Дневен план за навициСвали сега 

Ледени близалки с чиа семена

Ледени близалки с чиа семена
Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 20 г чиа семена
  • 1 ч.л. натурално какао
  • стевия на вкус
  • 200 мл вода

Семената чиа се накисват в 200 мл вода заедно с какаото и стевията. Разбъркват се добре и се оставят за около 30 минути в хладилник, след което вече набъбналата смес се изсипва във формички за сладолед.

Ледени близалки с чиа семена

Формичките се слагат във фризер за поне 2 часа и половина.

А после вече ще имате ледени близалки! 

Ледените близалки са лесен вариант за разхлаждане в горещите дни или пък за моментите, в които ви се хапва нещо сладко, нискокалорично и... студено.

Разбира се, рецептата търпи много промени спрямо личните ви предпочитания.

Вместо какао може да се сложи рожков, а вместо стевия – мед (имайте предвид, че това ще промени хранителното съдържание, ако се интересувате от него).

Ако желаете допълнително белтъчини, може да добавите доза протеин на прах. Пробвала съм с вкус на шоколад и се получава добра комбинация.

С посоченото количество и с наличните ми формички за сладолед, получих 6 ледени близалки. Вариант е да разделите сместа на две части и да овкусите всяка от тях по различен начин.

Да ви е сладко!

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow