Всичко, от което имаш нужда, за да си във форма у дома

Всичко, от което имаш нужда, за да си във форма у дома

Какво ще кажеш да направим този месец по-добър и въпреки затворени спортни зали, студено време, сняг и какво ли още не ... бъдем по-активни?

Ако се колебаеш как да тренираш у дома, подготвихме няколко тренировъчни програми, според ниво на опит и оборудване, с което разполагаш:

Жени

Мъже

Всяка програма включва 3 тренировки седмично. Ако са твърде леки, може да ги правиш два пъти седмично или да опиташ програма от по-горно ниво.

Какво да правиш с храната?

Опитът ни показва, че декември не е силен месец за генерални промени в начина ни на хранене. За сметка на това не пречи да се запознаеш с подробното ни ръководство по темата.

Ако спазваш препоръките в него, на прав път си, докато трае тази изолация. Ако има нужда да адаптираш нещо и имаш въпроси, сподели ги с нас и заедно ще намерим решението.

Молбата ни към теб

Опитай. Опитай поне 3 тренировки. 

Прочети ръководството по хранене. Откровено прецени, дали следваш всички стъпки в него. Ако не, опитай да промениш поне една от тях.

Ние може да го направим вместо теб, но резултатите ще останат за нас.

Затова опитай. Постарахме се да организираме всичко да е съвсем кратко като време и усилия.

Ако имаш приятели, които имат нужда от повече движение и подкрепа, не се колебай да споделиш линк към този блог с тях.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Димитър Михайлов
Димитър Михайлов

Основател и идеолог на BB-Team. Имайки предвид, че прави това, откакто е на 13 години, разбираме, че буквално израства в така наречената фитнес индустрия. Занимавал се е с почти всички разновидности на тежестите - фитнес, бодибилдинг, кросфит, функционални и нефункционални тренирания (последното е шега). Активно търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1