Дневен план за навициСвали сега 

Заповядай на Кариерен Кошер 2019 и се запознай с BB-Team

Заповядай на Кариерен Кошер 2019 и се запознай с BB-Team
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Приятелите ни от Тук-Там организират събитието за професионално развитие "Кариерен Кошер", което за поредна година ще обедини хора и компании на едно място, за да "загъмжи от идеи"!

Знаем прекрасно, че добрата кариера е тясно свързана със здравето и производителността ни. Теми, по които ще се радваме да поговорим на живо на 4 септември в Интер Експо Център.

Ще ни намериш между 11:30 и 19:00 часа в нетуъркинг зоната. Няма да се изпитваме на биохимия или максимален брой лицеви опори, но с кеф ще разнищим някой казус, който пречи да постигнеш по-добрата си форма.

Наред с това те очаква повече от интересна програма и над 90 компании, при които, защо не, може да продължиш в професията.

Важно: събитието е напълно безплатно, но е необходимо да се регистрираш (отнема 1-2 минути).

Очакваме те!

Основател и идеолог на BB-Team. Имайки предвид, че прави това, откакто е на 13 години, разбираме, че буквално израства в така наречената фитнес индустрия. Занимавал се е с почти всички разновидности на тежестите - фитнес, бодибилдинг, кросфит, функционални и нефункционални тренирания (последното е шега). Активно търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други.
Още съдържание по темата
Сега-ли-е-подходящият-момент-да-се-погрижиш-за-себе-си
Сега ли е подходящият момент да се погрижиш за себе си?
Поставяне-на-цели-срещу-изграждане-на-системи
Поставяне на цели срещу изграждане на системи
Плащай-първо-на-себе-си
Плащай първо на себе си
За-да-бъде-мама-във-форма
За да бъде мама във форма
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow