Дневен план за навициСвали сега 

Плато "Три цвята" за микровълнова

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 150 гр. обезмаслена извара 1,5%
  • 150 гр. нискомаслено сирене 10%
  • 1 бр. яйце "L"
  • 200 гр. домат
  • подправка за яйца/къри

В порцеланова или стъклена чиния нарежете сиренето на кубчета/ленти. Поръсете го с изварата и залейте с разбитото яйце. Запечете в микровълновата на 850W за 7 минути. Подправете яйцето с подправката за яйца (може и с червен пипер) и гарнирайте с резени домати.

Ястието е много богато на пълноценен двукомпонентен протеин. Съдържа умерено количество предимно наситени животински мазнини. Количеството на въглехидратите е ниско и съпоставимо с количеството на фибрите, които са в малки количества - около 1% от масата на порцията. Ястието се смила и усвоява за около три и половина до четири часа.

Подходящо е за следобедна закуска, междинна закуска или вечеря. Плато "Три цвята" може да се комбинира с ястия бедни на протеини и богати на въглехидрати и фибри.

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow