Здравей.

Ние сме BB-Team. Посветили сме се вече 20 години да търсим, изпробваме и прилагаме практични начини с научна обосновка, които да дават резултати и да ни помогнат да бъдем по-добри.

Вярваме, че всеки може да бъде по-добър. Вярваме и че всеки може да го постигне, стига да опознае своите силни страни, а не следва наложените му такива от маркетинга на фитнес индустрията.

Сигурни сме и в едно: няма пряк път към това да бъдеш по-добър! Повярвай ни, ако имаше, щяхме да сме го намерили за толкова години в сферата.

Нека всичко това не ти звучи демотивиращо. Напротив! Благодарни сме за всичко, което научихме и нямаме търпение да го споделим с теб. Защото има начин да бъдеш по-добър, без това да означава диета, режим, лишения, приети калории, изгорени калории, цикъл на Кребс и прочие.

Това може да стане чрез хилядите страници полезно съдържание, което ще намериш на сайта ни. Ако имаш нужда от конкретно съдействие, може да се запознаеш и с нашите услуги.

Но преди всичко - нека се запознаем. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1