Тренирай с удоволствие по правилния за теб начин.

Методът на BB-Team е модерният начин да тренираш за резултати с правилните насоки спрямо твоите възможности, предпочитания и ежедневие.

Прогрес отвъд очакванията ти

С нас изграждаш тренировъчен план спрямо текущото си състояние и възможности, който се адаптира спрямо ежедневието ти.

Постигаш целите си и прогресираш с лесни за изпълнение упражнения и лични насоки от специалист.

Възможност за тренировки на живо във фитнес център с наш треньор (за гр. София).

Резултати, които виждаш. По-добро здраве, което чувстваш.

"Всичко става като консултация и насоки, изцяло съобразени с изключително натовареното ми ежедневие."

Георги Малчев
Георги Малчев

"Всяко начало е трудно и дори да ни се струва невъзможно, с подходящата помощ на BB-Team всичко е постижимо!"

Ирина Страчкова
Ирина Страчкова

"BB-Team са единствените, при които няма диети, няма забранени или позволени храни. Свалих 9 кг чрез хранене и тренировки"

Васил Банчев
Васил Банчев

"BB-Team са невероятни професионалисти, със силно персонализиран подход по отношение на всичко. Супер съм впечатлена!"

Надя Петрова
Надя Петрова

25 години в услуга на твоето здраве.

Това сме ние, екипът на BB-Team. За 25 години достигнахме до над един милион българи в услуга на тяхното оптимално здраве, спортна форма и качество на живот.

Нашата тайна? Комбинираме най-доброто от научната информация, личните си знания и опита с нашите клиенти.

В резултат на всичко това планираме и заедно изпълняваме персонална програма с лична подкрепа от нас във всеки един момент, с която постигнаш така желания баланс, по-добър външен вид, здраве и енергия.

С BB-Team ти не просто започваш да тренираш и да се храниш по-добре. Придобиваш и уменията и начина на мислене за трайно по-добри начин и качество на живот.

Как работи методът на BB-Team?

Научи точните стъпки, през които ще преминеш заедно с нас, за да постигнеш мечтаната форма и по-добро здраве.

Погрижи се за здравето си, както никога досега.

Лична подкрепа и отчетност

Заедно с нашия екип постигаш целите си и трайни здравословни навици с лична подкрепа, отчетност, персонални насоки и проследяване.

Хранене, на което се наслаждаваш

Забрави за хранителните режими и диети. С нас изграждаш правилните за теб хранителни навици, храниш се удоволствие и постигаш трайни резултати, без да се лишаваш от любими храни.

Физическа активност, която обожаваш

С нас подобряваш физическата си форма, а тренировките стават неизменна част от ежедневието ти. Практикуваш любимите си спортове с лекота. Предотвратяваш болки в мускулите и ставите.

Здраве, което контролираш

Подобряваш здравословното си състояние в дългосрочен план. В контрол си със стреса и емоционалното си здраве. Наспиваш се и имаш енергия за важните неща.
Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Твоята история може да е следващата.

"Чувствам се по-подвижна и се движа много повече през деня. Храня се много по-осъзнато. Винаги, когато имам въпрос, получавам ясен отговор и каква е логиката зад него."

Филипа Пейчинова
Филипа Пейчинова

"Благодарение на насоките, съобразени с натовареното ми ежедневие, успях да изчистя мазнини, да увелича силата, издръжливостта и мобилността. Всичко се случва супер удобно и лесно."

Георги Малчев
Георги Малчев

Ето как заедно може да постигнем целите ти.

1/ Ще те опознаем.

Първо ще попълниш въпросник, с който да ни споделиш за себе си, твоите цели, текущи ежедневие и предизвикателства по линия на твоите форма и здраве.

След това ще проведем телефонен разговор, за да потвърдим условията за старт на минимум 3-месечен холистичен процес, чрез който да постигнем здравословните ти цели.

През първата седмица ще съберем актуални данни в профила ти в нашето приложение за текущите ти хранене, заетост, ежедневие и възможност за включване на регулярна физическа активност.

2/ Първи стъпки към по-добри хранене, здраве и активност.

Потвърждаваме първите стъпки, с които започваш да подобряваш храненето си и следим прогреса в хранителния ти дневник и обратната връзка от теб.

При нужда обръщаме внимание и на съня, нивата на енергия и стрес.

Планираме удобен за теб тренировъчен план (за фитнес зала, вкъщи, навън или др.), който проследяваш в нашето мобилно приложение. Има възможност и за тренировки живо с наш треньор (в залата ни в гр. София).

