Защо да се абонираш за нашия имейл бюлетин?

Димитър Михайлов

Здравей, казвам се Димитър Михайлов и съм основател на BB-Team.

По-важното? Вероятно също като теб не харесвам излишния маркетинг, скрит зад "полезни съвети", който ни заобикаля във фитнес индустрията.

Ето защо целта на нашия имейл бюлетин е различна.

Всяка седмица повече от 30 000 души научават за новото при нас, в света на науката, в света на ефективните и практични решения, които може да приложиш и ти.

Бих искал да те поканя да се абонираш и ти. Най-лесният начин да си в течение с BB-Team и заобикалящата ни среда.

Вярвам, няма да те разочароваме:

apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-sleepcalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1