Дневен план за навициСвали сега 

Плодов кейк "Стил"

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 400 гр. белени портокали
  • 200 гр белени банани
  • 100 гр. финни овесени ядки
  • 50 гр. добре узрели смокини
Белените портокали се режат напряко за да се получат колелца с правилна форма. Малките сред тях се отделят (около 200 гр.) и се правят на сок, в който се накисват ядките за 15 мин. Бананите се правят на ситно пюре (пасират се) и се оставят в отделен съд. Смокините се мачкат на пюре. С готовите продукти се оформя кейк по следния. Нареждат се 4 резена портокал, върху тях се поставя половината набъбнали овесени ядки, втори ред портокал, пласт смокиново пюре, втори пласт овесени ядки и получилия се кейк, се намазва отвсякъде с бананово пюре.Ястието е изключително богато на на прости захари 1/4, от които фруктоза,1/3 от всички въглехидрати се пада на късоверижните въглехидрати, 1/3 на сложните дълговерижни въглехидрати и 1/3 на монозахаридите. Ястието е много богато и на витамини и органични киселини. Органичните киселини подобряват апетита и благоприятстват стомашната среда за следващи хранения. 200-500 гр. от това ястие са изключително подходящо за закуска в период за покачване на мускулна маса. Масивните атлети с бърз до умерен метаболизъм и двуразови тренировки могат да опитат цяла порция. Приготвения кейк е нетраен - трябва да се консумира до 20 мин. след приготвяне.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow