Топло протеиново мляко

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 400 мл. прясно мляко 2%
  • 2 с.л. (30 гр.) суроватъчен концентрат 80%
  • 50 мл. вода

Слагането на протеинова пудра в горещо мляко не е най-добрата идея за протеинова напитка, тъй като това променя протеиновата структура, а с това и скоростта на усвояване.

Изсипете 200 мл. от млякото в малък съд и го оставете на умерен огън да кипне. Докато млякото се вари, разтворете протеиновата пудра в широка дълбока купа с другите 200 мл. прясно мляко. Разбърквайте агресивно, като притискате твърдите топчета пудра в стените на купата. Веднага щом млякото заври, го снемете от огъня и му добавете 50 мл студена вода. Внимателно и много бавно, започнете да изсипвате топлото в студеното мляко, докато бъркате. Така приготвеното топло протеиново мляко може да се добави към порция мюсли, овесени, ръжени или ечемичени ядки.

Протеиновото мляко е подходящо за консумация по всяко време на деня. Може да се консумрира както от хора стремящи се да понижат подкожните си мазнини, така и от спортуващи целящи да покачат мускулна маса. 

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow