Дневен план за навициСвали сега 

Пиле "Мачо" (пилешко филе, чушки, зелен фасул, царевица)

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 200 гр. пилешко филе
  • 150 гр. печени чушки
  • 100 гр. варена царевица
  • 100 гр. зелен фасул от консерва
  • 1 ч.л. студено пресован зехтин
Пилешкото филе се нарязва на тънки ленти (2 на 3 см), овалва се в подправки (готови подправки за пиле). По дъното на тефлонов тиган се намазва зехтина и след загравяне до нужната температура се добавят пилешките ленти. След 2-3 минути разбъркване, се добавя малко вода. Задушава се до омекване под капак, след което към пилето се добавя зеленият фасул наразаните на големи парчета печени чушки и варената царевица. След 2-3 минути сместа се снема от огъня. Гарнира се с пресни домати и зелена салата.Ястието е богато на белтък. Съдържанието на мазнини е ниско, с равномерно балансирано съотношение между растителните ненаситени и животинските наситени мастни киселини, които няма да забавят с много смилането на храната в стомаха. Ястието се усвоява сравнително бързо и не предизвиква стомашен дискомфорт при здрави атлети. Подходящо е за обед, както за атлети с бърз, така и за атлети с умерен и бавен метаболизъм.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow