Дневен план за навициСвали сега 

Бъди мама за пример в мечтаните форма и здраве

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, рутина за физическа активност и грижа за здравето, въпреки динамичното ти ежедневие като майка. Постигаш желаната форма и си спестяваш лутането с лични насоки, подкрепа и отчетност от нас.

Моментът да се погрижиш за себе е сега

Моментът да се погрижиш за себе е сега

Грижа за децата, недоспиване, хронича умора, нередовно хранене, обездвижване са само част от предизвикателствата, които може би срещаш като майка.

Помагайки на майки да подобрят своите форма и здраве, виждаме, че без значение възрастта на децата и на какъв етап са, решение може да се намери, колкото и малки стъпки да правим в тази посока.

Резултати, които виждаш. По-добро здраве, което чувстваш.

"След две бременности се доверих на BB-Team за влизането ми във форма. Тренировките станаха част от деня ми, без да ми пречат.. Вече мисля какво давам на тялото си с храната, по-спокойна съм, разбиха доста митове, в които вярвах."

Радостина Горностаева
Радостина Горностаева

"Бременност, втора, трета... 5-7-10 килограма над нормата. Не очаквах чудеса, защото не разполагам с никакво свободно време и не вярвах на себе си. Но за 4 месеца свалих 6 кг и то, за разлика от диетите, на които се подлагах преди, отслабването е там, където трябва. Чувствам се енергична, мотивирана, жизнена и тонизирана."

Марина Динкова
Марина Динкова

"Натрупах килограми през бремеността и имах лоши хранителни навици. След раждането изпаднах в следродилна депресия. Никога не съм спортувала, защото не ми харесваше и не съм внимавала какво съдържа чинията ми.. Откакто работя с BB-Team животът ми се промени. Спортувам и се храня с удоволствие, за 6 месеца съм 14 кг. надолу и съм щастлива."

Мария Радева
Мария Радева

"За няколко месеца с екипа на BB-Team преминахме през всички теми за правилното хранене, проблемите на съня, тренировките и много други.. Получих адекватни, изчерпателни и научно обосновани отговори на всички свои въпроси. Чувствах безрезервна подкрепа през цялото време на съвместната ни работа."

Лилия Станчева
Лилия Станчева

Погрижи се за здравето си, както никога досега.

Лична подкрепа и отчетност

Проследяваме те и ти даваме лични насоки, съобразени и адаптиращи се спрямо динамичното ти ежедневие на родител, с които постигаш целите си и по-добри здравословни навици. Комуникираме в удобно за теб време.

Хранене, на което се наслаждаваш

Забрави за всички режими и диети. С нас изграждаш правилни за теб хранителни навици. Храниш се с удоволствие, без да се лишаваш от любимите си храни. Имаш достъп до примерни доверени български рецепти, които да са ти под ръка, когато времето е ограничено.

Тренировки, които работят за теб

Заедно планираме твоите тренировки по най-удобния за теб начин (вкъщи, във фитнес център, с ластици и др.). Проследяваме те и адаптираме плана при промени в нуждите и наличното ти време.

Здраве, което контролираш

Подобряваш здравословното си състояние в дългосрочен план. В контрол си със стреса и емоционалното си здраве. Имаш енергия да се грижиш за себе си и семейството си.

25 години в услуга на твоето здраве.

Това сме ние, екипът на BB-Team. Благодарим ти, че си тук и че взимаш насериозно превенцията на здравето си.

За толкова време в уелнес индустрията видяхме всичко. И знаем, че ти заслужаваш и може да си в оптимални здраве и форма за цял живот.

Това е причината да сме изключително горди с нашия метод. Научно-обосновано знание, подбрано за твоите нужди. Малки, но редовни стъпки в правилната за теб посока и цели. Безрезервна подкрепа от нас към теб.

Дългосрочни резултати, контрол и най-важното: 100% удовлетвореност от начина, по който изглеждаш и се чувстваш в тялото си.

Ето как заедно може да постигнем целите ти.

1/ Ще те опознаем

Попълваш въпросник, чрез който ще добием обща представа за теб (навици, здравен и социален статус), текуща ситуация и здравословни цели.

След като се запознаем с него, ще проведем разговор с теб, за да ти споделим какво предстои.

2/ Планиране и първи стъпки

Създаваме ти личен акаунт в нашето приложение. През първите дни ще съберем актуални данни за твоите ежедневие, хранене и движение чрез личен дневник в акаунта ти и онлайн комуникация с нас в удобно за теб време.

Потвърждаваме първите стъпки към целите ти, съобразени с текущите ти възможности.

Планираме удобен за теб тренировъчен план (в зала, вкъщи, с ластици, др.). Имаш възможност за работа изцяло онлайн или с тренировки на живо с наш треньор (само в залата ни в гр. София).

3/ Проследяване и първи успехи

Регулярно те проследяваме и подкрепяме с нужните насоки, съобразени и адаптиращи се спрямо ежедневието ти, с които постигаш целите си.

Предоставяме ти практични уроци, с които придобиваш правилните за теб здравословни умения. Разполагаш и с вкусни рецепти от български готвач, за да са ти под ръка.

В нашия процес участват и доказани, доверени психолози, терапевти и лекари, до които имаш достъп при нужда.

4/ Постигаш трайни резултати

Само 3 месеца по-късно ти вече се чувстваш, изглеждаш и живееш по-добре. Ще го видим и по важните за теб метрики.

С всеки следващ месец се наслаждаваш на самостоятелност и увереност да правиш по-добри избори за храненето и здравето си. Тренираш с удоволствие и имаш енергия за любимите ти занимания.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Въпроси и отговори

Предлагаме ти уникален по рода си холистичен модел, с който не само ще постигнеш целите си, но и ще може да се радваш на по-добро здраве дългосрочно. Лично ще те подкрепяме, проследяваме и насочваме по пътя към твоите цели и по-добър начин на живот.
Не. Методът ни успешно може да се прилага изцяло онлайн, независимо в коя държава и часова зона си. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.
Напълно! Методът и насоките ни се адаптират спрямо твоето ежедневие и нужди през цялото време на работата ни заедно. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.
Не. Заедно ще проследим как се храниш към момента и ще ти дадем конкретни насоки и знания, с които да постигнеш целите си и по-добри хранителни навици, за да знаеш как да се храниш спрямо нуждите и ежедневието си.
Не. Може да планираме тренировъчен план за тренировки у дома, навън или какъвто друг формат е удобен за теб. Също така, успешно ще комбинираме тренировките ти със съпротивление с други спортове, които може би практикуваш.
Да, като форма на доплащане към услугата. Провеждаме тренировки в залата ни в кв. Лозенец, гр. София. Ако желаеш да се включиш в тях, след попълване на първоначалната ни анкета в разговор с наш консултант ще уточниш детайлите.
Да, но само за достъп до залата, ако провеждаме тренировки на живо заедно. В противен случай е необходимо е да закупиш карта за самия фитнес център (не е част от услугата ни).
Да. Фокусът ни е над тренировки със съпротивление, които са оптимални за общата ти физическа подготовка, но не пречат по никакъв начин, ако имаш и друг любим спорт. Ще намерим място и за двете активности в плана.
Имаме добро сътрудничество с различни лекари и им съдействаме при установена диагноза. Все пак, не може да отговорим еднозначно "да" или "не", затова свържете се с нас, за да обсъдим в конкретика.
Може да заплатиш услугата по банков път или с карта. Издаваме данъчна фактура за физически или юридически лица.
Да. Знаем, че животът може да ни поднася изненади и за месец или два да не сме в състояние да се фокусираме над себе си. Предлагаме такъв тип пауза в случая.
Няма смисъл, честно казано. За един месец може да научим и постигнем твърде малко, за да може да имаш конкретни впечатления, дали и как да продължиш. Минималният период за целта е 6 месеца.
Имаш още въпроси?

Насреща сме да отговорим и да ти помогнем, така че абонаментът да стане неизменна част от твоето ежедневие.

top-arrow