Здравей.

Ние сме BB-Team. Посветили сме се вече 18 години да търсим, изпробваме и прилагаме практични начини с научна обосновка, които да дават резултати и да ни помогнат да бъдем по-добри.

Вярваме, че всеки може да бъде по-добър. Вярваме и че всеки може да го постигне, стига да опознае своите силни страни, а не следва наложените му такива от маркетинга на фитнес индустрията.

Сигурни сме и в едно: няма пряк път към това да бъдеш по-добър! Повярвай ни, ако имаше, щяхме да сме го намерили за толкова години в сферата.

Нека всичко това не ти звучи демотивиращо. Напротив! Благодарни сме за всичко, което научихме и нямаме търпение да го споделим с теб. Защото има начин да бъдеш по-добър, без това да означава диета, режим, лишения, приети калории, изгорени калории, цикъл на Кребс и прочие.

Това може да стане чрез хилядите страници полезно съдържание, което ще намериш на сайта ни. Ако имаш нужда от конкретно съдействие, може да се запознаеш и с нашите услуги.

Но преди всичко - нека се запознаем. :)

Екипът

Тихомир a.k.a. Тишо

Ако попаднеш на проучване за нещо, свързано с хранене и тренировки, твърде вероятно е Тишо вече да го познава подробно. Той е изследователят в екипа. Обожава да се рови и да намира най-новото, най-интересното и най-най-онова, което може да приложим в работата с клиентите ни, както и в писането на статии.

Вероника a.k.a. Рони "Колман" (Pn1)

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.

Десимир a.k.a. Десо

Десо се грижи за това да има винаги готов, аргументиран и ясен отговор на въпроса "от кои хранителни добавки има смисъл?". Той е нашата енциклопедия по темата с добавките, а тя, вероятно знаеш, е много голяма и много противоречива. Редовно може да го потърсиш за съдействие и в магазина ни.

Дарина a.k.a. Дари или "шефката"

От Дари чуваш (или четеш) най-често за всичко ново, което се случва с нас, услугите и продуктите ни. А когато не прави това, има грижата за административните въпроси и финансовата дисциплина на скромната ни компания. Защото без дисциплина няма траен успех, нали? (сега се сещаш защо я наричаме така :))

Димитър a.k.a. Митко или г-н Дзен (Pn2, CPPS)

Основател и идеолог на BB-Team. Имайки предвид, че прави това, откакто е на 13 години, разбираме, че буквално израства в така наречената фитнес индустрия. Занимавал се е с почти всички разновидности на тежестите - фитнес, бодибилдинг, кросфит, функционални и нефункционални тренирания (последното е шега). Активно търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други.

apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforum-blockforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-new-postforum-recommendforum-subscribeforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1