Дневен план за навициСвали сега 

Млечна протеинова супа

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 1,2 литра прясно краве мляко (0,1% масленост)
  • 100 гр. краве сирене (24% масленост)
  • 50 гр. краве масло
  • 45 гр. неовкусен соев изолат (95% белтък)
  • 1 бр. сварен яйчен жълтък
  • 3 бр. сварен яйчен белтък
  • 1 ч.л. сол (може и морска)
  • 1/3 връзка магданоз
2/3 от маслото се разтапя в 100 мл мляко, след което в него се добавя разбития соев протеин в останалото мляко. След завиране супата остава на умерен огън 5 минути. След отстраняване от огъня в супаат се прибавят останалата част от маслото и твърдо сварените настъргани на дребно яйца. При сервиране в широк съд в супата се добавя настърганото сирене и ситно накълцаният магданоз. Може да се подправи с черен пипер на вкус.Ястието има високо съдържание на белтък и умерено съдържание на мазнини и въглехидрати. Белтъка е от смесен произход, което обуславя по-бавното му смилане. Може да се консумира по всяко време на деня от атлети с бърз тип метаболизъм и през първата половина на деня при атлети с умерен и бавен тип метаболизъм. Подходящо е за съпътстащо или основно ястие в зависимост от консумираното количество. При този тип супа е трудно да се предвиди точното разпределение на вещества в порция, затова е по-лесно всяка порция да се приготвя отделно или ястието да бъде консумирано в рамките на 1 ден.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow