Моята по-добра компания

Програмата, с която ще помогнете на служителите и колегите си да бъдат по-здрави, по-продуктивни и по-щастливи.
Хей, ВВ

За кого е тази услуга?

Корпоративната програма на BB-Team е отличен избор за всяка компания, която желае да въведе или подобри своята wellness политика към служителите си.

Ако имате ограничен времеви ресурс да планирате и изпълните нещо повече от спорадични събития за активен начин на живот, насреща сме заедно да променим това.

Защото компанията ви го заслужава.

Какво включва и как протича програмата?

Опознаване

Всяка компания има своята култура, ценности, потребности и приоритети. Първата стъпка е да се запознаем подробно с всички тях, а също така и с предишния опит с подобни активности, ако имате такъв.

На тази база съставяме план за действие спрямо целите, които искаме да постигнем заедно.

Знание

Предлагаме семинари на конкретни и актуални теми, свързани с движение, тренировки със съпротивление, хранителни навици, ментално здраве и продуктивност.

Умение

Надграждаме знанието с практикуми, на които помагаме на колегите Ви да подобрят уменията си да се движат, тренират, приготвят храна и още.

Навици

Продължителната ангажираност на екипите ви е реална възможност за трайна промяна, изграждане и подобряване навиците на всеки ваш колега и служител.

Постигаме това с допълнителните занимания и услуги, които персонализираме чрез нашата софтуерна платформа.

Анализ и прогрес

Разчитаме на редица важни метрики, за да проследим ефективността на програмата и практически да проследите защо инвестицията си заслужава.

Въвеждаме стратегия, чрез която може да очаквате устойчиви и дълготрайни резултати.

Компанията ви е в сигурни ръце

Обединихме усилия с нашите партньори от Motivity, за да предоставим най-пълната и ефективна Wellness програма в България.

BB-Team
Motivity

Не знаем, дали колегите ще спрат да мрънкат за климатика, но ще им помогнем да бъдат по-здрави и по-добри. 😎

Направете запитване
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1