3/ Получаваш нужната подкрепа за трайна промяна.

Регулярно проследяваме какво се случва при теб и ти даваме насоки спрямо записките и прогреса, но и отговаряме на въпросите ти. Насреща сме за чат комуникация в приложението ни, но и за телефонни разговори.

Всичко се случва в удобно за теб време и не ти отнема повече от 10 мин. на ден, да ни споделиш обратна връзка или да видиш нов урок или насоки от нас.

В процеса ни участват и доказани, доверени психолози, терапевти и лекари, до които имаш достъп при нужда.

4/ Изграждаш умения и навици за дългосрочен успех.

Всяка следваща седмица ще получаваш практични уроци и задачки, с които да изградиш знания за самостоятелна грижа за твоите хранене, движение, здраве, сън и стрес.

Разполагаш и с вкусни рецепти от български готвач, които да са ти под ръка.

Насоките и плана за действие може да се адаптират при промяна в ежедневието, нуждите ти, пауза при пътуване или други ангажименти.

5/ Постигаш трайни резултати

Само няколко седмици по-късно ти вече живееш, изглеждаш и се чувстваш по-добре. Ще го видим и по важните за теб метрики.

С всеки следващ месец се наслаждаваш на самостоятелност и увереност в грижата за твоите здраве и форма.

Тренираш с удоволствие и имаш енергия за любимите ти занимания. В контрол си с болките в тялото и и ежедневния стрес.

Въпроси и отговори

Предлагаме ти уникален по рода си холистичен модел, с който не само ще постигнеш целите си, но и ще може да се радваш на по-добро здраве дългосрочно. Лично ще те подкрепяме, проследяваме и насочваме по пътя към твоите цели и по-добър начин на живот.
Не. Методът ни успешно може да се прилага изцяло онлайн, независимо в коя държава и часова зона си. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.
Напълно! Методът и насоките ни се адаптират спрямо твоето ежедневие и нужди през цялото време на работата ни заедно. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.
Не. Заедно ще проследим как се храниш към момента и ще ти дадем конкретни насоки и знания, с които да постигнеш целите си и по-добри хранителни навици, за да знаеш как да се храниш спрямо нуждите и ежедневието си.
Не. Може да планираме тренировъчен план за тренировки у дома, навън или какъвто друг формат е удобен за теб. Също така, успешно ще комбинираме тренировките ти със съпротивление с други спортове, които може би практикуваш.
Да, като форма на доплащане към услугата. Провеждаме тренировки в залата ни в кв. Лозенец, гр. София. Ако желаеш да се включиш в тях, след попълване на първоначалната ни анкета в разговор с наш консултант ще уточниш детайлите.
Да, но само за достъп до залата, ако провеждаме тренировки на живо заедно. В противен случай е необходимо е да закупиш карта за самия фитнес център (не е част от услугата ни).
Да. Фокусът ни е над тренировки със съпротивление, които са оптимални за общата ти физическа подготовка, но не пречат по никакъв начин, ако имаш и друг любим спорт. Ще намерим място и за двете активности в плана.
Имаме добро сътрудничество с различни лекари и им съдействаме при установена диагноза. Все пак, не може да отговорим еднозначно "да" или "не", затова свържете се с нас, за да обсъдим в конкретика.
Цените на услугата започват от 200 лв. на месец, спрямо избрания от теб период на работа (мининум 3 месеца), както и от включените компоненти, като например тренировки на живо с наш треньор (само в залата ни в кв. Лозенец, гр. София).
Може да заплатиш услугата по банков път или с карта. Издаваме данъчна фактура за физически или юридически лица.
Да. Знаем, че животът може да ни поднася изненади и за месец или два да не сме в състояние да се фокусираме над себе си. Предлагаме такъв тип пауза в случая.
Няма смисъл, честно казано. За един месец може да научим и постигнем твърде малко, за да може да имаш конкретни впечатления, дали и как да продължиш. Минималният период за целта е 3 или 6 месеца.
Ако през първите 30 дни на работа заедно, следваш редовно нашите насоки, даваш ни обратна връзка и преминеш през всички стъпки и задачи, които сме планирали за този период и се окаже, че методът ни на работа не пасва на твоето ежедневие, ще ти възстановим заплатената до момента сума.
Имаш още въпроси?

Насреща сме да отговорим и да ти помогнем, така че грижата за здравето и формата ти да стане неизменна част от твоето ежедневие.

top-arrow