Дневен план за навициСвали сега 

Интервю с Милко Милов (МИЛЕ)

Какво е вълнувало и какво вълнува сега един фитнес ветеран, за да остане в перфектна форма

Миле е един от първите ни потребители, който е помагал и продължава да помага и на нас, и на читателите на изданието с големия си фитнес опит. Използваме възможността да му благодарим и да му пожелаем да запази здравето си и постигнатата форма за още толкова години!

Какво ще научиш?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Интервю с Милко Милов (МИЛЕ)Представи се на читателите ни?

Здравейте, казвам се Милко Милов на 42 години съм, живея в София.

От колко време се занимаваш с фитнес и до каква степен темата е част от ежедневието ти?

С фитнес се занимавам от доста отдавна. Първите ми стъпки бяха като ученик, когато с един приятел откраднахме две пудовки от залата и започнахме да тренираме у тях. Само ръце и рамене. Това е доста наивно от разстояние на годините, но може би затова сега раменете ми са доста широки. Иначе сериозни тренировки започнах около 93-та и 94-та година, продължавам и до сега.

Ще опишеш ли накратко принципите, които спазваш в храненето? Има ли определени режими, на които симпатизираш?

В храненето не съм голям спец. Не спазвам кой знае какви диети, по-различни от другите, занимаващи се с този спорт. Обикновено се интересувам от съдържанието на храните и калориите в тях. Опитвам се да разбера на какво най-добре реагира тялото ми. Това ми е отнело доста време, но пък работи.

А как стоят нещата при тренировъчните принципи?

С тренировъчните принципи нешата стоят по-различно. Интересувам се от всякакви тренировки и всичко съм го пробвал. Досега съм стигнал до извода, че по-старите изпитани тренировки работят най-добре, поне при мен. Привърженик съм на обемните тренировки с повече серии и упражнения

Употребяваш ли хранителни добавки и какво е мнението ти за тяхната употреба по принцип? До каква степен играят роля за успеха на спортуващия?

В момента не употребявам никакви хранителни добавки. За мен употребата им е нужна до толкова, колкото да заместиш някое междинно хранене. Не смятам, че биха оказали кой знае какъв ефект, по-голям от разумното хранене и здравото трениране. Единствените добавки, от които съм имал ефект, са суроватъчен протеин, глутамин и креатин. Останалото, което го пише в списанията е просто реклама.

Не може да не засегнем пороците. Имаш ли такива и ако да, то какви са те?

Да имам. Пуша и съм ценител на бирата. Друг алкохол не пия.

Какво е мнението ти за фитнес индустрията и здравословния начин на живот у нас? Възприема ли се положително, има ли развитие или всичко е твърде в началото, за да може да се направи оценка.

Фитнес индустрията в последните години навлезе доста сериозно в България и то се вижда. Има доста модерни фитнес зали. Що се отнася до здравословния начин на живот, тук вече е трагедия. Повсеместно хората се хранят с тестени и мазни храни и се виждат все повече по-дебели и затлъстяващи тинейджъри, което е доста обезпокоително. Това е моето лично мнение.

Фитнесът е твоето свободно време или то е ангажирано с други хобита?

Да, в момента е моето свободно време и хоби.

Представи си, че водим този разговор след 5 години. Кой от дадените отговори би бил драстично различен?

Може би този за тренировките... съобразявайки се с възрастта. :)

По какъв начин се запозна с нашето издание, какво ти допадна, какво би могло да се подобри?

Запознах се с изданието съвсем случайно, като търсих подобни сайтове. Допадна ми с това, че видях доста млади хора, които имат една цел и се стараят да я развиват. Първоначално си признавам, че не очаквах да съм може би най-възрастния потребител, виждайки знанията и желанието в по-младите потребители вече четири години го посещавам с удоволствие.

Би ли искал да споделиш или пожелаеш нещо на (другите) наши читатели?

Искам да пожелая на всички успехи в бодибилдинга и да продължават да се усъвършенстват все повече, защото преди време нямаше зали,  информация и добавки, а само много желание! Сега има всичко. Бих искал някое младо момче (момиче), което сега започва и черпи информация от сайта, да достигне до републиканско, а защо не и по-нагоре. Тогава ще съм доволен, че и аз имам съвсем малък принос в неговото израстване. Това е мечта все пак. Бъдете здрави!

Още съдържание по темата
Как-да-предотвратим-болките-в-гърба
Как да предотвратим болките в гърба?
Основната-причина-популярните-диети-да-не-работят-за-теб
Основната причина популярните диети да не работят за теб
Тренировките-са-прекалено-лесни
Тренировките са прекалено лесни!

Тренировъчната ми програма не ме натоварва достатъчно!

Изграждането-на-нови-и-промяната-на-текущи-навици-не-е-лесен-процес
Изграждането на нови и промяната на текущи навици не е лесен процес
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow