Сурови бонбони с рожково брашно и слънчогледов тахан

Сурови бонбони с рожково брашно и слънчогледов тахан
Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 20 г рожково брашно
  • 100 г слънчогледов тахан 
  • 50 г фурми
  • 80 г златни стафиди
  • 70 г кашу
  • 20 г кокос
  • стевия (на вкус)

Накиснете стафидите и фурмите във вода за около 30 мин. Смесете тахана с рожковото брашно и бъркайте, докато стане хомогенна смес и таханът се оцвети равномерно от брашното.

Прибавете стевията на вкус. Счукайте кашуто (с дървен чук, в хаванче или друго) и го прибавете в сместа заедно с нарязаните на ситно фурми и стафиди.

Объркайте добре всички съставки и оформете малки топчета. Готовите бонбони се овалват в кокосови стърготини. Сложете ги в хладилник преди консумация.

Бонбоните са много калорични и засищащи, имат високо количество мазнини (тахан, кашу) и въглехидрати (плодове, рожков). Подходящи са за консумация след физическа активност.

Добър старт на деня биха дали и като част от закуската. Идеален вариант да почерпите гостите си с нещо домашно и здравословно. От получената смес направих 12 бонбона и ви уверявам, че трудно се ядат повече от 2-3 наведнъж.

Вкусът е специфичен и балансиран, но много приятен и ненатрапчив.
 

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.
Още съдържание по темата
Бисквитки-с-мед-ябълки-моркови-и-мюсли
Бисквитки с мед, ябълки, моркови и мюсли
Крем-от-манго-и-кашу
Крем от манго и кашу
БургеРони-Бургерът-на-Рони
БургеРони (Бургерът на Рони)
Освежаващ-крем-с-банан-и-какао
Освежаващ крем с банан и какао
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow