BB-Team. Нов, различен, по-добър.

BB-Team. Нов, различен, по-добър.

Гледайки назад във времето, когато сайтът прохождаше, мотивът на работата ни беше решаването на основен проблем - липсата на адекватна информация относно хранене и тренировки.

Днес, живеейки в информационна ера, съзнаваш, че “липсата” не е проблемът, а по-скоро обратното - изобилието от съдържание, което ще намериш онлайн, по-скоро пречи, отколкото помага. И ние си давахме сметка, че до известна степен ставаме част от проблема, а не от решението.

Какво ще правим?

Този въпрос беше задаван многократно в екипа ни. Искахме да намерим добър и ефективен начин за решаване на някои от проблемите на фитнес индустрията (а тя има много проблеми).

Естествено, след месеци наред обмисляне, проби и грешки, намерихме как да сме полезни занапред. По начин, по който да ти помогнем да бъдеш по-добър.

Какво ново?

Подготвихме специализирани ръководства за начинаещи. Те са напълно безплатни, достъпни за всеки без никакъв ангажимент. Макар да не може да отговорят на всички въпроси (не е възможно), смятаме, че дават нужната основа и ориентир на всеки, правещ първите стъпки към по-добрата си форма.

Стартираме и две услуги. Повече информация за тях ще намериш на съответните им страници. Накратко ще ги опиша така: ако чрез съдържанието на сайта ни добиваш представа какво да правиш, ние ще намерим оптималния и индивидуален начин как да го направиш. Ще бъдем с теб, докато постигаш целите си, за да сме сигурни в качеството на услугите ни, а и ти - че плащаш за резултати, а не за надежди.

Може да помогнеш и на ученик да използва услугите ни безплатно, като подкрепиш каузата ни (с тениска).

Също така, очевидно, дизайнът на сайта е много различен. Постарахме се да подобрим ползваемостта, независимо дали го отваряш от мобилния си телефон или компютър. Дай му малко време, промяната си заслужава.

Какво отпада?

Отпада външната реклама в сайта. Ако промотираме нещо, това ще са само нашите продукти и услуги. Това са единствените източници на приходи в нашата компания. И смятам, че е коректно това да е ясно пред теб.

Макар да не отпада съвсем, определена функционалност на предишната версия ще бъде пусната отново наред с обновяването на BB-Team акаунта. Напълно нов софтуер задвижва сайта ни и ни е необходимо още малко техническо време, за да направим това-онова.

Какво следва?

Работим върху мащабна, поетапна, актуализация на съдържанието в сайта, така че да е актуално и полезно за теб, независимо от личния ти опит. Става дума за над 10 000 страници, много снимки и видео, затова моля за търпение.

Подредихме статиите ни в раздел "знание", в който ще намираш обновените и нови материали занапред. Към него възродихме и нашия ББ-лог, в който ще споделяме мнения и опит от практиката ни.

Както споменах вече, ще пуснем и напълно обновен BB-Team акаунт. За него ще разкажа отделно.

И така…

Имаме още за споделяне, но нека завъртим добре педалите на новата версия.

Хиляди инженери в SpaceX не успяват да изстрелят ракета от първия път, какво остава за нас да пуснем сайт без грешки. Ако намериш такива или желаеш да споделиш обратна връзка, моля, пиши ни.

Онлайн сме от почти 18 години, а чувстваме, че едва сега започваме. Благодаря ти, че си с нас!

П.П. Да, знам. Сравнението със SpaceX беше смехотворно.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Димитър Михайлов
Димитър Михайлов

Основател и идеолог на BB-Team. Имайки предвид, че прави това, откакто е на 13 години, разбираме, че буквално израства в така наречената фитнес индустрия. Занимавал се е с почти всички разновидности на тежестите - фитнес, бодибилдинг, кросфит, функционални и нефункционални тренирания (последното е шега). Активно търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1