Прогресивното надебеляване на българите - мит или реалност?

Обществена заблуда ли е, че в България хората стават все по-пълни и "закръглени"?

Българите са най-красиви, най-стройни, изглеждат винаги добре и модерно - често срещано мнение на чужденци за нацията ни (или поне за част от характерните нейни черти). Защо тогава заемаме челно място по затлъстяване в Европа? Спекулация ли е това или самата реалност?

Прогресивното надебеляване на българите - мит или реалност?Това е първият въпрос, който бихме искали да коментираме с вас през седмицата на отворените дискусии. Какво мислите за състоянието на физическата и здравословна форма на нашенеца? Наистина ли едва 10% от българите спортуват, наистина ли сме почти шампиони по пълнеене? Ще се откажем ли от кебапчетата като народопсихология?

Използвайте формата по-долу, за да споделите своето мнение. Най-интересните коментари биха намерили място и в самия материал, след което ще направим резюме най-често срещаните твърдения. 

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Димитър Михайлов
Димитър Михайлов

Основател и идеолог на BB-Team. Имайки предвид, че прави това, откакто е на 13 години, разбираме, че буквално израства в така наречената фитнес индустрия. Занимавал се е с почти всички разновидности на тежестите - фитнес, бодибилдинг, кросфит, функционални и нефункционални тренирания (последното е шега). Активно търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1