Първи стъпки

Здравей. Радва ни фактът, че си тук и имаш желание да се запознаеш с нашите ръководства за начинаещи!

За кого са тези ръководства?

Логично, за начинаещи. Но, тъй като тази дума може да е многозначителна, нека да поясним, че става дума за хора без абсолютно никакъв или просто спорадичен опит със спортна активност и промяна на хранителни навици.

Ако се припознаваш … чети нататък! :)

И в трите области, на които обръщаме внимание (хранене, тренировки, хранителни добавки), изобилства от противоречива информация, често поднесена със съмнителен мотив. Нашата цел обаче не е да ти покажем "истината" за нещата. Такава няма.

Има много начини и виждания за това, какво означава да спортуваш целесъобразно, да се храниш здравословно и живееш живота си по един по-добър начин. Повечето от тях водят до желания резултат. Ще ти споделим нашата гледна точка.

Годините личен опит и такъв с клиенти, както и множеството обучения, които преминахме, ни дадоха солидна основа за нашия начин, по който може да изпълним основната ни мисия в BB-Team - да ти помогнем да бъдеш по-добър. За нас това е:

Нормалният начин

Ако решиш да ни се довериш, запознай се в детайли с всяко ръководство.

Ще научиш необходимото, за да започнеш (или продължиш) стъпките към по-доброто си "аз".

Ръководствата са напълно безплатни. Не е необходимо да се регистрираш, да сваляш електронни книги, да се ангажираш с участие в наши семинари или нещо подобно.

Искаме в замяна само три действия:

  1. прочети внимателно ръководствата;
  2. приложи наученото;
  3. покажи ни личния си прогрес и твоето по-добро "аз"!

Ще се радваме и да ни пишеш, ако смяташ, че може да доразвием ръководствата с още информация и отговори на въпроси, които си задаваш. Така, заедно, ще може да осъществим целта на написаното тук - повече хора да бъдат по-добри.

Имаме ли сделка? Чудесно! Премини към ръководствата.

Ръководства

apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1