Дневен план за навициСвали сега 

Крем от манго и кашу

Крем от манго и кашу
Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 300 г манго (обелено и почистено);
  • 80 г сурово кашу (предварително накиснато за 2 часа);
  • 2 пакетчета ванилия;
  • настъргана кора от малък портокал;
  • течна стевия на вкус

Оставете едно парче манго и малко от портокаловата кора за украса. Сложете всички останали съставки в чопъра и ги пасирайте до получаването на гладка, хомогенна смес.

Сипете в прозрачна чаша и декорирайте с украсата. Консумира се студено.

Кремът е много бърз и освежаващ. Има високо съдържание на въглехидрати (предимно захари), което го прави подходящ за следтренировъчно хранене.

Ако се притеснявате от високата енергийна стойност, може да сложите по-малко кашу. Това няма да окаже негативно влияние върху чудесния вкус. Друг вариант е да споделите част от него с приятел :).

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.
Още съдържание по темата
Бисквитки-с-мед-ябълки-моркови-и-мюсли
Бисквитки с мед, ябълки, моркови и мюсли
Сурови-бонбони-с-рожково-брашно-и-слънчогледов-тахан
Сурови бонбони с рожково брашно и слънчогледов тахан
БургеРони-Бургерът-на-Рони
БургеРони (Бургерът на Рони)
Освежаващ-крем-с-банан-и-какао
Освежаващ крем с банан и какао
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow