Дневен план за навициСвали сега 

Бадемово мляко

Бадемово мляко
Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 50 г сурови бадеми
  • 5 г конопено семе
  • 10 г фурми
  • 1 г джинджифил
  • 1-2 г сурово какао (по желание)

Накиснете бадемите за 8 часа в студена вода, след това изсипете водата, в която са били накиснати и ги поставете в блендера. Добавете 300 мл изворна или минерална вода и блендирайте, докато не се смелят всички бадеми. Прецедете течността през марля, или ако имате така наречената "nut bag". Върнете прецеденото мляко в блендера и добавете фурмите без костилки, конопеното семе и джинджифила. Блендирайте, докато не се получи фина смес и вашето бадемото мляко е готово.

По желание можете да добавите натурално сурово какао и ще получите вкусно какаово мляко. Фурмите са за подслаждане и овкусяване на млякото, затова слагайте на вкус - ако искате по-сладко мляко, сложете повече, ако харесвате натуралния вкус на бадемите - по-малко.

Не изхвърляйте "месото" от бадемите, запазете го в камерата и го използвайте за приготвяне на сурови бонбони или други десерти.

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow