.. здраво метал и 1 път като си прая у нас лицеви за загрявка(2 серии до отказ) да се пробвам първата серия прая 25 и падам. след 5 мин прая втората серия на 1 мн яка песен ос ОСТ и напраих 35… нз мн се надъхвам на тез песни. :twisted:

Bullet For My Valentine - Hand Of Blood http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/headbang.gif

Къртииииии

26.11.05
12:25

УААААА  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  при нас слушам некви полу приспивни песнички.Кат почне сутрин радио Витоша и тая тройка на разсъмване.То говорат за анален секс то говорат за групов.... направо ми се оттренирва като ги слушам.  :evil:  :evil:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

26.11.05
12:59

аз 100% предпочитам чалга и даже си нося от време на време ,че с тез металски работи започва да ме боли главата или пък техно някой кат ми пусне оооо ужас.По принцип  също така нямам против ретро или черно

С.

27.11.05
00:12

Мене па у фитнесо ми пускат МАДОННА и ПОПКОРН, а върха е га ми пускат Кризма, тая новата песен върви и с клип, та нема начин да не се затиснеш  :lol:  :lol:  :lol:

Иначе фенове на gabba има ли тука..... Щот аз съм си замислил да праа касетки некак си и да ги пращам на фитнеса ми , ама де да ги знам как ще повлияе на псиохиката на яките мъже :wink:

ММ

27.11.05
00:21

Слушам каквото пуснат , обикновено е радио.
Иначе..
Чалгата изгражда, тя не разгражда !!!

27.11.05
00:30

[quote author=“marin_g_m”]
Чалгата изгражда, тя не разгражда !!!

Това ми харесва, а и напълно го подкрепям.  :lol:  :lol:  :lol:

SM

27.11.05
03:40

[quote author=“dimityr”]аз 100% предпочитам чалга и даже си нося от време на време ,че с тез металски работи започва да ме боли главата или пък техно някой кат ми пусне оооо ужас.По принцип  също така нямам против ретро или черно

е ти с тая музика ше заспиш на лежанката е.... :wink:

AN

27.11.05
11:42

Е добре де, какво слушаме сега. С мп3-ка ли да цъфна във фитнеса примерно? Каквото ми пуснат - това. Ако можех да избирам бих предпочел някво черно надъхващо или нещо електронно, с повечко бас, но да не е много бързо. Иначе по принцип си слушам по-различна музика (в смисъл повече стилове).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1