04.10.05
10:03
малку смешно може да прозвучи ама на мен ми е много интересно дали един кубик е равен на 1 мл дека :roll: щото маи е по малку .. уж 1 ампула е 2мл,като я драпна стават 1.6кб ... спред мен не трябва да е така...или да не е от мастления разтвор ... при омнадрена някои знае ли как е ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимда 1 кубик е 1 милилитър. а теб явно просто те “удрят в кантара” с тая дека дето е 1,6 мл. кофти тръпка мъжки.
ехе ... осетих и ас нещу такова....нестига,че ми дават някав маршав тестостерон,ми и поне да палнеха ампулата до горе е.Ас си зех на Norma Nandrolone,а един мои приятел си порача от 1 саит Дека и двете са по 1.6 кубика.
И някои беше споменал деката каква трябва да е на вкус...нещу не мога да намеря темата...ама тея и двете са горчиви...даже при едната направо ми се предраифа :P
абе не мога да разбера аз тази упорита наивност да се поръчват подобни субстанции от разни сайтове и тн. все пак това после си го шибваш в организма. по тази презупция утре други ден ще насипя олио в няколко шишета с етикет и аиде на деката. не бъдете подобни наивници. деката на органон в аптека е около 18 лева мисля. сравнете като цена и помислете , дали , уж същият продукт може да е толкова евтин.
joropower ас нандролона на норма до взех от аптеката за 12лв,но попринцип се продава 15.Според мен вече няма голяма разлика дали е от аптека или саит.Оригинална дека в бг ме самнява да се намери.Една ампула наванка е по 25лв (15$),а в бг 10лв...как мислите да внасят деки по 25лв а да ги продават по 15 ... хах на мен ми се струва налудничево... :roll:
трябва да се пазарува от стабилни и познати аптеки.аз поне така практикувам и съм на мнение , че ретаболил е дека номер 1 у нас като качество.
1 кубик=? Такава мерна единица нема :shock: . Кубичната мярка е мярка за обем. Пр. 1 кубически метър е равен на 1 литър. На повечето от течностите стойностите за обем и тегло са почти равни (т.е. един литър е равен на един килогарам), но в зависимост от плътността и други фактори могат да бъдат различни. Иначе 2мл, трябва да са равни на 2 кубически милиметра, но на спринцовката отчитането почва малко по надолу.
чукундур , 1 куб метър е куб с размери - метър на метър на метър . изсипи в подобен съд един литър вода и сам прецени дали има еднаквост. изпаднал си в грешка.
[quote author=“joropower”]чукундур , 1 куб метър е куб с размери - метър на метър на метър . изсипи в подобен съд един литър вода и сам прецени дали има еднаквост. изпаднал си в грешка.
Упс и аз се олях с единиците :oops: , но важното е, че схванахте принципа.
абе простете за невежеството ама кво е тва дека??? говорили са ми за него обаче пак незнам нищо за него???
snaffy
Инжекционен стероид получен от 19-Nortesterone. Този препарат проявява умерена андрогенна активност и силен анаболен ефект. Това го прави отличен за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата. Слабо токсичен е спрямо черния дроб и ароматизира само при високи дози. Този стероид може да баде използван както за релеф така и за маса. Този стероид може да баде използван както за релеф така и за маса. Атлетите го комбинират с различни други препарати и получават отлични резултати. Това е един добър препарат като основа за много стероидни цикли. Получаван е добър разултат с много малко странични ефекти. Има репутацията на препарат, който облекчава болката от контузии и травми. Атлети имащи контузии в раменете, коленете и други стави разказват,че тези оплаквания престават по време на използването му. Този продукт драстично позивитизира азотния баланс и времето за вазстановяване между тренировките. Най-често срещаните дози при мъжете са от 200-400 mg седмично,а при жените 50-100 mg на седмица.Това са умерени дози, при които рядко се наблюдават рязко изразени странични ефекти.
змачи маи е нормално...да се надявам хах...
05.10.05
12:32
то медиците които са клъвнали по малко от химята, физиката и общата биология често употребяват кубик за кубичен милиметър, без да знаят кво е система СИ, но въпреки всичко съм попадал на такива случки, които говорят за GMP, GLP, ISO, а не знаят освновни неща....
Но какво да ги правиш лекарите, стоматолозите и фармацефтите, не случайно все още дипломите им не се признават в повечето страни.
05.10.05
12:42
[quote author=“joropower”]е , кро ти ги разцепи направо с този коментар ;)
ми да се съкрати само Кубик от Кубичен метър по го разбирам щото ситемата е Метър, Секунда и забележете Килограм!
ама да наричаш кубичния милиметър кубик... верно требва тоя който ти е преподавал физика да не е бил с всичкия си...
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече