Сандвичи "Експрес"

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 120 гр. пълнозърнест ръжено-пшеничен хляб
  • 150 гр. обезмаслена извара с масленост 3%
  • 50 гр. кашкавал от краве мляко с 30% масленост
  • подправки на вкус

Нарежете хляба на три-четири тънки филии. Намажете всяка филия с равна порция извара и я покрийте с дълги тънки ленти кашкавал. Ако желаете да добавите подправки, сложете ги в изварата, разбъркайте я и тогава я намажете върху хляба.

Веднъж приготвени, сандвичите могат да се консумират сурови, да се запекат за пет минути на грил или да се завъртят за две-три минути в микровълнова фурна. Освен че придава добър вкус, кашкавалът е по-еластичен и не се рони след термична обработка, затова е важно да покрием изварата от край до край, така че след изстиване да се получи солиден сандвич.

Ястието е богато на протеини, 80% от които са от пълноценен животински произход. Въглехидратите са в умерено към високо количество и с умерен гликемичен индекс. Съдържанието на фибри е в рамките на 1,5% от масата на порцията. Мазнините са най-вече животински, предимно наситени и в по-малка степен полиненаситени. Сандвичите са подходящи за междинно хранене, за бърз обяд в комбинация със салата или за закуска в комбинация с порция айрян.

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow