Дневен план за навициСвали сега 

Крем от тапиока и банани

Крем от тапиока и банани
Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 250 г банани
  • 200 мл кокосово мляко
  • 150 г тапиока (нишесте от маниока)
  • кокосови стърготини за поръсване
  • стевия на вкус

Пасирайте бананите със 100 мл вода, след което сложете стевия на вкус и разбъркайте отново. Следва кокосовото мляко - изсипете цялото количество и пасирайте до хомогенна смес. Сложете на котлона тенджера с 250 мл вода.

През това време разбъркайте с малко количество студена вода брашното от тапиока, така че да се разтвори напълно. Излейте получената смес в тенджерата и бъркайте непрекъснато до пълното й сгъстяване. Получава се гъсто и лепкаво нишесте. Оставете го на стайна температура и когато изстине, прибавете банановата смес.

Кремът е готов - сервирайте в купички и поръсете с кокосови стърготини.
 

Кремът е лек и наподобява на вкус и мирис пюре от банан. Почти не съдържа белтъчини, което не го прави подходящ за самостоятелно ядене.

За тези, които обичат по-богат вкус и не се притесняват от още бързи въглехидрати, овкусете с мед и прибавете сушени плодове (много добре се получава със стафиди) и ванилия.

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow