Спагети от тиквички с чушки, чери домати и шам-фъстък

Спагети от тиквички с чушки, чери домати и шам-фъстък
Искаш ли да изградиш правилни хранителни навици без повече режими и диети?

Методът на BB-Team е модерният начин да се храниш с удоволствие и да постигаш целите си, без лишения от любимите ти храни. Отчетност и лична подкрепа от нас.

  • Тиквички, сурови - 200 гр;
  • Чушки*, зелена, червена и жълта - 50 гр;
  • Чери домати* - 50 гр;
  • Шам-фъстък, суров - 15 гр.

Тиквичките се нарязват на спагети с помощта на спиралайзер или белачка. Чушките се почистват и се нарязват на малки кубчета. Чери доматите се разрязват на половинки. Всичко се разбърква заедно и се сервира в чиния. Натрошавате шам-фъстъка леко с нож и го поръсвате върху готовата паста.

За дресинг използвайте зехтин, балсамико, хималайска сол и по желание малко мед.

  • * Използването на 3 цвята чушки не е задължително, но всеки един от тях има лека разлика във вкуса и добавя нова нотка към рецептата.
  • * Чери доматите могат да бъдат заменени с голям домат, нарязан на кубчета, но махнете течната му част със семената, за да не оводнят тиквичките.

Горната рецепта може спокойно да се използва за салата или лек заместител на обяда лятно време. Суровите тиквички имат лек хрупкав вкус и са изключително приятни. Да не говорим, че са нискокалорични и с отрицателен калориен баланс!

Още съдържание по темата
Сьомга-със-зеленчуци
Сьомга със зеленчуци
Пилешка-супа-за-душата
Пилешка супа за душата
Енергиен-бар
Енергиен бар
Крехко-агнешко-с-гарнитура-пресни-картофи
Крехко агнешко с гарнитура пресни картофи
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow