Дневен план за навициСвали сега 

Салата Ню Мексико

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

Основни продукти:
200 гр. зелен грах (консерва)
200 гр. сладка царевица (консерва)
2 бр. яйца XXL
6 бр. белтъка от яйца XXL
1 с.л. с връх лека соева майонеза 30% (15 гр.)

Подправки:
Щипка къри
Щипка сол
Щипка черен пипер

Сложете яйцата да заврат във вода с малко сол. Веднага след сваряване (след 10 тата минута), ги поставете в "ледена" течаща вода, за да се обелят лесно. Смесете царевицата и граха, нарежете яйцата на кубчета, след като отделите 6 жълтъка от всички 8 яйца. Добавете нарязаните яйца към основната смес и сложете майонезата, посолете и разбъркайте. След което добавете подправка по избор - къри или черен пипер.

Ястието е богато на пълноценен протеин от животински произход (90%) с бавна скорост на усвояване. Билогичната ценност на протеина в сместа белтъци към жълтъци в отношение 8:2 е близкю до яйчния еталон - 100. Нивото на мазнини е умерено в отношение 2:1, животински към растителни и ниско ниво на холестеролно съдържание. Въглехидратите са преобладаващия компонент в ястието, но имат нисък гликемичен индекс и голям гликимичен лоудинг, което гарантира бавно, постепенно и продължително усвояване на въглехидрати.

Ястието е подходящо преди всичко за обяд.

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow