Върни си енергията, щастието и здравето. С по-малко стрес.

Абонаментът на BB-Team е модерният начин да си в контрол с ежедневния стрес, да се наслаждаваш на важните за теб неща и да се грижиш за здравето си.

Устойчивост на стрес като никога досега

Нормално е семейство, работа или други грижи да те притискат понякога. Породеният стрес се отразява на отношенията ти, съня, храненето, движението, здравето, а ежедневните ти задачи стават мъчение.

Невинаги проблемът е в теб, волята ти или че те мързи. Това са просто ефекти на хроничния стрес.

Ние ти помагаме да фиксираш своите приоритети, да можеш да релаксираш и да си в контрол с емоциите си, намалявайки влиянието на стреса.

Чувстваш се по-добре, връщаш си енергията, продуктивността, настроението и се грижиш оптимално за своето здраве.

Резултати, които виждаш. По-добро здраве, което чувстваш.

"Изградих спокойствието, че, ако се придържам към основни принципи в храненето си, малките отклонения не са повод за обезкуражаване."

Росица Дечева
Росица Дечева

"Заедно с BB-Team успях да намеря пътя към моето по-добро хранене. Супер професионалисти с индивидуален подход към всеки."

Силвия Сергиева
Силвия Сергиева

"Благодарение на индивидуалния подход успях да вляза във форма и заздравя конкретни мускулни групи, за да не ме боли кръст или рамо."

Борис Георгиев
Борис Георгиев

"Получих знание на разбираем език, куп полезни съвети за моята по-добра версия, както и много, много подкрепа по пътя."

Асен Класанов
Асен Класанов

Погрижи се за здравето си веднъж завинаги.

Живот без режими

Да живееш от режим до режим не е живот. Нашият метод ти позволява да се грижиш за здравето и формата си, без дори да се замисляш, че го правиш, за да се наслаждаваш на живота.

Хранене, на което се наслаждаваш

Да се храниш за резултати не трябва да включва режими и диети. С нас научваш как да се храниш с удоволствие, постигайки целите си, без да се лишаваш от любимите си храни.

Движение, което обожаваш

Подобряваш своята физическа форма, тренираш със желание и движението става неизменна част от твоето ежедневие. Практикуваш любимите си спортове с лекота.

Здраве, което контролираш

Подобряваш здравословното си състояние в дългосрочен план. В контрол си със стреса и емоционалното си здраве. Наспиваш се и имаш енергия за важните неща.

24 години в услуга на твоето здраве.

Това сме ние, екипът на BB-Team. Благодарим ти, че си тук и че взимаш насериозно превенцията на здравето си.

За толкова време в уелнес индустрията видяхме всичко. И знаем, че ти заслужаваш и може да си в оптимални здраве и форма за цял живот.

Това е причината да сме изключително горди с нашия абонамент. Научно-обосновано знание, подбрано за твоите нужди. Малки, но редовни стъпки в правилната за теб посока. Безрезервна подкрепа от нас към теб.

Дългосрочни резултати, контрол и най-важното: 100% удовлетвореност от начина, по който изглеждаш и се чувстваш в тялото си.

Ето как заедно може да постигнем целите ти.

Ще те опознаем

Попълваш въпросник, чрез който ще добием обща представа за теб и твоята история (навици, здравен и социален статус).

След като се запознаем с него, ще проведем разговор с теб, за да ти споделим какво предстои.

Планиране и първи стъпки

През първите дни ще съберем актуални данни за твоите ежедневие, хранене и движение чрез личен дневник в акаунта ти и комуникация с нас.

Потвърждаваме първите стъпки към целите, съобразени с текущото ти ежедневие и възможности. Изграждаме и тренировъчния ти план.

Проследяване и първи успехи

Възползваш се от подбрани уроци, насоки и лична подкрепа от нас за твоите хранене, движение и здраве, чрез които се движиш уверено към целите си.

Спрямо данните в дневника ти и обратна връзка ще може да потвърдим, дали планът върви според очакванията или има нужда от адаптация.

В нашия процес участват доказани, доверени психолози, физиотерапевети и лекари, до които имаш достъп при нужда.

Постигаш своите цели

Само 3 месеца по-късно ти вече се чувстваш, изглеждаш и живееш по-добре. Ще го видим и по важните за теб метрики.

С всеки следващ месец се наслаждаваш на самостоятелност и увереност да правиш по-добри избори за храненето и здравето си. Тренираш с удоволствие и имаш енергия за любимите ти занимания.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да обсъдите следващите стъпки по индивидуалния ти план за действие.

Въпроси и отговори

Предлагаме ти уникален по рода си холистичен модел, с който не само ще постигнеш целите си, но и ще може да се радваш на по-добро здраве дългосрочно. Запознай се по-подробно и с конкретния процес, през който ще преминем заедно.
Да, като форма на доплащане към абонамента. Провеждаме тренировки в залата ни в кв. Лозенец, гр. София. Ако желаете да се включите в тях, след избора на абонамента ще уточним детайлите.
Може да заплатиш абонамента по банков път или с карта. Издаваме данъчна фактура за физически или юридически лица.
Да, но само за достъп до залата при провеждане на тренировки. В противен случай е необходимо е да закупите карта за самия фитнес център (не е част от абонамента ни).
Да. Фокусът ни е над тренировки със съпротивление, които са оптимални за общата ти физическа подготовка, но не пречат по никакъв начин, ако имаш и друг любим спорт. Ще намерим място и за двете активности в плана.
Не. Работим изцяло онлайн и методът ни е съвместим, независимо в коя държава и часова зона си.
Да. Знаем, че животът може да ни поднася изненади и за месец или два да не сме в състояние да се фокусираме над себе си. Предлагаме такъв тип пауза в случая.
Имаме добро сътрудничество с различни лекари и им съдействаме при установена диагноза. Все пак, не може да отговорим еднозначно "да" или "не", затова свържете се с нас, за да обсъдим в конкретика.
Няма смисъл, честно казано. За един месец може да научим и постигнем твърде малко, за да може да имаш конкретни впечатления, дали и как да продължиш. Минималният период за целта е 6 месеца.
Имаш още въпроси?

Насреща сме да отговорим и да ти помогнем, така че абонаментът да стане неизменна част от твоето ежедневие.