Дневен план за навициСвали сега 

Ние сме BB-Team

24 години правим здравето и превенцията по-достъпни и ефективни чрез научно доказани практики и професионален опит. С нас постигаш гарантирани резултати.

Началото

BB-Team бележи началото си през 1999 година. По-специално на 12 септември, когато първата версия на сайта видя бял свят.

Тогава моя милост, (Димитър Михайлов), реших да споделя тренировъчна програма с приятелите си. Тя беше от стар учебник по физкултура и качването ѝ "в интернет" беше лесен начин да достигне до всички.

Вероятно ти звучи смешно, знам. Но тогава, с наличната техника, достъп до мрежата и опита ми на 13-годишен хлапак, ситуацията беше направо грозна ... и в лилаво.

За мое голямо учудване сайтът беше намерен от още няколко човека и имаше сериозен интерес към наличната информация. И аз, като Мечо Пух, си казах "тука има нещо" и продължих напред.

Нуждата от информация не беше единственият мотив. Всъщност, основният бяха хората. Хората, които се припознаваха с идеологията на BB-Team. Хората, които се мотивираха да тренират и въвличаха приятелите си по този път.

Години наред екипът ни беше воден от мисията да информира по възможно най-достоверния начин за по-добрите начини да се движим, храним, тренираме и грижим за своето здраве.

Надградихме сайта до платформа с редица инструменти за общуване между хората, следене на личния прогрес, споделянето му с останалите. Социална мрежа, години преди този термин да стане модерен.

През годините спечелихме и няколко награди за сайт, онлайн медия, общество със социална кауза и други.

Нещо обаче не ни достигаше. Виждахме, че информацията сама по себе си не е достатъчна, за да предприемем действие. Това действие да е системно такова, наш навик в дългосрочен план.

И ние, за определен период от нашия път, бяхме като латерна и бомбандирахме с факти кое е правилно, кое е грешно и защо не трябва да се яде това или онова.

Резултат: нула. Zero. Cero. Null. 0.

Тогава дойде и резонният въпрос: какво кара хората да се променят?

Търсенето на правилния отговор промени генерално пътя ни оттогава до днес. В резултат на намирането му BB-Team е това, което виждаш сега.

Вярваме, че ще ти хареса.

Екипът

Учим всеки ден

Не пестим усилия и средства, за да сме все по-информирани, по-подготвени и по-способни. Споделяме с теб част от организациите и обученията, които изкарахме през годините.

Joe DeFranco's CPPS Coaches
CrossFit
Girls Gone Strong
Menno Henselmans
National Academy of Sports Medicine
National Strength & Conditioning Association
Online Trainer Academy
Precision Nutrition
Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

top-arrow