Програма: по-добро начало

Всичко, от което имаш нужда, за да подобриш тренировките и хранителните си навици през следващите 90 дни.
Програма: по-добро начало

За кого е тази услуга?

Всяко начало е трудно, несигурно, неясно. С промяната на навиците не е по-различно, независимо дали нямаш никакъв предишен опит или ... добре забравен във времето такъв.

През годините научихме всичко по-важно, което е необходимо да направиш като първи стъпки. Както по линия на тренировките, така и по линия начина ти на хранене.

Това е нашата програма "По-добро начало". Цялостен план за изпълнение, подходящ за начинаещи или завръщащи се от дълга пауза в тренировките.

Какво включва програмата?

  • Тренировъчна програма - съобразена с твоите възможности, честота и място на трениране, както и текуща форма.
  • Инструкции за провеждането на всяка тренировка - ще ти спестим максимално времето да се колебаеш кое как се изпълнява и защо.
  • План за промени в начина ти на хранене - изпълними стъпки, с които реално да подобриш храненията си, а не да попаднеш в капана на безсмислен режим.
  • Ръководство за ефективна промяна на твоето ежедневие - вероятно има причина да започваш сега или да направи пауза за определено време. Ще ти помогнем да направиш, така че постоянството ти също да не е временно.

Как протича всичко?

Попълване на анкета

Ще те помолим да направиш бърза регистрация в сайта ни, както и да отговориш на няколко въпроса. Така ще те опознаем по-добре.

Провеждаме начален разговор

Често има допълнителни въпроси на база анкетата ти. Ще намерим заедно отговорите по удобен за теб начин - имейл или телефонен разговор.

Получаваш програмата

План на тренировки, на хранене и всички допълнителни подробности. В лесен и удобен за изпълнение формат.

Действие, анализ и прогрес

Имаш възможност да проследявяш всичко това безплатно в твоя личен BB-Team акаунт.

Колко струва?

Цената на всичко, което програмата включва, е 149 лв.

Гарантирано по-добри резултати след едва 30 дни!

Поръчай програмата
149 лв.
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1