Дневен план за навициСвали сега 

Маслена салата от краставици, авокадо и лешници

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 250 гр. краставица (обелена)
  • 100 гр. авокадо (обелено)
  • 50 гр. пресни лешници без черупки
  • 1/2 бр. лимон

Обелете краставицата и авокадото и ги настържете на едро в купа за салата. Подправете с лимон и разбъркайте. Натрошете лешниците на едро и ги добавете към салатата, след което отново разбъркайте.

Салатата има особено освежаващ и запомнящ се вкус. За улеснение може да се консумира с лъжица. Препоръчително е да бъде гарнитура на високопротеинови, нискомаслени блюда - филе от риба тон, извара, пилешки гърди и др.

Ястието има ниско съдържание на белтък, който има непълноценен аминокиселинен състав. Количеството на въглехидрати е в изключително ниски количества. Съдържанието на фибри е близо 2% от теглото на порцията. Има умерена стойност на засищане. Подходящо е за гарнитура на сухи меса, сухи риби и млечни изделия.

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow