Отзиви от клиенти

На тази страница ще намираш истории на наши клиенти, които желаят да ги споделят с теб. Нека започнем с някои от тях:

Марина Динкова

Бременност, втора, трета... 5-7-10 килограма над нормата, неприятна промяна на фигурата. Драстични и мъчителни диети. Сваляне на 3 кг - покачване на 5 кг. Завъртане в омагьосания кръг на Йо-йо ефекта. Липса на тонус, енергия, самочувствие...

Вероятно този сценарий е познат на много жени. Но!!! Изход от драматичния филм ИМА и това са услугите на BB-Team!

Признавам - не очаквах чудеса. И не защото не вярвах на BB-Team, а защото:

  1. Не съм спортна натура, не обичам ходенето на фитнес (пробвала съм 2-3 пъти)
  2. Притеснявах от това, дали ще мога да спазвам програмата и насоките за хранене и ограниченията
  3. Не разполагам с почти никакво свободно време
  4. Не вярвах на себе си

Вече вярвам! Знам, че може. Знам, че АЗ мога да бъда по-добра. Знам, че ще постигна желаната форма. Ще бъда отново себе си.

И всичко това е благодарение на екипа на BB-Team.

Програмата, която изготвиха за мен, бе изцяло съобразена с моя режим, с моя начин на живот, с моите предпочитания, с моите възможности за отделяне на време, с моите вкусове.

Екипът е постоянно до мен, води ме за ръка, помага ми стъпка по стъпка да се доближа до целта. И всичко това се случва без драстични ограничения и лишения, без стрес, а напротив – с удоволствие за мен и нарастващ ентусиазъм от видимите резултати.

За близо 4 месеца успях да сваля 6 кг и то, за разлика от изтощителните диети, на които се подлагах преди, отслабването е точно там, където трябва и имам нужда – 7 см от бедра, 6 см от ханш, 4 см от талия. И не само отслабвам – видимо е стягането и правилното оформяне на фигурата.

Чувствам се енергична, мотивирана, жизнена и тонизирана. И с всеки ден по-амбицирана. И знам, че програмата не е ограничена до постигане на желания резултат. Тя ми помогна да променя неусетно начина си на живот - да бъда по-добра!

Марина Динкова

Габриела Калушкова

Още при първоначалната комуникация с екипа на BB-Team намерихме общ език, което ме накара да повярвам, че работата с тях ще е много лесна и приятна.

Нещото, което истински ме впечатлява, са адекватните отговори, които получавам за всеки зададен въпрос. Винаги информацията, която ми дават, е лесно смилаема и поднесена по ненатрапчив начин.

Срещам абсолютно разбиране в тяхно лице, дори когато кривна от правия път. :)

Все още не сме стигнали дори до половината на работата, която имаме да свършим, а положителните резултати са налице.

Упражненията и храненето, които ми препоръчаха, изпълнявам с лекота, без да се налага да нарушавам или размествам обичайното си ежедневие.

Благодаря на екипа на BB-Team за подкрепата и за това, че благодарение на тях, най-накрая съм постоянна и имам воля да достигна до желаните резултати.

Препоръчвам екипа на BB-Team, защото знаят как да направят пътя към успеха лесен и приятен :)

Габриела Калушкова

Мино Караджов

BB-Team е екип, който разчупва всички митове и легенди. Представя един различен начин за достигане на здравословен начин на живот, а лично на мен ми помогна да науча и приложа много в своя стремеж да бъда по-добра версия на себе си.

Комуникацията с екипа е определено на едно много високо ниво. Винаги, когато съм имал въпроси, те са получавали подробен отговор в кратък срок, което ми позволява да подобрявам и въвеждам нови практики в своите тренировки и хранене.

Прогрес е друга моя любима част от сайта. Там ясно можеш да видиш, как се движиш и дали си на прав път, към целта си. Определено помага линейната диаграма, която хвърля светлина над това, как се представям, според кантара и шивашкият метър.

Горещо препоръчвам BB-Team на всеки, който желае да промени себе си устойчиво и дългосрочно!

Мино Караджов

Александра Алексиева

Като човек, който се интересува от теми свързани със здравословен начин на живот това, което винаги ужасно ме е обърквало е огромното количество противоречива информация по темата, с която човек може да се сблъска.

Поради една или друга причина през годините не успях да намеря работеща за мен "система" на хранене и тренировки, която да ми помогне да достигна желаната от мен форма. Така реших да се доверя на екипа на BB-Team и всичко започна да си идва на мястото.

През времето на съвместната ни работа научих много нова и полезна информация, която ми помогна да подобря постепенно начина си на живот, както и да разбирам по-добре сигналите на тялото ми.

При това създаването на нови навици при мен се получи лесно и леко, стъпка по стъпка, без крайности и усещане за допълнително напрежение и стрес.

Определено препоръчвам услугите на BB-Team, които имат нужда от промяна, устойчив прогрес в тренировките, както и на тези които се чувстват изгубени в търсенето на малките неща, които понякога ни пречат да постигнем по-добра форма и качество на живот.

Александра Алексиева

Елена Биларева

Няколко пъти съм се опитвала да сваля излишните килограми, натрупани през последните 11 години и всеки път стигах до етап, в който мотивацията ми отслабваше и в крайна сметка се отказвах.

Реших да се обърна към екипа на BB-Team, когато, при поредното сваляне на килограми, се беше стигнало до момент, в който имаше риск да загубя мотивация отново. Усещах, че имам нужда от допълнителна подкрепа за (поне) няколко месеца, за да преодолея трудния период и да продължа напред.

Като дългогодишен читател и спорадичен участник във форума на BB-Team, познавах задочно екипа. Бях изградила много добри впечатления за тях като личности и професионалисти и усещах, че те са хората, на които искам и мога да се доверя.

Екипът винаги предлагаше навременни, информирани, обосновани и адекватни решения на проблемите и трудностите, които срещах по пътя към моето по-добро Аз. Това, което клиентът получава като информация, отношение и подкрепа, е безценно.

BB-Team е съставен от изключително вдъхновени, знаещи и отдадени на мисията си млади хора и за мен беше истинско удоволствие да работим заедно. Бих се обърнала и в бъдеще - отново и без колебания. Знам, че отново и винаги ще си струва.

Елена Биларева

Янчо Петков

От три-четири години се интересувам от здравословно хранене и физически упражнения. През 2018 г. използвах услугите на фитнес инструктор, който ми изработи комплексна програма (хранителен + тренировъчен режим) с времетраене три месеца. Останах долу горе доволен – свалих килограми и сантиметри. Но след това?

Тогава реших да пиша и на BB-Team. Услугите им се състоят в това да научат хората, с които работят, на основните принципи и препоръки, на които се изгражда едно пълноценно хранене и тренировъчна програма.

Екипът ми поднасяше информацията по много увлекателен начин и на разбираем език. Доволен съм от всичко – цялата ни комуникация, обратна връзка. Като цяло много ми хареса това, че винаги имаше възможност за допълнително обсъждане на въпроси от моя страна, винаги готов да дискутираме и да стигнем до оптималния вариант.

Сайтът е направен много професионално. Особено секцията Прогрес – нанасяш данните от измерванията и се появяват графики, на които си следиш прогреса. Моят прогрес беше задоволителен. По-важно е, че разбрах как да изграждам хранителния и тренировъчния режим в зависимост от нуждите ми.

С чисто сърце препоръчвам на всеки близък и приятел съвместна работа с теб.

Янчо Петков

Мирослава Кирилова

Да работя с BB-Team беше най-доброто решение, което съм взимала.

За първи път попадам на професионалисти в тази област, които адекватно преценяват какво трябва да направя, за да постигна целите си, а не просто да ми продадат нещо, каквото и да е - режимче, тренировчици и прочие.

Резултатите не закъсняха - имам прав гръб, подобрено храносмилане и адски се харесвам в огледалото. Аз съм по-добрата версия на себе си със страхотен дух и тяло!

BB-Team са професионалисти от най-висока класа - начетени, адекватни, съветващи, подкрепящи. Имах нужда от точно от това!

Благодаря ви за цялото търпение, помощ и подкрепа!

Мирослава Кирилова

Лилия Станчева

Работих с екипа на BB-Team в продължение на 5 месеца. Започнахме буквално от нулата и за няколко месеца успяхме да преминем през всички теми, засягащи правилното хранене, проблемите на съня, тренировките и много други.

С тяхна помощ се научих да подбирам храната си и да разбирам какво му трябва на организма, за да функционира правилно. Получих адекватни, изчерпателни и научно обосновани отговори на всички свои въпроси.

И най-важното, чувствах безрезервна подкрепа, през цялото време на съвместната ни работа.

Безкрайно съм благодарна за добронамереното отношение, търпението и професионализма. Успях да си създам полезни навици и стъпих на съвсем нова и здрава основа.

Благодаря ви, BB-Team, страхотни сте! :)

Лилия Станчева

След една година ще си благодариш безкрайно за правилното решение, което взимаш в този момент.

Започни сега
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1