Салата "Туна"

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

Основни продукти:
  • 130 гр. филе от риба Тон (консервирана в собствен сос)
  • 150 гр. сладка царевица
  • 200 гр. маруля
  • 100 гр. домат
  • 1/4 плод лимон

Продукти по желание:
  • 15 мл. студено пресован (салатен) зехтин
Нарежете измитите листа маруля на дълги ленти с ширина до 1- 2 пръста. Вземете голяма купа за салата, поставете марулята и изсипете изцедената царевца върху нея. Изцедете рибното филе, след което го поставете върху царевицата в центъра на купата. Около него подредете ситно накълцания домат. Салатата се поръсва с лимон непосредствено преди консумация. Ястието е богато на пълноценен протеин от еднороден произход, съдържанието на въглехидрати е умерено, а това на мазнини - ниско. Гликемичният индекс на въглехидратите е среден.
Ястието има ниска калоричност за големия си обем и тегло. Подходящо е за консумация във всички часови зони, освен вечеря при хора на ниско-въглехидратна диета. Ако добавите зехтин, това ще увеличи съдържанието на мазнини около с 15 гр, а калоричността - около с 135 ккал.
Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow