Дневен план за навициСвали сега 

Крем супа с магданоз

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 100 гр. картофено пюре
  • 100 гр. ситно нарязан магданоз
  • 100 гр ситно настърган морков
  • 20 гр. лук нарязан на ленти
  • 20 гр. овесени ядки
  • 100 мл. прясно мляко 2%
  • 1 ч.л. сол (може и морска)
В 1 литър вряла вода се изсипват 100 мл. прясно мляко и 100 гр. предварително настърган на ситно морков. Към тях се добавя и лукът, нарязан на едри ленти, а докато сместа ври, магданозът се нарязва на ситно. След 5 мин, се добавя постепенно картофеното пюре като се внимава сухата смес да не стане на бучки. За целта с дълбока лъжица плавно се разбърква, до получаване на еднородна смес. Сместа продължава да се бърка още 1-2 минути, след което се добавя ситно настъргания магданоз, супата се разбърква и се снема от котлона.Ястието има ниско съдържание на хранителни вещества, сред които преобладават въглехидратите. Може да се консумира по всяко време на деня от атлети с бърз тип метаболизъм и през първата половина на деня от атлети с умерен и бавен тип метаболизъм. Важно е да се отбележи, че това не е основно ястие и не бива да разчита само на него, особено при системни спортни занимания от странана консумиращия го атлет.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow