Тренировъчна консултация

Имаш нужда от съвет за своите тренировки, техника на изпълнение или други казуси?
Намери всичките отговори на въпросите си с BB-Team.
Тренировъчна консултация

За кого е тази услуга?

Консултацията ни е подходяща за всеки човек, който има нужда от преглед на текущите тренировъчни навици и физическо състояние.

Ако изпитваш дискомфорт или смяташ, че не всичко е, както трябва с начина ти на трениране и движение като цяло - ще се радваме да направим подробния ни преглед и да намерим отговорите.

За момента може да предложим услугата само за София, във фитнес центъра ни в кв. Лозенец.

Как протича всичко?

Попълване на анкета

Ще те помолим да направиш бърза регистрация в сайта ни, както и да отговориш на няколко въпроса. Така ще те опознаем по-добре.

Провеждаме начален разговор

Често има допълнителни въпроси на база анкетата ти. Ще намерим заедно отговорите по удобен за теб начин - имейл или телефонен разговор.

Провеждаме консултацията

Насрочваме среща в нашия фитнес център, където ще проведем самия преглед на движение, техника и мобилност. Отнема средно около 60-90 минути.

Изготвяме план за действие

Ще ти дадем конкретни насоки какво да правиш (или да не правиш), така че тренировките все така да отговарят на поставените ти цели.

Колко струва?

Цената на тренировъчна консултация започва от 89 лв.

Когато имаме яснота какво предстои да постигнем заедно, ще ти изпратим и ценовото ни предложение, в зависимост от това, дали са необходими повече консултации и през каква честота.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Изпрати запитване
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1