Фитнес - какво е това за Вас?

Мода, елементарно вдигане на тежести или начин на живот е понятието “фитнес”?

През последните две години в България се забелязва забележителен подем на фитнес ориентираните тенденции. Появяват се храни, щамповани с "фитнес", откриват се все повече фитнес центрове, а и интересът на хората да стопят паласките или да изглеждат "като онази снимка в последния брой на ..." става все по-осезаем. Естествена стъпка в стремежа към съвършенство или просто мода?

Фитнес - какво е това за Вас?За съжаление все още може да се чуят определения за фитнес като "просто вдигане на тежести", "група ентусиасти, опитващи се да се превърнат в маймуни" и други адекватни или неадектвани такива. Ако четете електронното издание BB-Team, то вероятно фитнес темата не ви е чужда. По какъв начин я възприемате за себе си, какво ви дава и какво ви провокира да се занимавате? Дали фитнес се ограничава само до вдигане на тежести или е нещо много повече?

Би било интересно да споделите и как го възприемат Вашите приятели и познати. Увеличава ли се броят на онези, които отделят време да спортуват и кое ги мотивира - модната тенденция от типа "всички го правят, хайде и аз" или нещо по-различно?

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Димитър Михайлов
Димитър Михайлов

Основател и идеолог на BB-Team. Имайки предвид, че прави това, откакто е на 13 години, разбираме, че буквално израства в така наречената фитнес индустрия. Занимавал се е с почти всички разновидности на тежестите - фитнес, бодибилдинг, кросфит, функционални и нефункционални тренирания (последното е шега). Активно търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1