Дневен план за навициСвали сега 

С хранителни добавки или без?

Протеин на прах, аминокиселини на капсули или няма по-добро от храната в хладилника?

Витамини и антиоксиданти, антиоксиданти и минерали, билки и екстракти. Омега, алфа, гама, делта и останалите така ценни за организма вещества и елементи. Успяваме ли да си ги набавим от храната или наистина имаме нужда от хранителни добавки, за да направим организма си непобедим?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

С хранителни добавки или без?Навярно всеки от нас се е запитвал "ще успея ли да си го набавя от храната", след като е прочел някоя статия за това какво и по колко ни е нужно, за да постигаме успехи в тренировките. Преплетени в сметки и предположения, не остава назад и вариантът да си купим нещо на таблетки - за достигане на количеството Х протеин на ден или пък за да сме горди с пълната гама ежедневно приети витамини. Въпреки това има привърженици на идеята, че препоръките на експертите за дневните дози са силно преувеличени именно с цел да се купува повече и повече.

От коя социална група сте Вие? На мнение ли сте, че и без хранителни добавки успявяте в тренировките или че все пак не може всичко да го "храносмиламе" в ежедневието?

Дисклеймър: говорим САМО за хранителни добавки, забранени медикаменти не са тема на тази дискусия.

Основател и идеолог на BB-Team. Имайки предвид, че прави това, откакто е на 13 години, разбираме, че буквално израства в така наречената фитнес индустрия. Занимавал се е с почти всички разновидности на тежестите - фитнес, бодибилдинг, кросфит, функционални и нефункционални тренирания (последното е шега). Активно търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други.
Още съдържание по темата
Как-да-предотвратим-болките-в-гърба
Как да предотвратим болките в гърба?
Основната-причина-популярните-диети-да-не-работят-за-теб
Основната причина популярните диети да не работят за теб
Тренировките-са-прекалено-лесни
Тренировките са прекалено лесни!

Тренировъчната ми програма не ме натоварва достатъчно!

Изграждането-на-нови-и-промяната-на-текущи-навици-не-е-лесен-процес
Изграждането на нови и промяната на текущи навици не е лесен процес
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow