Истории на клиенти

Научи как хората взимат здравето си в свои ръце и постигат целите си с абонамента на BB-Team.

Благодарение на програмите, съобразени с натовареното ми ежедневие, които екипът ми съставяше, за 2 години успях да изчистя мазнини, да увелича силата, издръжливостта и мобилността. Всичко се случва супер удобно и лесно!

Георги Малчев
Георги Малчев
Собственик на дигитална агенция

“Чувствам се по-подвижна и се движа много повече през деня. Храня се много по-осъзнато. Винаги, когато имам въпрос, получавам ясен отговор и каква е логиката зад него.”

Филипа Пейчинова
Филипа Пейчинова

Бременност, втора, трета... 5-7-10 килограма над нормата, неприятна промяна на фигурата. Драстични и мъчителни диети. Сваляне на 3 кг - покачване на 5 кг. Завъртане в омагьосания кръг на Йо-йо ефекта. Липса на тонус, енергия, самочувствие...

Вероятно този сценарий е познат на много жени. Но!!! Изход от драматичния филм ИМА и това са услугите на BB-Team!

Признавам - не очаквах чудеса. И не защото не вярвах на BB-Team, а защото:

 1. Не съм спортна натура, не обичам ходенето на фитнес (пробвала съм 2-3 пъти)
 2. Притеснявах от това, дали ще мога да спазвам програмата и насоките за хранене и ограниченията
 3. Не разполагам с почти никакво свободно време
 4. Не вярвах на себе си

Вече вярвам! Знам, че може. Знам, че АЗ мога да бъда по-добра. Знам, че ще постигна желаната форма. Ще бъда отново себе си.

И всичко това е благодарение на екипа на BB-Team.

Програмата, която изготвиха за мен, бе изцяло съобразена с моя режим, с моя начин на живот, с моите предпочитания, с моите възможности за отделяне на време, с моите вкусове.

Екипът е постоянно до мен, води ме за ръка, помага ми стъпка по стъпка да се доближа до целта. И всичко това се случва без драстични ограничения и лишения, без стрес, а напротив – с удоволствие за мен и нарастващ ентусиазъм от видимите резултати.

За близо 4 месеца успях да сваля 6 кг и то, за разлика от изтощителните диети, на които се подлагах преди, отслабването е точно там, където трябва и имам нужда – 7 см от бедра, 6 см от ханш, 4 см от талия. И не само отслабвам – видимо е стягането и правилното оформяне на фигурата.

Чувствам се енергична, мотивирана, жизнена и тонизирана. И с всеки ден по-амбицирана. И знам, че програмата не е ограничена до постигане на желания резултат. Тя ми помогна да променя неусетно начина си на живот - да бъда по-добра!

Марина Динкова
Марина Динкова
Предприемач, майка на три деца

Още при първоначалната комуникация с екипа на BB-Team намерихме общ език, което ме накара да повярвам, че работата с тях ще е много лесна и приятна.

Нещото, което истински ме впечатлява, са адекватните отговори, които получавам за всеки зададен въпрос. Винаги информацията, която ми дават, е лесно смилаема и поднесена по ненатрапчив начин.

Срещам абсолютно разбиране в тяхно лице, дори когато кривна от правия път. :)

Все още не сме стигнали дори до половината на работата, която имаме да свършим, а положителните резултати са налице.

Упражненията и храненето, които ми препоръчаха, изпълнявам с лекота, без да се налага да нарушавам или размествам обичайното си ежедневие.

Благодаря на екипа на BB-Team за подкрепата и за това, че благодарение на тях, най-накрая съм постоянна и имам воля да достигна до желаните резултати.

Препоръчвам екипа на BB-Team, защото знаят как да направят пътя към успеха лесен и приятен :)

Габриела Калушкова
Габриела Калушкова

BB-Team е екип, който разчупва всички митове и легенди. Представя един различен начин за достигане на здравословен начин на живот, а лично на мен ми помогна да науча и приложа много в своя стремеж да бъда по-добра версия на себе си.

Комуникацията с екипа е определено на едно много високо ниво. Винаги, когато съм имал въпроси, те са получавали подробен отговор в кратък срок, което ми позволява да подобрявам и въвеждам нови практики в своите тренировки и хранене.

Прогрес е друга моя любима част от сайта. Там ясно можеш да видиш, как се движиш и дали си на прав път, към целта си. Определено помага линейната диаграма, която хвърля светлина над това, как се представям, според кантара и шивашкият метър.

Горещо препоръчвам BB-Team на всеки, който желае да промени себе си устойчиво и дългосрочно!

Мино Караджов
Мино Караджов

Като човек, който се интересува от теми свързани със здравословен начин на живот това, което винаги ужасно ме е обърквало е огромното количество противоречива информация по темата, с която човек може да се сблъска.

Поради една или друга причина през годините не успях да намеря работеща за мен “система” на хранене и тренировки, която да ми помогне да достигна желаната от мен форма. Така реших да се доверя на екипа на BB-Team и всичко започна да си идва на мястото.

През времето на съвместната ни работа научих много нова и полезна информация, която ми помогна да подобря постепенно начина си на живот, както и да разбирам по-добре сигналите на тялото ми.

При това създаването на нови навици при мен се получи лесно и леко, стъпка по стъпка, без крайности и усещане за допълнително напрежение и стрес.

Определено препоръчвам услугите на BB-Team, които имат нужда от промяна, устойчив прогрес в тренировките, както и на тези които се чувстват изгубени в търсенето на малките неща, които понякога ни пречат да постигнем по-добра форма и качество на живот.

Александра Алексиева
Александра Алексиева

Няколко пъти съм се опитвала да сваля излишните килограми, натрупани през последните 11 години и всеки път стигах до етап, в който мотивацията ми отслабваше и в крайна сметка се отказвах.

Реших да се обърна към екипа на BB-Team, когато, при поредното сваляне на килограми, се беше стигнало до момент, в който имаше риск да загубя мотивация отново. Усещах, че имам нужда от допълнителна подкрепа за (поне) няколко месеца, за да преодолея трудния период и да продължа напред.

Като дългогодишен читател и спорадичен участник във форума на BB-Team, познавах задочно екипа. Бях изградила много добри впечатления за тях като личности и професионалисти и усещах, че те са хората, на които искам и мога да се доверя.

Екипът винаги предлагаше навременни, информирани, обосновани и адекватни решения на проблемите и трудностите, които срещах по пътя към моето по-добро Аз. Това, което клиентът получава като информация, отношение и подкрепа, е безценно.

BB-Team е съставен от изключително вдъхновени, знаещи и отдадени на мисията си млади хора и за мен беше истинско удоволствие да работим заедно. Бих се обърнала и в бъдеще - отново и без колебания. Знам, че отново и винаги ще си струва.

Елена Биларева
Елена Биларева

От три-четири години се интересувам от здравословно хранене и физически упражнения. През 2018 г. използвах услугите на фитнес инструктор, който ми изработи комплексна програма (хранителен + тренировъчен режим) с времетраене три месеца. Останах долу горе доволен – свалих килограми и сантиметри. Но след това?

Тогава реших да пиша и на BB-Team. Услугите им се състоят в това да научат хората, с които работят, на основните принципи и препоръки, на които се изгражда едно пълноценно хранене и тренировъчна програма.

Екипът ми поднасяше информацията по много увлекателен начин и на разбираем език. Доволен съм от всичко – цялата ни комуникация, обратна връзка. Като цяло много ми хареса това, че винаги имаше възможност за допълнително обсъждане на въпроси от моя страна, винаги готов да дискутираме и да стигнем до оптималния вариант.

Сайтът е направен много професионално. Особено секцията Прогрес – нанасяш данните от измерванията и се появяват графики, на които си следиш прогреса. Моят прогрес беше задоволителен. По-важно е, че разбрах как да изграждам хранителния и тренировъчния режим в зависимост от нуждите ми.

С чисто сърце препоръчвам на всеки близък и приятел съвместна работа с теб.

Янчо Петков
Янчо Петков

Да работя с BB-Team беше най-доброто решение, което съм взимала.

За първи път попадам на професионалисти в тази област, които адекватно преценяват какво трябва да направя, за да постигна целите си, а не просто да ми продадат нещо, каквото и да е - режимче, тренировчици и прочие.

Резултатите не закъсняха - имам прав гръб, подобрено храносмилане и адски се харесвам в огледалото. Аз съм по-добрата версия на себе си със страхотен дух и тяло!

BB-Team са професионалисти от най-висока класа - начетени, адекватни, съветващи, подкрепящи. Имах нужда от точно от това!

Благодаря ви за цялото търпение, помощ и подкрепа!

Мирослава Кирилова
Мирослава Кирилова

Работих с екипа на BB-Team в продължение на 5 месеца. Започнахме буквално от нулата и за няколко месеца успяхме да преминем през всички теми, засягащи правилното хранене, проблемите на съня, тренировките и много други.

С тяхна помощ се научих да подбирам храната си и да разбирам какво му трябва на организма, за да функционира правилно. Получих адекватни, изчерпателни и научно обосновани отговори на всички свои въпроси.

И най-важното, чувствах безрезервна подкрепа, през цялото време на съвместната ни работа.

Безкрайно съм благодарна за добронамереното отношение, търпението и професионализма. Успях да си създам полезни навици и стъпих на съвсем нова и здрава основа.

Благодаря ви, BB-Team, страхотни сте! :)

Лилия Станчева
Лилия Станчева

Доста време преди да се включа в програмата на BB-Тeam се занимавах с хранене, макроси и тренировки.

Бях пробвал различни методи с налучкване и в общи линии само си бях загубил времето и мотивацията. Разликата между това някой да ти обясни на клипче как е правилно да тренираш и това да стой до теб по време на тренировката и да следи всяко твое движение е огромна.

Тук е мястото да похваля Тихомир Трифонов, който за мен е треньор за пример. За храненето също никога не съм обичал да спазвам строги режими и се радвам, че успяхме да създадем нещо, което е индивидуално за мен, включва любимите ми хранителни продукти и в дългосрочен план няма да имам проблем със спазването на препоръките на Тихомир Велев.

Естествено процесът е дълъг и понякога не особено лесен, но с приятелско отношение и побутване към правилната посока целите са постижими! Благодаря ви момчета и момичета, че всеки ден се стараете да правите хората по-добри!

Мирослав Гочев
Мирослав Гочев

С BB-Team ме срещна големият ми син. Бях претърпяла тежка операция на белия дроб. Желанието ми беше не да докарам външен вид, а да живея здравословно. Но те нещата са вързани. Към момента ходех на танци, но във фитнес зала не бях стъпвала.

Работихме 1 година, през която свалих 10 кг.и намалих обиколката на ханша с 5-6 см. Но най-хубаво е, че подобрих важни жизнени показатели, като това че намалих лошия холестерол за сметка на добрия.

Започнахме с разговори за микро и макро вещества, храни, навици, водех дневника (между другото още го водя). Той ме наблюдаваше и леко ме побутваше в правилната посока. Тук няма драстични диети! Просто следваш режима и съветите и резултатите не закъсняват. Сладки изкушения не са забранени, но аз по собствено желание спрях захарта. Не се отказах от ежедневната си чаша вино. Мисля, бяхме добър екип и постигнах много добри резултати за моите 54 години.

Благодаря ви!

Мария Николайду
Мария Николайду

С Митко от BB-Team се познаваме от години и се радвам, че можем да работим заедно. Екипът име е изключително професионален и ми допада много, че не задават на всеки заучени програми или серия съвети, а лично се заемат да разберат какво е нужно на всеки потърсил ги.

Лично аз помолих да ми помогнат да си възстановя формата след операция на крака, за да мога да се върна на тренировки. Тишо (Трифонов) от BB-Team ми помогна да анализираме къде имам нужда от подобрение и от тогава тренираме заедно. Без неговите знания и методичен подход съм сигурен, че няма сила, която да можеше да ме задържи във фитнеса толкова времe.

Та, ако търсите подобно персонално отношение и искате да постигнете резултатите, които са значими за вашите цели, то препоръчвам с две ръце да се свържетв с екипа им, а после ще ме черпите бира (да, това не сме го лимитирали:)).

Бранимир Парашкевов
Бранимир Парашкевов

Трудно е да чуеш нещо, което не искаш. Още по-трудно е да правиш бизнес, като казваш истината, която клиентите в повечето случаи не искат да чуят.

Препоръчвам с двете си ръце момчетата и момичетата от BB-Team, защото са чели и видели достатъчно за да знаят, че няма пряк път към успеха. Всичко е работа и те са подходящите хора с които да постигнеш резултата, който желаеш.

Тихомир Колев
Тихомир Колев

Супер професионално отношение, много полезна и конкретна информация получих от тях. Помогнаха ми с разработването на конкретна стратегия (включваща както насоки в хранителен режим, така и съвсем конкретна тренировъчна програма), с която за пръв път започнах (и до сега) да постигам видими резултати.

Твърдо ги препоръчвам за всеки, който иска да постигне резултати по отношение на физиката и здравето си - и физическо и психическо.

Георги Маринов
Георги Маринов

За мен BB-Team бързо придоби статут на своеобразна библия, която “отварях” при всеки въпрос и откровено любопитство по темата, защото съдържанието на сайта от години е построено и представено по начин, който, освен да помага на напредналите да надграждат знанията си как да се хранят по-добре и да оптимизират тренировките си, помага и на начинаещите да сглобят онзи начален пъзел на голямата картинка за здравословното хранене, който е решаващ фактор дали човек ще реши, че това всъщност е правилният избор за него.

И после се случи немислимото за мен. Заобичах залата. Заобичах начина, по който се чувствам там. Бавно, плавно, с моята си скорост и благодарение на правилните цели, които екипът на BB-Team ме научи да си поставям, аз превърнах еднократните напъни да тренирам в траен глад за редовно движение.

От човек, който не понасяше да тренира във фитнес, се превърнах в човек, който 4 пъти седмично няма търпение да влезе в залата и да тренира с тежести. И заслугата е изцяло на треньора, който отдели време и търпение да ме научи на азбуката на движението.

Разбрах колко е важно треньорът ти да те научи как в залата да работиш не само с тялото, а и с психиката си. Разбрах колко е ценно да знаеш защо едно или друго упражнение е подходящо или не е подходящо за теб и твоите конкретни специфики. И разбрах как да си сглобявам сама пълноноценни тренировки, дори когато се наложи да спра да тренирам в залата.

Препоръчвам на всеки, който се е опитвал да вкара движението трайно в живота си и поради една или друга причина все още не е успял. Хората от BB-Team те учат да играеш дългата игра, реално единствената, от която има смисъл.

София Йотова
София Йотова

Започнах да тренирам с BB-Team миналата есен и за кратко време, благодарение на техните насоки, успях да повиша силата и мускулната си маса и да изчистя храната.

Работата с личен треньор, дори и от разстояние, ми помогна да съм по-постоянен в залата и да давам всичко от себе си във всяка тренировка.

Даниел Ненков
Даниел Ненков

Изключителни професионалисти и хора, на които имам доверие, както за тренировки, така и за хранителен режим, добавки... всичко!

Отношението е персонално и съобразено изцяло с личните ми нужди, възможности, начин на живот. Освен това са винаги на разположение, за да отговарят на въпроси, да споделят полезни знания на разбираем език.

Препоръчвам ги на 100%!

Мехрибад Моллова
Мехрибад Моллова

За първи път се запознах с част от екипа на BB-Team, когато дойдоха на лекция в нашата зала CrossFit 681.

Тогава имах възможност да поговоря с Димитър Михайлов, изключителен професионалист, който ми даде насоки с това как да подобря себе си.

Първото нещо, което направих тогава е да си водя записки в дневника на BB-Team за моя тренировъчен и хранителен режим.

Благодарение на тях по-бързо и лесно успях да намеря пътя към моето балансирано и здравословно хранене.

Екипът на BB-Team са невероятни професионалисти с индивидуален подход към всеки.

Силвия Сергиева
Силвия Сергиева

Екип от супер професионалисти, мили и лъчезарни хора с много богат опит и неспирно желание да помагат на хората да бъдат по-добри!

Саня Кисьова
Саня Кисьова

Най-най-добрата силова тренировка, която съм правила някога е била с тези момчета. 

Невероятни професионалисти, със силно персонализиран подход по отношение на всичко - натоварване в залата, време за тренировки, продължителност, съобразяване със случващото се в живота ми и адаптиране на темпото, хранителен режим, добавки... Супер съм впечатлена!

Тренирах с тях няколко месеца по 3-4 пъти седмично и след това продължих сама с тяхни напътствия. Резултатите ми по отношение на скулптуриране на тялото са разкошни :))

Горещо ги препоръчвам, като специалисти и като екип. Доверявам им се на 100%

Надя Петрова
Надя Петрова

Моето преживяване с BB Team започна преди около 2 години след лична среща с Митко.

Изключително бях впечатлена от персоналното отношение и най-вече от практическите насоки спрямо целите ми.

Най-ценното, с което BB Team се отличава от всички, предлагащи health & wellness услуги, е анализа на мотивационните нива, което включва адаптиране на физическото натоварване към емоционалното състояние и стрес нивата в ежедневието.

Дълбоко уважавам философията и начина им на работа, защото екипът е винаги на линия да ти помогне да изградиш дългосрочно нови навици, без да ти създават допълнителен стрес, но пък това да резултира в качествени промени и най-вече изпълнение на целите. 

Митко и екип, keep up the great job, inspiration and hard work!

Ралица Ралчева
Ралица Ралчева

Oбсъдихме моите цели и проблеми в дълбочина. Попълних подробен въпросник, направих фитнес тест и започнахме работата с треньор в зала и с треньор за хранене, добавки и сън, отделно от това.

Не очаквах треньора в залата да бъде освен спортен инструктор и с подхода и знанията на кинезитерапевт, че дори и психолог, така че бях много приятено изненадана.

Хареса ми и възможността за програма извън залата, за занимания у дома и комуникация онлайн, така че да не спирам тренировките, когато обстоятелствата го наложат.

Препоръчвам ББ тийм с две ръце за онези, които търсят цялостен, професионален подход и лично внимание!

Лиляна Георгиева
Лиляна Георгиева

Запознах се с BB-Team чрез неговия основател Митко, човек с много опит, който поднася информация по много приятен и разбираем начин, така, че да събуди у човек желанието все повече и повече да се усъвършенства по отношение на хранене, тренировки и начин на живот.

Отделно от това екипът е много лъчезарен, отзивчив и винаги на разположение, нещо, което в днешно време почти не се среща.

Аз постигнах резултати, научих много и спечелих приятели в лицето на BB-Team.

Желая им много успех и ги препоръчвам горещо, защото се различават от “масовия пазар” за фитнес, режими и т.н., правят всичко с много любов, която определено умеят да предадат на хората, които се свържат с тях.

Кристина Димитрова
Кристина Димитрова

Каквото и да напиша за BB-Team ще е малко. Спечелихте ме с човешко отношение и индивидуален подход.

Харесвам вашите принципи и методи на работата. Откакто започнах да тренирам с вас, успях да изградя навици за движение и да усетя за пръв път, че тренировките работят за мен и че дават резултат.

Препоръчвам на всички, които държат на индивудиалното отношение и искат да работят съвместно с партньор, който с дългогодишните си знания и умения, ще ги изведе на пътя на здравето.

Аз съм щастлив, че освен професионалисти, в лицето на екипа на BB-Team намерих и страхотни хора и приятели.

Живко Джамяров
Живко Джамяров

С екипа на BB-Team работим заедно от 3 месеца. Промените, които правим са изцяло съобразени с моя личен график и ритъм и аз определям скоростта, с която се движим!

Обсъждаме и коментираме всяка стъпка, надграждаме и затвърждаваме, без елемента на стандартните хранителни режими, в които получаваш списък от храни, които да консумираш! Така резултатите са видими за мен, като съм тествала и оценила процеса по достигането им.

С помощта им, целите, които съм си поставила изглеждат постижими и вярвам, че промените, които правим по пътя на тяхното достигане ще се задържат. За мен е изключително важно храненето и тренировките ми да бъдат път към един пълноценен начин на живот, без крайности и допълнителен стрес от диети.

Всяко начало е трудно и дори да ни се струва невъзможно, с подходящата помощ, всичко е постижимо!

Ирина Страчкова
Ирина Страчкова
Медицински сътрудник

Внимание, внимание! Следва платена препоръка! Да, платена е с доста труд и пот.

Важното в случая с BB-Team е, че получих правилните инструменти, с които да работя и да постигна целите си ефективно и приятно. Получих знание на разбираем език, куп полезни съвети за моята по-добра версия, както и много, много подкрепа по пътя.

Това е път, по който ще мога с удоволствие да продължа. Безкрайни благодарности на моя треньор, както и на останалата част от екипа!

Бъдете здрави и все така яки!

Асен Класанов
Асен Класанов
Електроинженер

Във времето винаги, когато съм търсила информация относно хранене или тренировки, винаги съм се спирала на статиите на BB-Team.

От любопитство започнах да влизам все по често в сайта следях дамските дневници, четях статии, гледах клипове. Стана ми навик, когато искам да разбера нещо, първо да проверявам при тях, спечелиха доверието ми. 

Към ден днешен след две бременности, реших да се доверя на тях по отношение на влизането ми във форма.

С мен се свърза Митко, разговаряхме за моите цели и още при разговора усетих, че отсреща седи човек, който знае какво говори. Благодарение на Тишо 2, тренировките стават част от ежедневието ми, без това да ми пречи, а напротив да ми е приятно. Тишо 1 успя да ме накара да мисля в насока какво давам на тялото си с храната, която консумирам, благодарение на него съм далеч по спокойно, разби доста митове в които вярвах на пух и прах.

Ако тялото е къщичка, то BB-Team могат да те научат, ако си кривнал в пътя, както аз, как да се грижиш за нея, за да ти е приятно да си вътре.

Свежи, мислещи и помагащи, благодарна съм, че ги има.

Радостина Горностаева
Радостина Горностаева

Мой приятел ме насочи към BB Team, защото не напредвах особено в усилията си да сваля килограми и да подобря физическата си форма. Имам да го черпя!

Храненето винаги ми е било сериозен проблем. Тихомир Велев (Тишо 1) ми даде доста информация за основните принципи, които трябва да имам предвид при храненето си. Отговори подробно на всичките въпроси, които му задавах. Държа под око записките ми в дневника и ме насърчаваше при малките ми успехи. Благодарна съм му и за това, че не ми зададе твърде тесни рамки, в които да се вмествам. Това при мен трудно би сработило

Даде ми спокойствието, че, ако се придържам към няколко основни принципа в храненето си, малките отклонения не са фатални и не са повод за обезкуражаване. С основните насоки от него и малко калкулации на калории и макроси от моя страна ще мога да се храня достатъчно разнообразно и по-информирано.

По отношение на физическата активност се чувствам по-уверена какво да правя. Тихомир Трифонов (Тишо 2) ми предложи структурирани тренировки за цяло тяло, които да редувам. Даде ми насоки как да ги усложнявам във времето, когато започнат да ми стават по-лесни. Тренировките са съобразени с възможностите ми, изглеждат изпълними, логиката в подбора и подредбата на отделните упражнения ми е ясна. Тъй като за неопределено време ще спра да ходя във фитнес залата заради ситуацията с Covid-19, коментирахме и как да модифицирам тренировките, за да се справям и вкъщи.

Воденето на дневник на сайта на BB-Team е много дисциплиниращо - някои изкушения предпочитам да не ги изям, защото после трябва да ги запиша. За 1 месец със съдействието и насоките на Тишо 1 и 2 успях да сваля 3 килограма. Определено имах нужда най-после да видя някакво движение надолу на кантара.

Много съм благодарна на Митко за цялостната организация и на двамата Тишовци за препоръките, подкрепата и полезната информация. Ще опитам да се възползвам максимално от насоките, които ми дадоха и да си подредя по-добре храненето и тренировките.

Благодаря на целия екип! Бъдете здрави и все така готини! :)
 

Росица Дечева
Росица Дечева
Спедитор, морски транспорт

След години лутане между поредната нова диета и различни тренировки без резултат, попаднах на BB-Team. Бих казал, че единствено с тях успях да постигна резултати, които са трайни и всяко кратко отклонение от правия път не води до йо-йо ефект. Това, което ме спечели е:

 1. Фокус върху изграждане на дългосрочни навици
 2. Препоръки и мнения изградени върху научни факти и критичен прочит на самите научни изследвания
 3. Личен избор на темпото, с което да се движа
 4. Препоръки за добавки спрямо реалната нужда.
Стефан Марков
Стефан Марков
Финансист

Изключително съм очарована от работата си с BB-Team през последните месеци. Харесва ми личното отношение на екипа и вниманието, с което подхождат към, сигурна съм, всеки клиент.

Най-ценното е, че се стремят да се запознаят подробно с историята ти, с ежедневието ти, с начина ти на живот и с персоналните ти предпочитания, за да ти бъдат наистина максимално от полза. И в процеса на работа са винаги готови да предложат промени, които да ти помогнат още по-конкретно за изпълнението на целите ти.

За само 2-3 месеца вкъщи и още толкова във фитнеса, изцяло благодарение на Тишо Трифонов, успях да си изградя рутина за силовите тренировки, към която да се придържам наистина с удоволствие и нетърпение. Благодарение на Тишо Велев пък, постепенно започнах да обръщам повече внимание на всяко хранене, без да изпадам в крайности, както ми се е случвало преди това.

Цялостно усещам огромна промяна, без да почувствам напрежение в нито един момент. Всичко се случи постепенно и с удоволствие. С голям професионализъм и подкрепа от тяхна страна и със спокойствието, че мога да разчитам на двамата за всяко притеснение, което имам.

Не пропускам да споделя на приятели и познати за точно този различен подход, който ги откроява така силно от останалите в тази сфера. И ги препоръчвам с две ръце на всички! :)

Стефани Борисова
Стефани Борисова

Първоначално нямах много очаквания, тъй като бях наясно, че моят случай е малко по-особен, тъй като имам автоимунно заболяване. Бях в ремисия, но няколко месеца преди да се свържа с екипа BB-Team някои от симптомите ми започнаха да се връщат. Целта ми беше да си променя начина на хранене като предварително бях набелязал определен режим, за който се твърдеше, че би трябвало да ми подобри състоянието. Проблемът беше, че е доста ограничаващ и се приемат доста различни хранителни добавки и не бях напълно сигурен дали това е правилното хранене за мен.

Тишо 1 се беше постарал да разучи подробно за заболяването ми и за режима, който споменах, че обмислям да спазвам. Това, с което ми помогна най-много беше да разбера кои храни наистина е хубаво да избягвам и кои храни, от които трябва да се лишавам, всъщност няма да е проблем да консумирам. Както и споменах, първоначално като се започне този режим се приемат и доста различни хранителни добавки. Тишо ми обясни, че всъщност на мен ще са ми нужни само 2 вида добавки и ми разясни защо няма смисъл да приемам останалите.

Като редовно спортуващ човек, забелязах повишение на енергията и издръжливостта ми след като промених начина си на хранене и най-важното е, че нямам никакви симптоми на заболяването в момента. Благодаря на екипа на BB-Team и ги препоръчвам на всеки заради индивидуалното им отношение към всеки.

Радостин Митков
Радостин Митков
Анализатор

Познавам ги тия хора... и мога да дам думата си за тях!

Николай Хаджииванов
Николай Хаджииванов

Спечелихте ме на първо място с човешкото си отношение и индивидуалния си подход. За вас на първо място е здравето и винаги се съобразявате с това как човек се чувства, физически и емоционално. Винаги сте до мен, и ме подкрепяте да вървим заедно по правилния път - на осъзнатото хранене и спортуване с удоволствие. Благодаря!

Майа Тинкова
Майа Тинкова

BB-team за мен е липсващото звено между мечтаната форма и реалните резултати. Нещото, което ме привлече към тях и което ги отличава е невероятната отдаденост и внимание към детайла.

Вникват сериозно в конкретния проблем и съветват компетентно и професионално след множество проучени тестове, изследвания и подкрепящи факти.

Заедно с тях постигнах нови висини, касаещи формата ми. Подобрих значително резултатите си и се научих как да тренирам ефикасно, как да се храня чисто и как да се образовам правилно в спортната сфера.

Феноменални профисионалисти, които бих препоръчал на всеки, допитал се до скромното ми мнение!

Кирил Аргиров
Кирил Аргиров

BB-Team е безспорно най-добрият български портал за знание в сферата на хранене и трениране. Сайтът съдържа хиляди отлично класифицирани и редактирани статии за начинаещи и напреднали, нитриционни таблици за храните, статии за всяка хранителна добавка, рецепти, които го правят безценен източник на информация за храненето.

За трениране е предвиден обширен раздел с услуги за персонални тренировки и тренировъчни програми както каталог със специализирани статии за всяко упражнение или програма. Форумът и ФБ групата събира множество хора със сродни интереси и прави обмяната на опит ефективна и приятна, а електронният магазин е идеален начин да си набавиш нужни добавки или аксесоари.

Иван Петков
Иван Петков

Защото в BB-Team откривам актуални и проверени съвети за ЗДРАВОСЛОВНИ тренировки, стречинг, храна и суплементация. Смелена информация от много източници в достъпен за мен вид. Благодаря BB-Team!

Борис Симов
Борис Симов

Първото нещо, с което ме спечелиха BB-Тeam бяха многобройните полезни и научно обосновани статии в сайта им. Повечето въпроси, които можеш да си зададеш във връзка със здравословния начин на живот, вече имат отговори там. А когато се запознах и с екипа, видях, че работят с много ентусиазъм, лично отношение и наистина се опитват да намерят най-подходящата програма за всеки.

След препоръка от ортопед за операция, реших да пробвам с по-малко оперативен начин първо , свързах се с BB-Тeam и започнах тренировки с главния треньор на екипа – Тишо 2 В рамките на няколко месеца, почувствах коляното си много по-стабилно и здраво... и вече не мисля за операция. Тишо обяснява изключитено обстойно и внимателно, адаприта програмата спрямо нуждата на трениращия и винаги търси обратна връзка.

Ако не знаете от къде да започнете в залата, силно препоръчвам да се разчита на теньорска помощ от някой с познания, каквито са целият екип на BB-Тeam. От личен опит, знам, че неправилните тренировки може да доведат до повече порблеми, от колкото решения!

Надя Димитрова
Надя Димитрова

b-team е място, на което винаги намирам пълна и точна информация по всякакви въпроси свързани със спорт и здравословен начин на живот. Спокойно мога да нарека сайтът “моят виртуален дом”.

Базата данни, която съдържа е пълна и много добре стуктурирана. Материалите са написани изчерпателно и същевременно на много достъпен език. Не ми се е случвало да търся информация за нещо и да не я намеря.

Екипът поддържащ сайта е съставен от хора, които се стремят да бъдат информирани за най-новите проучвания в сферата на спортната тренировка, храненето, спортни добавки и всичко, което би било полезно на човек в стремежът му към един по-здравословен начин на живот.

Освен това те винаги са готови да бъдат в помощ със съвети и насоки, имат качества на страхотни мотиватори, а разговорът с толкова ерудирани хора винаги доставя удоволствие.

За мен е удоволствие да бъда Ваш потребител! Благодаря Ви!

София Николова
София Николова

Казвам се Васил, 51 годишен съм и работя като автобусен шофьор в Норвегия.

Защо избрах BB-Team? Защото са единствените, при които няма диети, няма забранени или позволени храни.

Навсякаде в Интернет е пълно с перфектни  диети, перфектни тела и така нататък, но за моя радост при тях не е така, което бе причината, да им се доверя.

Работихме заедно 2 години, но основната работа с тях свършихме в първите около 12 месеца. За 8 от тях свалих 9 кг чрез хранене и тренировки, ръководен от интелигентния, кадърен и можещ екип. През останалите 4 месеца, трябваше да приложа наученото, за да се уверим, че ще мога да поддържам резултатите, първо под тяхно наблюдение и контрол, след това и самостоятелно. 

И всичко това онлайн, от разстояние, без да познавам и да се запознавам лично с някой от екипа.

Освен всичко това, успяхме да постигнем и направим големи промени по линия на стойката ми, която поради спецификата на работата ми се  беше влошила. 

С помощта на екипа обърнахме внимание и намерихме решение на някои здравословни проблеми като значително повишен “лош” холестерол, както и дефицит на някои витамини и минерали. 

Изводът е, че правилното хранене трябва да е начин на живот (кога, как, какво и колко да избереш), придружено с необходимата физическа активност.

Надявам се, чрез споделеното да помогна за крайното решение на хората, които се колебаят как и на кого да се доверят.

Васил Банчев
Васил Банчев

Ако искаш да подобриш тренировки, хранене и навици, с позитивни професионалисти, които знаят и могат много - хората на BB-Team са за теб!

Деян Георгиев
Деян Георгиев
CEO NitroPack

Работих с екипа на BB-Team повече от година. Изключителни професионалисти, програмата и режима са максимално съобразени с всеки клиент. Препоръчвам горещо на всеки, който иска да положи солидни основи на здравовен начин на живот. Благодаря на целия екип за професионализма и отдадеността! 

Петър Петров
Петър Петров

Знаех, че работата с BB-Team ще ми даде ценни насоки и ще ми помогне, но ни най-малко не подозирах или не си представях точния размер и обхват на приноса, който имаше и ще има оттук нататък за добрата форма, здравето и качеството ми на живот. Впуснах се с отворено за идеите им мислене и може би това е единствената препоръка която имам - ако ще се “носят” стриктно подредени разбирания и очаквания, е възможно да се пропусне ценна част от потенциала на програмата. 

Потребител съм на сайта от години, правила съм платени програми с тренировки и диети и като цяло имам интерес и бих казала някакви знания дори в сферата на храненето. Считах, че имам необходимите ресурси и сама “ да се оправям”, но след един по-голям емоционален ролеркостер и малко кг-ми отгоре, вече никак не се получаваше.

И въпреки предишния опит и услуги, които са ми е били от полза поотделно, в някакъв момент се осъзнах напълно блокирала и незнаеща какво да се правя, и трябваше да си призная, че всичките елементи на информация не формират нищо, никакъв план или реалистичен подход (не, не е реалистичен подход да сеживее на 1400 калории, на пиле, салата, ориз, овес, млечни и без алкохол, 4 тренировки и 4 кардио сесии седмично - поне аз не си представям живота така).

От всичкото четене едно знаех - къде да си потърся помощ, нямах никакво съмнение кой е екипът на когото безрезервно бих се доверила като знания, посока на мислене и опит - така че писах на бб-тийм :) И бях много права, о, не подозирах колко, но си благодаря за усета хаха.

Чела съм статии, гледала съм видеа, продавали са ми режими, но никой не ми беше преподал Система - как да си живея живота по най-оптималния за мен и тялото ми начин.

Защото ако трябва да опиша съкратено програмата, да, бих я описала така - Система от знания как да си живееш живота - яденето, тренирането, сънят, почивката, работата, болестите, пътуванията, празниците,стресът, емоциите - всичко това ни беше фокус в един или друг момент и ми помогна да придобия съвършено нова, обновена и меко казано подобрена лична експертиза спрямо моите ежедневни решения по отношение на хранене и движение. А както знаем, всичко е свързано, така че това се прехвърли и в сфери отвъд фитнеса и здравословният начин на живот.

Усещането да държиш юздите над обстоятелствата под формата на умение за преценка и информирани избори е несравнимо и граничи с безценно. Неслучайно носят слогана си “Бъди по-добър” - съгласна съм, трудно е да се дефинират точно отделните сфери, в които помагат!

Беше впечатляваща дълбочината на анализ, комплексна оценка и информация, до която ми се даде достъп на простичък и увлекателен език. Отделно, че тествах периодично треньорското търпение с всевъзможни прищевки и безкрайна въртележка от обстоятелства, които им сервирах. Много са креативни - проверено! Минах през пълна метаморфоза на мислене и разбиране.

Трудно е да дам цифри, защото нямам за цел да видя Х кг. надолу (кхм, имах, но минахме и през този етап). Но мога да се опитам да изброя няколко неща които получих:

 • Лични умения да боравя с менюто и тренировките ми и да ги нагаждам/ надграждам;
 • Преценка за капацитета ми и какво мога да постигна с него, и какво не мога - поне този ден/седмица/месец;
 • Идея за съвкупността от фактори и как се отразяват един на друг - ако ми е разклатено храненето или пропускам тренировки, един жокер - не бих погледнала само в тях, за да ги балансирам;
 • Сила - не беше само четене, и на фитнес ходих :) 

Меко казано препоръчвам работата с екипа и с удоволствие бих им станала повторен клиент, само да ми падне нова територия за завладяване, за която не сме се подготвяли заедно (което ще е трудно, но не е невъзможно :).

И благодаря за всичко!

Елица Петрова
Елица Петрова

Започнах да работя с екипа на BB-Тeam преди година и половина.

Наскоро с Тишо (Трифонов) отбелязахме юбилей от 200 тренировки. Той ми пожела още 200, а аз си пожелах още много пъти по 200. И всъщност това казва всичко – промяната в отношението ми, постоянството, благодарение на вас ?

Работила съм с екипа по отношение на хранене, общо физическо състояние и тренировки. Във всеки един момент съм имала близък и бърз контакт, като на въпросите ми е отговаряно винаги коректно, изчерпателно и информативно.

Винаги съм била впечатлена от това, че не са ми били продавани ненужни продукти, въпреки че има магазин, а напротив – Тишо (Велев) не веднъж и два пъти ме е спирал от неразумни или ненужни покупки на модерни добавки, като винаги ми е обяснявал защо.

Както и си пазя всички обстойни обяснения от него на тема въведение в храната. Благодарна съм му за търпението и постоянството, с които работи с мен, а сигурна съм и всички други.

С Тишо Трифонов пък работим по отношение на тренировките. Аз съм избрала дистанционният режим, но той ме следи, дава напъствия и отговаря на моите питания непрекъснато. Напасва програмата ми в движение, когато ми е необходимо нещо по-различно от тренировката в зала.

Резултатите ми са бавни, но славни и всъщност сега тренирам, защото ми се тренира и съм с променената нагласа, че го правя за себе си и ще го правя години напред, живот и здраве. А не за да направя beach body за лятото и плажа.

Благодаря за подкрепата в промяната на навиците! ?

Ц.П.
Ц.П.

Винаги съм имала проблеми с храненето и спорта, от малка винаги са ме наричали ”едра, дебела и тромава”… можете да си представите какви травми и какво отношение създава това у едно малко дете. През годините съм пробвала какви ли не спортове и рецепти за отслабване - с променлив успех при свалянето на килограмите и с нула успех при психическата настройка.

С BB-Team се запознах покрай мъжа ми, който от доста време тренираше с тях. Един ден просто ми каза - “идваш с мен.“ Това беше повратната точка, защото спрях да гледам кантара и огледалото, но започнах да обръщам повече внимание на това как реално се чувствам - имам тонус, имам изненадващо много енергия през деня, кръстът спря да ме боли.

Най-голямото ми постижение обаче, е това че успях да се преборя с липсата на постоянство и вече 10 месеца съм редовна с тренировките. Няма да си кривя душата - сутрин отиването към залата винаги е голям ужас, но вече знам, че това е временно и само 100 клека по-късно настроението ми драстично ще се е променило ?

Имам моменти на мързел, умора или просто липса на желание, но Тишката винаги се е съобразявал с това и своевременно адаптира програмата спрямо нуждите. Искрено ги препоръчвам, защото работата с тях не се усеща като работа и е истинско удоволствие ????

Валентина Георгиева
Валентина Георгиева

Започнах да тренирам с BB-Team преди близо 3 години, когато реших че е време да променя фокуса на тренировките си от това да изглеждам добре към това да удължа “здравите си години” (healthspan от английски).

Услугата им наистина е уникална за страната, защото фокусът не е да предлагат бързи рецепти за това да изглеждаш добре, а да са надежден партньор, в това веднъж и завинаги да живееш пълноценно и здравословно.

Експертизата в тренировките, храненето и начина на живот, която предлагат наистина е на световно ниво. След прекараното време заедно, мога с увереност да кажа че благодарение на отбора ви, съм по-добър – и физически, и психически. Благодаря!

Здравко Евстатиев
Здравко Евстатиев

Познавам BB-Team покрай мои близки приятели и колеги. Самоук съм на тема здраве, фитнес и движение като цяло. Това само по себе си ми донесе доста травми на кръста и рамото.

Благодарение на индивидуалния подход към храненето и тренировките успях да вляза във форма и заздравя конкретни мускулни групи, за да не ме боли кръст или рамо. Блаогдаря!

Борис Георгиев
Борис Георгиев

BB-Team e перфектният партньор, който да те придружи по пътя към целта да си по-здрав! И то превантивно. След работа с екипа повече от 1.5 години мога да кажа, че те заедно с:

 1. научно-базирания си подход,
 2. солидния си практически опит и
 3. отдадеността си са не само мотиватор, но и отличен съветник за човек като мен, който иска да бъде обърне повече внимание на здравето си.

И то без слагане на розови очила и изпадане в крайностти... Последното смятам за най-отличителтият им белег в морето от “гарантирани” резултати за 28 дни при следването на определен подход!

Димитър Краев
Димитър Краев

Всичко започна след като един от колегите ми препоръча ВВ-Team екипа. След това се запознахме и оцених подредения им подход - говорихме за целите ми, ежедневието, възможностите да отделям време и как да адаптираме храненето и спортът без да изпитвам твърде много напрежение от това.

Вече близо две години по-късно продължавам да се възползвам от услугите им и се радвам на баланс в храненето, редовно спортуване и се чувствам и изглеждам доста по-добре.

Супер удобно са направили комбинацията от тренировки с треньор, следене на прогреса в приложениe за телефона, следене на хранителни навици и препоръки как да адаптирам конкретни неща към живота си. Освен всичко е супер забавно на тренировките - доста готини хора се събираме сутрин.

Здравко Здравков
Здравко Здравков

Най-добрият екип от хора, които ти помагат наистина да си върнеш загубената усмивка е екипът на BB-Team!

След раждането на второто ми дете, изпаднах в следродилна депресия, която ми носеше само тъжни мисли и създаваше един мъчителен “мрак” и дискомфорт в ежедневието ми.

Натрупах много килограми по време на бремеността и имах много лошо изградени хранителни навици, като често гладуване или консумиране на “кухи” въглехидрати.

Бях започнала да потъвам в една душевна бездна и не се чувствах пълноценна майка и човек като цяло... Споделих това с един прекрасен човек и ТЯ ми сподели за BB-Team.

Доверих им се, че надежда винаги има!

Никога не съм спортувала, защото преди не ми харесваше. Никога не съм обръщала внимание какво съдържа чинията ми.. Откакто обаче комуникирам с две прекрасни и възпитани млади момчета - двамата Тишовци, живота ми се промени в добра и хубава посока

Спортувам и се храня с тях вече почти половин година и продължавам до целта си и като равносметка за себе си до момента мога да кажа:

 • по-лека съм с 14 кг
 • по-малко сантиметри от всякъде по мен
 • по- добре се храня
 • повече се движа
 • по - стегната съм
 • по - усмихната и щастлива съм

Още една подробност - кърмя сина си все още.. И да, кърмачките могат да тренират, могат да смъкват килограми, стига да имат подходящи хора зад себе си!Аз ги имам определено!

Благодаря ви, момчета (Тише 1 и Тише 2) без вас нямаше да успея! Вие сте истински професионалисти, продължавайте все така да помагате на загубени души, като моята да намерят пътя

Хубавите неща стават бавно и трудно, НО винаги си заслужава!

Страхотни сте! Бъдете здрави!

Поздрави!

Мария Радева
Мария Радева

Трябва да споделя! 3 август. Това е!

- 4 кг за един месец!

Един месец откакто съм с Вас - екипа на BB-Team! Един интересен месец за мен Освен кантарния резултат, аз се чувствам прекрасно - спокойна, лека, с много енергия.

Благодаря Ви! Продължаваме!

Донка Пенчева
Донка Пенчева

Препоръчвам с две ръце работата и процеса, който са създали BB-Team. Наистина, колкото и банално да звучи, резултатите се постигат, а с Тишо и Тишо 2, работата е в екип. Успяват да намерят точния подход към всеки и създаването на тези така важни навици относно правилното хранене и спорт минава леко и неусетно.

Йоан Динков
Йоан Динков

Тренирам с BB-Team от близо две години. Целта винаги е била една и съща... да се харесвам повече и да имам здравословни навици.

В началото възпитах и изградих в себе си култура на хранене с помощта на Тишо 1, а с Тишо 2 заобичах тренировките си дотолкова, че чувствам вина, когато пропусна.

Отношението, което получавам, е страхотно. Тренировъчната програма винаги се обсъжда предварително с мен и се напасва спрямо моите нужди и мотивация. Страхотно е да отворя приложението и там да ме очакват упражненията ми за деня.

През последната година преминавах и през здравословни проблеми, бях и на върха и винаги съм усещал човешкото отношение към себе си, което пък от своя страна ме кара да продължавам да искам да тренирам и да бъда още по-добър.

Исках да съм слаб, исках мускули, исках да мога да ям каквото си поискам и тн и тн... всичко това към ден днешен не съществува в мен като искания, тренирам и се храня заради начина по който се чувствам в себе си.

Георги Овчаров
Георги Овчаров

Всичко започна с приятел, на когото съм кума. Гледах го как постига резултатите, които си беше поставил като цел, а в същото време не се лишаваше от разнообразни храни. Тогава реших да го разпитам ииии така се запознах с екипа на BB-Team.

Вече няколко месеца по-късно постепенно постигам резултати, като не усещам, че се лишавам от нещо. Естествено започнах с нагласата, че бързо ще постигна резултатите, които гоня, но в един момент си дадох сметка, че вече не съм на 20 години и нямам цялото време на света.

Не съм се отказала от целите си и продължавам напред, докато не ги постигна. Сега за мен е важно да се чувствам енергична и добре със самата себе си!

Освен това всички от екипа на BB-Team са прекрасни, позитивни и работата с тях е удоволствие! :)

Светомира Няголова
Светомира Няголова

Работата с екипа на BB-Team започна август 2022. До март 2023 успях да постигна добър напредък, въпреки че през това време се роди второто ми дете и не успявах да се наспя, както и да бъда достатъчно редовен с тренировките. Направих някои промени в тренировъчния си режим, както и в храненето след съветите, които получих.

Препоръчвам на всеки да опита за няколко месеца или година и да види какви промение може да постигне. С подкрепа и знанието на специалисти резултатите ще бъдат по-добри и трайни.

Дилян Кръстев
Дилян Кръстев

Бях в деликатна емоционална и психическа, също и физическа ситуация. Започнах да работя с BB-Team, защото, макар да имам основни знания в областта на храненето и спорта, имах нужда от побутване.

Мога да кажа, че само за няколко месеца се почувствах по-добре и влязох в час, което доведе до резултати и във физическия аспект на здравето. Благодаря за подкрепата.

Д.Т.
Д.Т.

Моят път с услугите на BB-Team започна с желанието да подобря хранителните си навици и да разширя знанията си в областта на тренировките и правилното хранене. Въпреки че вече имах определен опит в тези области, бързо осъзнах, че все още има много за научаване.

Информацията беше представена на разбираем и увлекателен начин, дори да продължа да чета в определена тема. Като се предоставиха ясни указания за избягване на някои храни и предпочитане на други, както и съвети за справяне с глада. В цялост получих множество ценни съвети и информация, която ще използвам и за напред.

Александър Миленков
Александър Миленков

След няколко консултации с различни треньори, попаднах и на програмата на познатия ми от доста години сайт BB Team.

Тук се сблъскваш с екип от хора, които те обучават как и защо да се храниш, вместо да ти напишат меню, което да спазваш сляпо. Тренировките са съобразени с опита, предпочитанията ти и особеностите (травми, контузии).

Обобщено – професионалисти, които дават знания и подкрепа, за да влезеш в по – добра форма и лесно да я поддържаш в последствие.

Петко Пеев
Петко Пеев

Започнах тренировките с Тишо и BB-Team в края на Ковид периода. Моята цел е да бъда активен и се чувствам повече от доволен. Нямам специални цели като отслабване или да натрупам мускулна маса, правя всичко за тонус. Естествено съм доста по-силен от преди, но не това е най-важното, важното е че ве движа.

Тренирането с Тишо и другите е едно голямо социално преживяване. С кеф влизам залата и проверявам кой е на линия да си кажем по нещо весело и да обменим кулинарен съвет. Тишо е голям професионалист, коригира и показва винаги всяко упражнение при нужда. Изготвя тренировките, времетраенето спрямо нуждите на всеки.

Да бъда честен, всички трениращи, с които се засичам, правим доста разнообразни упражнения и времетраенето на тренировката за всеки е индивидуално. Тренировките с треньор са отговорно занимание, това е основен стимул хората да ги посещават, защото в залата някой те чака.

Всички имаме натоварено ежедневие и времето е кът. Точно липсата на време и лична организация най-често проваля тренировъчния режим. Точно там идва поетата отговорност към твоето здраве и към Тишо!

Станислав Манов
Станислав Манов

Започнах да работя с BB-Team екипа, след като след няколко месеца тренировки не виждах желаните резултати. Благодарение на тяхната работа и професионализъм, разбрах къде греша и заедно успяхме да изградим необходимите хранителни навици и упражнения за да започна да вървя в правилната пътека.

Това, че двамата ментори, които имам, постоянно се интересуват и се опитват да са максимално полезни ми помогна да видя, че те приемат работата ни като мисия, която трябва да изпълнят. Благодарение на тях се отървах от вредните си навици и започнах да ям много по-здравословно.

Мартин Кирилов
Мартин Кирилов

Всичко започна след Ковид локаутите, когато социалните ми контакти намаляха драстично, появи се вторият ми син и осъзнах, че здравословно не се чувствам окей от това застояване на едно място, подкрепено с емоционалното преживяване от застоя вкъщи с 2 малки деца.

В търсене на по-холистично и смислено решение, попаднах на абонамента на BB-Team.

Година по-късно, осъзнавам, че целите, които си поставих тогава, а именно да имам по-добро разбиране за здравето си, да съм активен и по-гъвкав около гръбнака, да съм в контрол с теглото си, са не само изпълнени, но и знанията и опита натрупан, остава дългосрочно. Натрупаните знания ми позволяват да съм по-устойчив при различни стресови ситуации, както и да разбирам повече от хранене и процесите, които настъпват в резултат.

Биологията и химията никога не са ми били силната страна, но след материалите на BB-Team, смея да твърдя, че запалиха сериозен интерес и любопитство и започнах много повече да се интересувам и да разбирам от физиологични процеси в тялото, хранителни режими, порции и ефектите върху тялото ни.

В резултат, започнах да си давам сметка колко важна е превенцията и информираността, което е и част от целта на програмата и визията на екипа на BB-Team, за което съм им безкрайно благодарен!

Анастас Калайджиев
Анастас Калайджиев

Подобрих храненето си, започнах да тренирам по-редовно. Свалих около 7 кг и съм във видимо по-добра форма.

Силвия Мирчева
Силвия Мирчева
Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

top-arrow