Отзиви от клиенти

На тази страница ще намираш истории на наши клиенти, които желаят да ги споделят с теб. Нека започнем с някои от тях:

"За мен всичко започна с попълването на дневник в BB-Team.

После с поръчване на продукти от BB-Team магазина, където винаги получавах страхотна консултация и насоки.

След това качих нивото с програмите, които Митко, Тишо и Тишо 2 правеха за мен. За две години и малко изчистих мазнини, качих силата, добавих издържливост и увеличих мобилносттa.

Но най-якото е, че всичко става като консултация и насоки, изцяло съобразени с изключително натовареното ми ежедневие, с определи физически травми от пукания на кости или изкълчване на рамо.

Понеже се занимавам с бизнес и маркетинг консултиране и услуги - първо имат правилните ценности, после имат огромно количество опит и знания на специалистите в различни области, и накрая - всичко е супер удобно и лесно за ползване!"

Георги Малчев

Георги Малчев

Собственик на дигитална агенция

Бременност, втора, трета... 5-7-10 килограма над нормата, неприятна промяна на фигурата. Драстични и мъчителни диети. Сваляне на 3 кг - покачване на 5 кг. Завъртане в омагьосания кръг на Йо-йо ефекта. Липса на тонус, енергия, самочувствие...

Вероятно този сценарий е познат на много жени. Но!!! Изход от драматичния филм ИМА и това са услугите на BB-Team!

Признавам - не очаквах чудеса. И не защото не вярвах на BB-Team, а защото:

  1. Не съм спортна натура, не обичам ходенето на фитнес (пробвала съм 2-3 пъти)
  2. Притеснявах от това, дали ще мога да спазвам програмата и насоките за хранене и ограниченията
  3. Не разполагам с почти никакво свободно време
  4. Не вярвах на себе си

Вече вярвам! Знам, че може. Знам, че АЗ мога да бъда по-добра. Знам, че ще постигна желаната форма. Ще бъда отново себе си.

И всичко това е благодарение на екипа на BB-Team.

Програмата, която изготвиха за мен, бе изцяло съобразена с моя режим, с моя начин на живот, с моите предпочитания, с моите възможности за отделяне на време, с моите вкусове.

Екипът е постоянно до мен, води ме за ръка, помага ми стъпка по стъпка да се доближа до целта. И всичко това се случва без драстични ограничения и лишения, без стрес, а напротив – с удоволствие за мен и нарастващ ентусиазъм от видимите резултати.

За близо 4 месеца успях да сваля 6 кг и то, за разлика от изтощителните диети, на които се подлагах преди, отслабването е точно там, където трябва и имам нужда – 7 см от бедра, 6 см от ханш, 4 см от талия. И не само отслабвам – видимо е стягането и правилното оформяне на фигурата.

Чувствам се енергична, мотивирана, жизнена и тонизирана. И с всеки ден по-амбицирана. И знам, че програмата не е ограничена до постигане на желания резултат. Тя ми помогна да променя неусетно начина си на живот - да бъда по-добра!

Марина Динкова

Марина Динкова

Предприемач, майка на три деца

Още при първоначалната комуникация с екипа на BB-Team намерихме общ език, което ме накара да повярвам, че работата с тях ще е много лесна и приятна.

Нещото, което истински ме впечатлява, са адекватните отговори, които получавам за всеки зададен въпрос. Винаги информацията, която ми дават, е лесно смилаема и поднесена по ненатрапчив начин.

Срещам абсолютно разбиране в тяхно лице, дори когато кривна от правия път. :)

Все още не сме стигнали дори до половината на работата, която имаме да свършим, а положителните резултати са налице.

Упражненията и храненето, които ми препоръчаха, изпълнявам с лекота, без да се налага да нарушавам или размествам обичайното си ежедневие.

Благодаря на екипа на BB-Team за подкрепата и за това, че благодарение на тях, най-накрая съм постоянна и имам воля да достигна до желаните резултати.

Препоръчвам екипа на BB-Team, защото знаят как да направят пътя към успеха лесен и приятен :)

Габриела Калушкова

Габриела Калушкова

BB-Team е екип, който разчупва всички митове и легенди. Представя един различен начин за достигане на здравословен начин на живот, а лично на мен ми помогна да науча и приложа много в своя стремеж да бъда по-добра версия на себе си.

Комуникацията с екипа е определено на едно много високо ниво. Винаги, когато съм имал въпроси, те са получавали подробен отговор в кратък срок, което ми позволява да подобрявам и въвеждам нови практики в своите тренировки и хранене.

Прогрес е друга моя любима част от сайта. Там ясно можеш да видиш, как се движиш и дали си на прав път, към целта си. Определено помага линейната диаграма, която хвърля светлина над това, как се представям, според кантара и шивашкият метър.

Горещо препоръчвам BB-Team на всеки, който желае да промени себе си устойчиво и дългосрочно!

Мино Караджов

Мино Караджов

Като човек, който се интересува от теми свързани със здравословен начин на живот това, което винаги ужасно ме е обърквало е огромното количество противоречива информация по темата, с която човек може да се сблъска.

Поради една или друга причина през годините не успях да намеря работеща за мен "система" на хранене и тренировки, която да ми помогне да достигна желаната от мен форма. Така реших да се доверя на екипа на BB-Team и всичко започна да си идва на мястото.

През времето на съвместната ни работа научих много нова и полезна информация, която ми помогна да подобря постепенно начина си на живот, както и да разбирам по-добре сигналите на тялото ми.

При това създаването на нови навици при мен се получи лесно и леко, стъпка по стъпка, без крайности и усещане за допълнително напрежение и стрес.

Определено препоръчвам услугите на BB-Team, които имат нужда от промяна, устойчив прогрес в тренировките, както и на тези които се чувстват изгубени в търсенето на малките неща, които понякога ни пречат да постигнем по-добра форма и качество на живот.

Александра Алексиева

Александра Алексиева

Няколко пъти съм се опитвала да сваля излишните килограми, натрупани през последните 11 години и всеки път стигах до етап, в който мотивацията ми отслабваше и в крайна сметка се отказвах.

Реших да се обърна към екипа на BB-Team, когато, при поредното сваляне на килограми, се беше стигнало до момент, в който имаше риск да загубя мотивация отново. Усещах, че имам нужда от допълнителна подкрепа за (поне) няколко месеца, за да преодолея трудния период и да продължа напред.

Като дългогодишен читател и спорадичен участник във форума на BB-Team, познавах задочно екипа. Бях изградила много добри впечатления за тях като личности и професионалисти и усещах, че те са хората, на които искам и мога да се доверя.

Екипът винаги предлагаше навременни, информирани, обосновани и адекватни решения на проблемите и трудностите, които срещах по пътя към моето по-добро Аз. Това, което клиентът получава като информация, отношение и подкрепа, е безценно.

BB-Team е съставен от изключително вдъхновени, знаещи и отдадени на мисията си млади хора и за мен беше истинско удоволствие да работим заедно. Бих се обърнала и в бъдеще - отново и без колебания. Знам, че отново и винаги ще си струва.

Елена Биларева

Елена Биларева

От три-четири години се интересувам от здравословно хранене и физически упражнения. През 2018 г. използвах услугите на фитнес инструктор, който ми изработи комплексна програма (хранителен + тренировъчен режим) с времетраене три месеца. Останах долу горе доволен – свалих килограми и сантиметри. Но след това?

Тогава реших да пиша и на BB-Team. Услугите им се състоят в това да научат хората, с които работят, на основните принципи и препоръки, на които се изгражда едно пълноценно хранене и тренировъчна програма.

Екипът ми поднасяше информацията по много увлекателен начин и на разбираем език. Доволен съм от всичко – цялата ни комуникация, обратна връзка. Като цяло много ми хареса това, че винаги имаше възможност за допълнително обсъждане на въпроси от моя страна, винаги готов да дискутираме и да стигнем до оптималния вариант.

Сайтът е направен много професионално. Особено секцията Прогрес – нанасяш данните от измерванията и се появяват графики, на които си следиш прогреса. Моят прогрес беше задоволителен. По-важно е, че разбрах как да изграждам хранителния и тренировъчния режим в зависимост от нуждите ми.

С чисто сърце препоръчвам на всеки близък и приятел съвместна работа с теб.

Янчо Петков

Янчо Петков

Да работя с BB-Team беше най-доброто решение, което съм взимала.

За първи път попадам на професионалисти в тази област, които адекватно преценяват какво трябва да направя, за да постигна целите си, а не просто да ми продадат нещо, каквото и да е - режимче, тренировчици и прочие.

Резултатите не закъсняха - имам прав гръб, подобрено храносмилане и адски се харесвам в огледалото. Аз съм по-добрата версия на себе си със страхотен дух и тяло!

BB-Team са професионалисти от най-висока класа - начетени, адекватни, съветващи, подкрепящи. Имах нужда от точно от това!

Благодаря ви за цялото търпение, помощ и подкрепа!

Мирослава Кирилова

Мирослава Кирилова

Работих с екипа на BB-Team в продължение на 5 месеца. Започнахме буквално от нулата и за няколко месеца успяхме да преминем през всички теми, засягащи правилното хранене, проблемите на съня, тренировките и много други.

С тяхна помощ се научих да подбирам храната си и да разбирам какво му трябва на организма, за да функционира правилно. Получих адекватни, изчерпателни и научно обосновани отговори на всички свои въпроси.

И най-важното, чувствах безрезервна подкрепа, през цялото време на съвместната ни работа.

Безкрайно съм благодарна за добронамереното отношение, търпението и професионализма. Успях да си създам полезни навици и стъпих на съвсем нова и здрава основа.

Благодаря ви, BB-Team, страхотни сте! :)

Лилия Станчева

Лилия Станчева

Доста време преди да се включа в програмата на BB-Тeam се занимавах с хранене, макроси и тренировки.

Бях пробвал различни методи с налучкване и в общи линии само си бях загубил времето и мотивацията. Разликата между това някой да ти обясни на клипче как е правилно да тренираш и това да стой до теб по време на тренировката и да следи всяко твое движение е огромна.

Тук е мястото да похваля Тихомир Трифонов, който за мен е треньор за пример. За храненето също никога не съм обичал да спазвам строги режими и се радвам, че успяхме да създадем нещо, което е индивидуално за мен, включва любимите ми хранителни продукти и в дългосрочен план няма да имам проблем със спазването на препоръките на Тихомир Велев.

Естествено процесът е дълъг и понякога не особено лесен, но с приятелско отношение и побутване към правилната посока целите са постижими! Благодаря ви момчета и момичета, че всеки ден се стараете да правите хората по-добри!

Мирослав Гочев

Мирослав Гочев

С BB-Team ме срещна големият ми син. Бях претърпяла тежка операция на белия дроб. Желанието ми беше не да докарам външен вид, а да живея здравословно. Но те нещата са вързани. Към момента ходех на танци, но във фитнес зала не бях стъпвала.

Работихме 1 година, през която свалих 10 кг.и намалих обиколката на ханша с 5-6 см. Но най-хубаво е, че подобрих важни жизнени показатели, като това че намалих лошия холестерол за сметка на добрия.

Започнахме с разговори за микро и макро вещества, храни, навици, водех дневника (между другото още го водя). Той ме наблюдаваше и леко ме побутваше в правилната посока. Тук няма драстични диети! Просто следваш режима и съветите и резултатите не закъсняват. Сладки изкушения не са забранени, но аз по собствено желание спрях захарта. Не се отказах от ежедневната си чаша вино. Мисля, бяхме добър екип и постигнах много добри резултати за моите 54 години.

Благодаря ви!

Мария Николайду

Мария Николайду

С Митко от BB-Team се познаваме от години и се радвам, че можем да работим заедно. Екипът име е изключително професионален и ми допада много, че не задават на всеки заучени програми или серия съвети, а лично се заемат да разберат какво е нужно на всеки потърсил ги.

Лично аз помолих да ми помогнат да си възстановя формата след операция на крака, за да мога да се върна на тренировки. Тишо (Трифонов) от BB-Team ми помогна да анализираме къде имам нужда от подобрение и от тогава тренираме заедно. Без неговите знания и методичен подход съм сигурен, че няма сила, която да можеше да ме задържи във фитнеса толкова времe.

Та, ако търсите подобно персонално отношение и искате да постигнете резултатите, които са значими за вашите цели, то препоръчвам с две ръце да се свържетв с екипа им, а после ще ме черпите бира (да, това не сме го лимитирали:)).

Бранимир Парашкевов

Бранимир Парашкевов

Трудно е да чуеш нещо, което не искаш. Още по-трудно е да правиш бизнес, като казваш истината, която клиентите в повечето случаи не искат да чуят.

Препоръчвам с двете си ръце момчетата и момичетата от BB-Team, защото са чели и видели достатъчно за да знаят, че няма пряк път към успеха. Всичко е работа и те са подходящите хора с които да постигнеш резултата, който желаеш.

Тихомир Колев

Тихомир Колев

Супер професионално отношение, много полезна и конкретна информация получих от тях. Помогнаха ми с разработването на конкретна стратегия (включваща както насоки в хранителен режим, така и съвсем конкретна тренировъчна програма), с която за пръв път започнах (и до сега) да постигам видими резултати.

Твърдо ги препоръчвам за всеки, който иска да постигне резултати по отношение на физиката и здравето си - и физическо и психическо.

Георги Маринов

Георги Маринов

За мен BB-Team бързо придоби статут на своеобразна библия, която "отварях" при всеки въпрос и откровено любопитство по темата, защото съдържанието на сайта от години е построено и представено по начин, който, освен да помага на напредналите да надграждат знанията си как да се хранят по-добре и да оптимизират тренировките си, помага и на начинаещите да сглобят онзи начален пъзел на голямата картинка за здравословното хранене, който е решаващ фактор дали човек ще реши, че това всъщност е правилният избор за него.

И после се случи немислимото за мен. Заобичах залата. Заобичах начина, по който се чувствам там. Бавно, плавно, с моята си скорост и благодарение на правилните цели, които екипът на BB-Team ме научи да си поставям, аз превърнах еднократните напъни да тренирам в траен глад за редовно движение.

От човек, който не понасяше да тренира във фитнес, се превърнах в човек, който 4 пъти седмично няма търпение да влезе в залата и да тренира с тежести. И заслугата е изцяло на треньора, който отдели време и търпение да ме научи на азбуката на движението.

Разбрах колко е важно треньорът ти да те научи как в залата да работиш не само с тялото, а и с психиката си. Разбрах колко е ценно да знаеш защо едно или друго упражнение е подходящо или не е подходящо за теб и твоите конкретни специфики. И разбрах как да си сглобявам сама пълноноценни тренировки, дори когато се наложи да спра да тренирам в залата.

Препоръчвам на всеки, който се е опитвал да вкара движението трайно в живота си и поради една или друга причина все още не е успял. Хората от BB-Team те учат да играеш дългата игра, реално единствената, от която има смисъл.

София Йотова

София Йотова

Започнах да тренирам с BB-Team миналата есен и за кратко време, благодарение на техните насоки, успях да повиша силата и мускулната си маса и да изчистя храната.

Работата с личен треньор, дори и от разстояние, ми помогна да съм по-постоянен в залата и да давам всичко от себе си във всяка тренировка.

Даниел Ненков

Даниел Ненков

Изключителни професионалисти и хора, на които имам доверие, както за тренировки, така и за хранителен режим, добавки... всичко!

Отношението е персонално и съобразено изцяло с личните ми нужди, възможности, начин на живот. Освен това са винаги на разположение, за да отговарят на въпроси, да споделят полезни знания на разбираем език.

Препоръчвам ги на 100%!

Мехрибад Моллова

Мехрибад Моллова

За първи път се запознах с част от екипа на BB-Team, когато дойдоха на лекция в нашата зала CrossFit 681.

Тогава имах възможност да поговоря с Димитър Михайлов, изключителен професионалист, който ми даде насоки с това как да подобря себе си.

Първото нещо, което направих тогава е да си водя записки в дневника на BB-Team за моя тренировъчен и хранителен режим.

Благодарение на тях по-бързо и лесно успях да намеря пътя към моето балансирано и здравословно хранене.

Екипът на BB-Team са невероятни професионалисти с индивидуален подход към всеки.

Силвия Сергиева

Силвия Сергиева

Екип от супер професионалисти, мили и лъчезарни хора с много богат опит и неспирно желание да помагат на хората да бъдат по-добри!

Саня Кисьова

Саня Кисьова

Най-най-добрата силова тренировка, която съм правила някога е била с тези момчета. 

Невероятни професионалисти, със силно персонализиран подход по отношение на всичко - натоварване в залата, време за тренировки, продължителност, съобразяване със случващото се в живота ми и адаптиране на темпото, хранителен режим, добавки... Супер съм впечатлена!

Тренирах с тях няколко месеца по 3-4 пъти седмично и след това продължих сама с тяхни напътствия. Резултатите ми по отношение на скулптуриране на тялото са разкошни :))

Горещо ги препоръчвам, като специалисти и като екип. Доверявам им се на 100%

Надя Петрова

Надя Петрова

Моето преживяване с BB Team започна преди около 2 години след лична среща с Митко.

Изключително бях впечатлена от персоналното отношение и най-вече от практическите насоки спрямо целите ми.

Най-ценното, с което BB Team се отличава от всички, предлагащи health & wellness услуги, е анализа на мотивационните нива, което включва адаптиране на физическото натоварване към емоционалното състояние и стрес нивата в ежедневието.

Дълбоко уважавам философията и начина им на работа, защото екипът е винаги на линия да ти помогне да изградиш дългосрочно нови навици, без да ти създават допълнителен стрес, но пък това да резултира в качествени промени и най-вече изпълнение на целите. 

Митко и екип, keep up the great job, inspiration and hard work!

Ралица Ралчева

Ралица Ралчева

Oбсъдихме моите цели и проблеми в дълбочина. Попълних подробен въпросник, направих фитнес тест и започнахме работата с треньор в зала и с треньор за хранене, добавки и сън, отделно от това.

Не очаквах треньора в залата да бъде освен спортен инструктор и с подхода и знанията на кинезитерапевт, че дори и психолог, така че бях много приятено изненадана.

Хареса ми и възможността за програма извън залата, за занимания у дома и комуникация онлайн, така че да не спирам тренировките, когато обстоятелствата го наложат.

Препоръчвам ББ тийм с две ръце за онези, които търсят цялостен, професионален подход и лично внимание!

Лиляна Георгиева

Лиляна Георгиева

Запознах се с BB-Team чрез неговия основател Митко, човек с много опит, който поднася информация по много приятен и разбираем начин, така, че да събуди у човек желанието все повече и повече да се усъвършенства по отношение на хранене, тренировки и начин на живот.

Отделно от това екипът е много лъчезарен, отзивчив и винаги на разположение, нещо, което в днешно време почти не се среща.

Аз постигнах резултати, научих много и спечелих приятели в лицето на BB-Team.

Желая им много успех и ги препоръчвам горещо, защото се различават от “масовия пазар” за фитнес, режими и т.н., правят всичко с много любов, която определено умеят да предадат на хората, които се свържат с тях.

Кристина Димитрова

Кристина Димитрова

Каквото и да напиша за BB-Team ще е малко. Спечелихте ме с човешко отношение и индивидуален подход.

Харесвам вашите принципи и методи на работата. Откакто започнах да тренирам с вас, успях да изградя навици за движение и да усетя за пръв път, че тренировките работят за мен и че дават резултат.

Препоръчвам на всички, които държат на индивудиалното отношение и искат да работят съвместно с партньор, който с дългогодишните си знания и умения, ще ги изведе на пътя на здравето.

Аз съм щастлив, че освен професионалисти, в лицето на екипа на BB-Team намерих и страхотни хора и приятели.

Живко Джамяров

Живко Джамяров

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1