Времето да живееш "на режим" приключи

Представи си как се наслаждаваш на желаното тяло и живот, но и със спокойствието, че правиш правилните за теб неща за най-добрите резултати. Ето как ще направим представата ти реалност.

Бъди по-добър с BB-Team

За кого е абонаментът на BB-Team?

Методът ни на работа е подходящ и за жени, и за мъже. Адаптирали сме процеса за почти всякакъв тип ежедневие, професия, лични потребности и предпочитания.

Успехът ни заедно е до голяма степен гарантиран, ако:

Здравето за теб е основен приоритет

Не можем да те накараме да поискаш и да потърсиш промяна. Затова, преди да продължим, трябва да потвърдиш пред себе си, че имаш желание и готовност да действаш по съвместния ни план.

Гледаш на този процес дългосрочно (6+ месеца)

Не играем играта на "преди" и "след". Не искаме и да сме част от лъжите на "бързия" и "лесния" маркетинг. Навици и устойчиви промени се изграждат бавно и последователно, но ... пък остават завинаги!

Може да отделяш 3-5 часа седмично за физическа активност

Ти избираш къде и кога да тренираш по изготвения план. Например, 30 минути всеки ден или 1 час три пъти седмично. Тренировки, съобразени с твоите възможности.

Имаш 10 минути дневно за дневник и комуникация

Ще те помолим да споделяш с нас определени данни за храненията ти, тренировките, както и други подробности за деня. Ежедневен ангажимент е, за който сме се постарали да не отнема повече от "едно кафе" време.

Искаш да развиваш знанията и уменията си

Ще ти изпращаме кратки седмични уроци и ще учиш най-важното за твоя конкретен случай. Какво правим, защо го правим и как ще ти бъде от полза дългосрочно.

Какво ще се случи през първия месец?

Ще те опознаем

Профил

Ще попълниш началния ни въпросник, чрез който ще добием обща представа за теб и твоята история (навици, здравен и социален статус).

Цели

Винаги има цел, колкото и малка, голяма или … неясна да бъде тя. Ролята на теб и нас като екип е да я определим, преценим доколко постижима е и да направим план за нейното постигане.
Ще проследим какво (не) правиш

Поведение

Ще те помолим да попълваш дневник чрез личния си акаунт. Отнема до 10 минути дневно и ни дава необходимата информация за следващите ни действия.

Първи промени

Знаейки текущите ти възможности, ще планираме най-важните стъпки, които да предприемем днес. Действия, съобразени с ежедневието ти, а не обратното.
Задействаме плана

Знание

Ще следваш кратки седмични уроци и ще научиш важното за твоя конкретен случай. Защо правим, каквото правим и как ще ти е от полза.

Действие

Знание без практика ще ти помогне в някоя викторина, но не и тук. Ето защо, наред с уроците, ще имаш и ежедневни задачи по линия на движение, хранене и общо здраве.
Честито!

Вече са изминали 30 дни и ти не се отказа.

Над 80% от хората, опитващи промяна, спират някъде тук.

Ние продължаваме заедно.

Какво предстои през всеки следващ месец?

Постоянна подкрепа

Обратна връзка

Спрямо данните в дневника ти ще може да потвърдим, дали планът върви според очакванията или има нужда от адаптация. Ще бъдем подготвени за изненадите на ежедневието ти.

Победи

Точно така. Победи. Няма малки, няма големи. Никоя от тях няма да бъде подмината, защото всяка една е резултат на твоите усилия!
Прогрес без стрес

И нагоре, и надолу

Ще проследим ключови метрики, с които конкретно да видим прогреса, дори когато, на пръв поглед, си мислиш, че такъв няма.

Устойчиви навици

С всеки следващ месец ще се радваш на по-добри умения, с които здравето и спортната ти форма да останат приоритет, независимо колко "дъждовно е навън".
Резултати, които ще запазиш

... но и ще постигаш още

Колкото повече опит имаме заедно, толкова по-лесно става поставянето на нови цели, както и поддържането на постигнатото до момента.

Спестяваш време и усилия

Повече време за любимите ти хора и занимания. Ние ще се погрижим планът за здравето и формата ти да е винаги подготвен и да не пропускаш важните действия по него.
Как ще се чувстваш след една година, ако ... не предприемеш нищо?