Дневен план за навициСвали сега 

Пълнозърнеста пита

Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • 1 кг. пълнозърнесто брашно;
  • 300 мл. хладка вода
  • 1 бр. кубче мая
  • 1 щипка сол

В пресятото два пъти брашно се прави кладенче, в което се слага солта и се сипва постепенно хладката вода, в която е разтворена маята. Омесва се добре, оформя се питка и се пече в умерена фурна. В случай че приготвяте питката за бъдни вечер, преди да я поставите в печката, добавете монетата и късметите.

В така приготвената питка се съдържа голямо количество лесно усвоими въглехидрати с висок гликемичен индекс и с умерен индекс на гликемично зареждане. Количеството на фибрите са в рамките на 10% от теглото на ястието. Пълнозърнестата питка има ниско съдържание на протеин, в чийто състав има недостиг на определени аминокиселини, т.е. не е пълноценен. Мазнините, съдържащи се в питката, са в много малки количества и са изцяло растителни.

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow