"Хей, ВВ"

Как ти звучи повече да не губиш време в планиране на ежедневие, хранения и тренировки?
Твоят личен, по-добър, фитнес асистент е тук.
Хей, ВВ

За кого е тази услуга?

Абонаментната услуга на BB-Team е идеалният избор за теб, ако цениш времето си повече от всичко.

Ако динамиката на ежедневието ти не позволява да отделяш време да проучваш, избираш, планираш и анализираш тренировките, храненията си и прогреса си като цяло ... е, вече имаш решение.

Екипът ни ще направи всичко това вместо теб, за теб.

Как протича всичко?

Попълване на анкета

Ще те помолим да направиш бърза регистрация в сайта ни, както и да отговориш на няколко въпроса. Така ще те опознаем по-добре.

Провеждаме начален разговор

Често има допълнителни въпроси на база анкетата ти. Ще намерим заедно отговорите по удобен за теб начин - имейл или телефонен разговор.

Изготвяме план за действие

Ще ти споделим как предлагаме да преминат следващите средно 3 до 12 месеца. Също така колко ще струва и всички други подробности.

Действие, анализ и прогрес

Екипът ни ще проследява ежедневно как се справяш и ще прави необходимите промени съгласно твои социални събития или друго, което се случва в деня ти.

По-силно, по-здраво, по-добре изглеждащо, по-добро "аз"

И по-щастлив екип на BB-Team. 🙌

Колко струва?

Абонаментният план започва от 179 лв. / месец.

Позволи ни да изготвим план на действие с конкретни цели. Когато имаме яснота какво предстои да постигнем заедно, ще ти изпратим и ценовото ни предложение.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Изпрати запитване
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1