Оризови спагети с песто и домати

Оризови спагети с песто и домати
Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 120 г оризови спагети
  • 100 мл зехтин
  • 50 г пресен босилек
  • 100 г пресен домат
  • морска сол на вкус
  • сок от прясно изцеден половин лимон

Спагетите се слагат във вряща вода и се варят за 2-3 минути. Изсипват се в решетъчен съд и се измиват под течаща студена вода, за да не се слепват и да станат по-жилави.

Босилекът се пасира заедно със зехтина, лимоновия сок и солта. За рецептата е нужно 1/3 от полученото количество песто. Доматът се обелва и нарязва на малки парчета.

Спагетите се разбъркват с пестото и парчетата домати. По желание, след като бъдат сервирани, може да се украсят с няколко листенца пресен босилек.

Рецептата е лесна и подходяща за моментите, в които нямате много време, а искате да поднесете нещо ефектно на масата.

Тя е подходяща и за хората, които избягват храни, съдържащи глутен.


 

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow