Дневен план за навициСвали сега 

Поеми контрол над болката и си върни удоволствието от живота.

Методът на BB-Team е модерният начин да адресираш източниците на болката, за да се движиш и грижиш за здравето си без болка и страх.

Адресирай източника на болката.

Помагаме ти да се движиш и спортуваш, адресирайки болки в гърба, кръста, крайниците и ставите. Създаваме план за движение и тренировки, с които усещаш подобрение от първите седмици, без да ти създават излишен дискомфорт.

Изпълняваш ежедневните ти задължения, прекарваш време с любими хора и практуваш любими спортове без дори спомен за болката.

Резултати, които виждаш. По-добро здраве, което чувстваш.

"Eдинствено с BB-Team успях да постигна трайни резултати и всяко кратко отклонение от правия път не води до йо-йо ефект."

Стефан Марков
Стефан Марков

"Твоята история може да бъде тук с първите трайни резултати след едва три месеца. Научи повече за начина, по който го постигаме."

Моето ново АЗ 💚
Моето ново АЗ 💚

"Получих знание на разбираем език, куп полезни съвети за моята по-добра версия, както и много, много подкрепа по пътя."

Асен Класанов
Асен Класанов

"Изградих спокойствието, че, ако се придържам към основни принципи в храненето си, малките отклонения не са повод за обезкуражаване."

Росица Дечева
Росица Дечева

Погрижи се за здравето си, както никога досега.

Лична подкрепа и отчетност

Заедно с нашия екип постигаш целите си, научавайки се да се грижиш за здравето и формата си, без дори да се замисляш, за да се наслаждаваш на живота.

Хранене, на което се наслаждаваш

Забрави за всички режими и диети. С нас научваш как да се храниш с удоволствие, изграждаш навици и постигаш целите си, без да се лишаваш от любимите си храни.

Движение, което обожаваш

С нас подобряваш физическата си форма, тренираш със желание и движението става неизменна част от твоето ежедневие. Практикуваш любимите си спортове с лекота.

Здраве, което контролираш

Подобряваш здравословното си състояние в дългосрочен план. В контрол си със стреса и емоционалното си здраве. Наспиваш се и имаш енергия за важните неща.

24 години в услуга на твоето здраве.

Това сме ние, екипът на BB-Team. Благодарим ти, че си тук и че взимаш насериозно превенцията на здравето си.

За толкова време в уелнес индустрията видяхме всичко. И знаем, че ти заслужаваш и може да си в оптимални здраве и форма за цял живот.

Това е причината да сме изключително горди с нашия метод. Научно-обосновано знание, подбрано за твоите нужди. Малки, но редовни стъпки в правилната за теб посока и цели. Безрезервна подкрепа от нас към теб.

Дългосрочни резултати, контрол и най-важното: 100% удовлетвореност от начина, по който изглеждаш и се чувстваш в тялото си.

Ето как заедно може да постигнем целите ти.

Ще те опознаем

Попълваш въпросник, чрез който ще добием обща представа за теб и твоята история (навици, здравен и социален статус).

След като се запознаем с него, ще проведем разговор с теб, за да ти споделим какво предстои.

Планиране и първи стъпки

През първите дни ще съберем актуални данни за твоите ежедневие, хранене и движение чрез личен дневник в акаунта ти и комуникация с нас.

Потвърждаваме първите стъпки към целите, съобразени с текущото ти ежедневие и възможности. Изграждаме и тренировъчния ти план.

Отчетност и първи успехи

Възползваш се от подбрани уроци, насоки и лична подкрепа от нас за твоите хранене, движение и здраве, чрез които се движиш уверено към целите си.

Спрямо данните в дневника ти и обратна връзка ще може да потвърдим, дали планът върви според очакванията или има нужда от адаптация.

В нашия процес участват доверени психолози, физиотерапевети и лекари, до които имаш достъп при нужда.

Във форма сега и завинаги

Само 3 месеца по-късно ти вече се чувстваш, изглеждаш и живееш по-добре. Ще го видим и по важните за теб метрики.

С всеки следващ месец се наслаждаваш на самостоятелност и увереност да правиш по-добри избори за храненето и здравето си. Тренираш с удоволствие и имаш енергия за любимите ти занимания.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Въпроси и отговори

Предлагаме ти уникален по рода си холистичен модел, с който не само ще постигнеш целите си, но и ще може да се радваш на по-добро здраве дългосрочно. Лично ще те подкрепяме, проследяваме и насочваме по пътя към твоите цели и по-добър начин на живот. Запознай се по-подробно и с конкретния процес, през който ще преминем заедно.
Не. Методът ни успешно може да се прилага изцяло онлайн, независимо в коя държава и часова зона си. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.
Напълно! Методът и насоките ни се адаптират спрямо твоето ежедневие и нужди през цялото време на работата ни заедно. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.
Не. Заедно ще проследим как се храниш към момента и ще ти дадем конкретни насоки и знания, с които да постигнеш целите си и по-добри хранителни навици, за да знаеш как да се храниш спрямо нуждите и ежедневието си.
Не. Може да планираме тренировъчен план за тренировки у дома, навън или какъвто друг формат е удобен за теб. Също така, успешно ще комбинираме тренировките ти със съпротивление с други спортове, които може би практикуваш.
Да, като форма на доплащане към услугата. Провеждаме тренировки в залата ни в кв. Лозенец, гр. София. Ако желаеш да се включиш в тях, след попълване на първоначалната ни анкета в разговор с наш консултант ще уточниш детайлите.
Да, но само за достъп до залата, ако провеждаме тренировки на живо заедно. В противен случай е необходимо е да закупиш карта за самия фитнес център (не е част от услугата ни).
Да. Фокусът ни е над тренировки със съпротивление, които са оптимални за общата ти физическа подготовка, но не пречат по никакъв начин, ако имаш и друг любим спорт. Ще намерим място и за двете активности в плана.
Имаме добро сътрудничество с различни лекари и им съдействаме при установена диагноза. Все пак, не може да отговорим еднозначно "да" или "не", затова свържете се с нас, за да обсъдим в конкретика.
Може да заплатиш услугата по банков път или с карта. Издаваме данъчна фактура за физически или юридически лица.
Да. Знаем, че животът може да ни поднася изненади и за месец или два да не сме в състояние да се фокусираме над себе си. Предлагаме такъв тип пауза в случая.
Няма смисъл, честно казано. За един месец може да научим и постигнем твърде малко, за да може да имаш конкретни впечатления, дали и как да продължиш. Минималният период за целта е 6 месеца.
Имаш още въпроси?

Насреща сме да отговорим и да ти помогнем, така че абонаментът да стане неизменна част от твоето ежедневие.

top-arrow