karfi4ka тренира - интервали он холд

Прескочи до:

20.01.15
21:14

Съвместимо е, иначе не бих рискувала. Ама 5 хтп-то, доколкото съм запозната, е повече за успокоение и настроение, на мен ми трябва нещо, което да ми влияе върху паметта и концентрацията И да е съвместимо с кърменето. Това е съвемстимо, даже е добре и за бебешока. Всъщност бебето източва холина чрез кърмата и затова за мен и моя мозък нищо не остава. Затова забравям и дори не помня, не просто забравям, щото се забравя нещо, което е запомнено...нали :D :D :D

20.01.15
21:27

Звучи добре, трябва да се провери в такъв случай, аз паметта съм я отписала вече :) :) поне да имам настроение

21.01.15
15:20

казано от karfi4ka на 20.01.15, 19:46:

Пробвам нова добавка - Алфа ГФХ. Да видим какво ще стане. Започвам от днес.

Има ли от къде да се прочете нещо повече за тази добавка? Аз не намирам.

казано от Radost_nezemnA на 21.01.15, 15:20:

Има ли от къде да се прочете нещо повече за тази добавка? Аз не намирам.

Това ориентир ли е - Now Foods Alpha GPC?

21.01.15
16:44

21.01.2015г.

Храна:

04:00 - райска ябълка;
10:00 - овесени ядки с кисело мляко и орехи;
16:00 - сьомгова пъстърва, масло от кашу, райска ябълка;
18:00 - няколко фурми;

Течности:

Чай - 2,5л (до момента);

Добавки:

Алфа ГФХ, витамин Ц, рибено масло;

Днес с Дамянеца ходихме в парка...да уча :D Ама гадюхата сутринта ми изхаби капсулата Алфа ГФХ - тъкмо заспа, аз си я пих, седнах да уча и той се събуди с рев..и край с ученето. После излязохме, навън откъртва яко.

Като минат изпитите (не, че ще има някакъв успех, ама поне да не ми тежи на съвестта, че не съм положила усилия, а съм се занимавал с друго) и се затопли, с Дамянец отиваме на плуване на майки с бебета! Тая Вероника само пише за нейното плуване и аз постоянно й завиждам (нали отдавна ми казаха, че съм злобна и завистлива :D, та оправдавам думите) и мноооого ми се сплувааааа!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 22.01.15 12:16.

23.01.15
12:34

22.01.2015г.

Храна:

04:00 - райска ябълка;
08:00 - 10:00 - овесени ядки с орехи и кисело мляко;
14:00 - сьмогова пъстърва;
15:30 - няколко бадема, няколко ореха;
16:30 - сушени кайсии;
18:00 - сьомгова пъстърва, кашуево масло;
20:30 - няколко фурми;
22:00 - свински котлет, пюре от тиква и магданоз;
23:00 -кашуево масло;

Течности:

Чай - 4,5л;
Вода - 0,5л;

Добавки:

сминдух, бенедиктински трън, витамин Ц, витамин Д, рибено масло, алфа ГФХ.

казано от karfi4ka на 21.01.15, 16:44:

Днес с Дамянеца ходихме в парка...да уча :D Ама гадюхата сутринта ми изхаби капсулата Алфа ГФХ - тъкмо заспа, аз си я пих, седнах да уча и той се събуди с рев..и край с ученето. После излязохме, навън откъртва яко.

Прочети му правата, де... че има право да мълчи и така нататък! :D
Съсипва ти зобенето тоз’ младеШ! :P

23.01.15
12:51

Обяснявам му непрестанно какво има право и какво няма право да прави, ама той...знае, че е наказателно неотговорен... :D :D :D и си прави каквото си знае :D :D :D

23.01.15
19:52

23.01.2014г.

Храна:

03:00 - райска ябълка;
07:30 - райска ябълка;
11:30 - свински котлет, пюре от тиква, магданоз и орехи;
14:30 - свински котелт, пюре от тиква магданоз и орехи;
17:00 - кашуево масло, бадеми;
18:00 - фурми;
19:00 - парче кашкавал, бадеми;
22:00 - свински шницел, пюре от тиква, мгаданоз и орехи;

Течности:

Чай - 6л;
Вода - 1л;

Добавки:

бенедиктински трън, сминдух, алфа ГФХ, витамин Ц, рибено масло, витамин Д;

Малко гимнастика, малко рев и прекрасното боди, подарък от Вероника :* като ми става тъжно и подтиснато ... гледам си го ...

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.01.15 23:48.

25.01.15
13:03

24.01.2014г.

Храна:

10:00 - бадеми, масло от кашу;
14:00 - кашкавал, пюре от тиква, орехи и магданоз;
18:00 - пюре от тиква, орехи и магданоз, бъркани яйца с чушки;
19:00 - фурми;
22:00 - 00:30 - печени бадеми и кашу, парченце пица с чушки и шунка, чаша червено вино;

Течности:

Чай - 5л;
Вода - 1л;

Добавки:

Рибено масло, витамин Д, бенедиктински трън, сминдух, витамин С, алфа ГФХ;

Раздвижване:

Лицеви опори - 3х4, 1х5 - стриктни, с гърди до земята (със стегнат спортен сутиен);
Набирания - 3х3 - всичките половинки - почти съм преодоляла мъртвата точка, още малко силица трябва;

25.01.15
21:15

Страхотно бебе с хубаво боди!:) пупупу

26.01.15
02:54

казано от karfi4ka на 17.01.15, 09:49:

Че няма - няма, ама и няма къде да пракира, така, че и той не е виновен. И аз вместо да му вляза в положението (още повече, че той като ме видя, веднага посегна към ключовете, но аз вече бях започнала..), аз му се разкрещях! Като тия лудите намусковци, дето с всички се заяждат, все едно са недохранени.

И Искам да кажа: Ужас, ужас, одебелих детето!!! За един месец е качил 1200гр!!!!! И есъс 700гр. по-тежък от средното за момчета в тази възраст! Увеличиха му Витамин Д-то, за да не хване рахит поради бързото качване на тегло! И педиатърът ни се понакара! А, понеже като наближи време за ядене, много неистово реве, майка ми твърдеше, че трябва да му давам киселче, защото кърмата ми явно не му стига! И може да е нехранителна! зЕми си тая нехранителна кърма на + кило и 200… УЖАС! Явно трябва да сложа край на “бълкинг” периода и да поставим начало на чистенето! Блаже, ето, не си сама, Дамянецът е с теб!

Некаканена се намесвам,ивини ме. Снимката с интересното боди ми напомни на моя син. Вашето бебе е перфектно-нито слабо,нито пък дебело(??!!) :) Просто е чудесен. Аз кърмих до 2 г. и един месец :) Да ви е жив и здрав и нека расте активно и умно детенце :)

26.01.15
11:19

Аааа, много ви благодаряяяя, много мили думи.

За бебето - аз също смятам, че не е нито слаб, нито дебел. Както писах по-горе, имам страхотно доверие на педиатъра, НО, се замислих, че когато го премериха последния път не беше равнозначно и при условията на меренето предния път, т.е. този път го мериха току-що наял се и неизходен, а предния път напротив - гладен, пред ядене и пълнил памперса точно преди да отидем на консултацията. Смятам,ч е тази разлика дава разминаване от поне 300гр. Което означава, че детето е наддало точно толкова, колкото му трябва. Също се замислих по въпроса, че не може едно дете, родено 2500гр. и едно дете, родено 3650гр., да дават сходство в теглтоо си примерно на третия месец, което прави нормално моят син да тежи повече, понеже е роден по-голям. Та това приравняване към някви средни стойности ми се струва безумно, както и Радост беше писала горе. След доста размисли приех, че докторът не е догледала нещата, което отдавам на стеклите се лоши събития в този момент в живота й, а не на непрофесионализъм, както казах - напротив, тя е прекрасна. Разбира се, аз веднага предприех действията, които ми бяха акзани - намалих храненето - и като бройка, и като време. Резултаът беше - ревящо и нещастно бебе и намалена лактация! 4 дни по-късно реших,ч е върша глупости и не следвам инстинкта си! И успях да спася лактацията след още 3 дни двикратно ставане за цедене нощем. Върнах се на стария принцип - той да си ми акзва кога се е наял. Разбира се, продължава да връща, както съм написала горе - не знам дали е ок. Но със сигурност е щастлив и спокоен, макар и да връща. Между другото първите два дни от кратката му диета колкото повече намлявах времето, толкова повече смучеше той...и по-бързо си пълнеше стомаха, и с еполучи едно нехубаво нещо. Сега си карам на стария принцип, ще се погрижа на следващата консултация да е ненахранен и изхдоен, да видим колко ще е качил. Та тъй, де :)

26.01.15
11:43

Абсолютно подкрепям да се водиш по Дамянец.
Пример: родила съм се дребна и кльощава, разбирай, за малко да ме слагат в кувьоз и никога дори едни бузи не съм имала. До 13-годишна, супер злояда. Та, на 3-4 годинки, педиатърката се накарала на майка ми, че не е нормално да съм толкова слаба и да ме храни насила. Майка ми слуша и изпълнява. Нахранила ме насила, после аз повръщам, понеже ми е лошо. От тогава - каквото, колкото и когато ми се яде.
Обратно, скъпия е роден 4 кг. Дебелак. В момента си е здрав, прав мъж, 1,90/90 кг. Нито е затлъстял, нито нищо. И като дете, съвсем нормално момченце.

26.01.15
11:50

Първоначално се заблудих, точно заради повръщането, че не му е ок и не може да прецени колко да яде, за да не повръща. Щото пък с това повръщане му се запушва нослето и му се нарушава съня нощем. Но след няколко дни размисли, реших, че в крайна сметка, трябва д анамеря някакъв баланс - хем да се водя по него, хем да не прекалявам. И мисля, че така се получава сега. Интересно ми е какво ще даде кантарът на следващата консултация. Вчера го мерих - качил е 160гр. за 9 дена. Но пак - не съм сигурна, че кърменето може да се контолира, тва да не е шише. Аз не мога да го накарам да яде по-малко или повече. Като му се яде - той ми казва, като не му се яде, той пак ми казва. И знаеш ли какво? Преди да идем на консултацията, при храненто, при смяната на гърдите ми се усмихваше! А като му намалиих времето - спря да ми се усмихва и започна да рита и да буйства. Има бузи, ама му се виждат и ребърцата. Детето си е ок! Ще си го храня както досега. Пък да видим.

Благодаря за включването, аз размишлявам върху всички съвети, дори първоначално д аги отхвърля. Така, че сте добре дошли в моя дневник а ла бг-мама.

26.01.15
15:02

Радвам се, че се регулират нещата при вас.
От къде според мен идва повеъщането: сученето му е най-любимото занимание в момента и след като се е нахранил си суква още за кеф, така да се каже. :D Вариантите са ти биберон-залъгалка за кратко или да переш повече.

Абе, май да не прекалява с биберона? :)
По-добре да си пере!

26.01.15
17:03

И аз да се намеся - не виждам защо те притеснява това качване. Давам ти пример с Дария (а ти си виждала нейни снимки и знаеш, че е доста пухена) - та, като се роди беше с нормално за едно бебе тегло - 3250 г. Първия месец качи забележителните 1800 гр. Оттам насетне всеки месец качваше средно по 800-900 гр. И така си отгледах едно огромно (по моя преценка) бебе, което на всички им тежеше супер много. Сега, когато наближава близо 2 години и половина започна да се издължава и компенсира голямото тегло с ръст. Така, че нормите са за ориентир само на педиатрите. Всяко дете е индивидуално. Да не говорим, че кърмата си е кърма и не мисля, че понятието “дебело бебе” може да се свърже логично с нея.

казано от Ste La на 26.01.15, 17:03:

Всяко дете е индивидуално. Да не говорим, че кърмата си е кърма и не мисля, че понятието “дебело бебе” може да се свърже логично с нея.

Подкрепям! :) Моите и двете се родиха големи. Каката - 3,900, а малкия 4,050. Голямата я кърмих година и нещо. В началото наддаваше като за световно. И педито ми се караше да не я дохранвам. А тя си беше само на кърма. На снимките прилича на човечето на Мишлен! :D Малкият за съжаление сука само до към 6-тия - 7-мия месец, заради един антибиотик, който се наложи да пия. И въпреки, че беше голям и тежък, си беше щиглец. Такъв си е и сега. Генче! :D И на двамата съм им давала когато поискат. Даже тайничко си признавам, че в началото ги кърмех и през нощта. Спяха при мен и а са се поразмърдали, а цицата в устата и съня да не се прекъсва. :D Така че - кърми го спокойно. По-хубаво за него от това няма!

26.01.15
23:22

Стели, притесни ме наддаването заради това, че тя му вдигна витамин Д-то на две капки, за да не го хване рахитът от прехранването, точно щото бил качил 1200гр за един месец. Аз затова се уплаших, а и се добави към повръщането му, което и без друго ме притесняваше малко. затова и го обвиних, че явно сам не може да преценява и вече няма да го слушам! Макар, че още на консултацията съобразих, че не може да се преценява реално колко е качил при разлика в условията, приех, че съм сгрешила и предприех действия за отстраняване на грешката. НО после с еразмислих още повечче....когато горкия беше недоволен, а кърмата ми рЕзко намаля...и пререших въпроса. Иначе и аз съм, и още тогава бях на мнение, че дебело кърмаче няма!!! Ама като рекоха, че е дебел...

Радостче, не ще биберон, засега , плюе го. Така, че, както ти казах - лииигавницииииии :D :D :D

Злати, то, че е ген, ген е, ама налиии мастните депа още сега се зареждали и дебелаче не искам да го правя :D :D :D На мен ми създава проблем и това, че той спи доста, така се буди гладен и изгълтва доста количество :D Шишак! Живи и здрави да сме, и аз, и той, дошестия месец, ако наддава добре, нищо друго освен кърма няма да му се полага. А после - мисля си, че годинка е личният ми предел. НО! “Голям залък хапни, голяма дума не казвай!” Ще видим какво ще направя.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.01.15 23:24.

26.01.15
23:34

25.01.2015г.

Храна:

12:00 - кашуево масло;
13:00 - овесена палачинка;
18:00 - пица с шунка и чушки, и яйце;
22:30 - бял шоколад “Линд”;

Течности:

Чай - 2л;
Вода - 1л;

Добавки:

сминдух, трън,рибено масло, витамин Ц;

26.01.2015г.

Храна:

10:30 - кашуево масло;
15:00 - кюфтета от картофи и кисело зеле;
20:30 - сьомгова пъстърва, био курабойки със сини сливи (купешки, понеже Десо не ми направи домашни ;( );
23:30 - кюфтета от картофи и кисело зеле;

Течности:

Чай - 1л;
Вода - 2,5л;

Добавки:

Алфа ГФХ, рибено масло, витамин Ц;

28.01.15
11:43

27.01.2015г.

Храна:

09:00 - кашкавал, червена чушка, орехи;
14:00 - бял шоколад, фурми;
17:00 - геврек;
21:30 - скумрия на скара;
23:00 - бъркани яйца с кашкавал, парчета свински шницел и сушени, домашно мариновани в зехтини и хималайска сол, домати;

Течности:

Чай - 3л;
Вода - 1л;

Добавки:

рибено масло, трън, сминдух;

Раздвижване:

3 серии от:

5 х лицеви опори;
10 х клек със собствено тегло;
3 х половин набиране с тесен надхват;

От къременето, понеже си кърмя в стандартната седнала поза и усещам, че често си държа рамото стегнато, много ме болят раменете. Главоболието ми се е засилило доста и вчера моята приятелка невролог каза, че проблемът с главата идва от гърба и врата според нея. Сигнализирах Цецо и в събота ще съм на преглед и ремонт.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.01.15 11:54.

28.01.15
20:31

28.01.2015г.

Храна:

10:00 - кисело мляко с овесени ядки и чия;
12:00 - бъркани яйца с кашкавал;
15:00 - фурми;
16:00 - две лъжици кашуево масло;
19:00 - овесени ядки с кисело мляко и чия, картофено-зелево кюфте;
22:00 - пиле със зеленчуци;

Течности:

Чай - 2л;
Вода - 1л;

Добавки:

витамин Ц, рибено масло, сминдух, трън;

Раздвижване:

3 серии
от:

10 х клек@6кг бебе;
10 х суинг@6кг бебе;
5 х лицеви опори;

Отделно - няколко половинки набирания с тесен надхват;

Отделно - с Дамянеца потанцувахме доста :D :D :D

казано от karfi4ka на 28.01.15, 20:31:

Раздвижване:

3 серии
от:

10 х клек@6кг бебе;
10 х суинг@6кг бебе;
5 х лицеви опори;

Ще разкламбочкаш детето бре :D !

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 28.01.15 20:34.

28.01.15
20:39

Еее, няма как, трябва да ми помага и да се учи, не само баща му го обучава :D

28.01.15
21:03

Суинг с бебе :D Уби ме!

28.01.15
21:34

Ама аз не го клатя много, ръцете ми са здраво стегнати и контролирам люкането, а и не го пускам твърде до долу.
Ами забавляваме се заедно :D

29.01.15
04:33

казано от karfi4ka на 26.01.15, 23:22:

А после - мисля си, че годинка е личният ми предел. НО! “Голям залък хапни, голяма дума не казвай!” Ще видим какво ще направя.

Ще кърмиш,докато ви е приятно и на теб ,и на бебо. Бас хващам обаче,че на дребосъка ще му е Ок. до 3 годишен :D За да има ефект,съм чела,че е добре да се спази тази година. После става по-трудно отбиването,пък и кой мъж се отказва лесно от топла гръд ? Но когато имаш амбиции в професионален план и не ти се прекарва ‘’половин’’ живот в млеконадой ,извини  ме за израза ,естествено е да спреш,когато ти самата прецениш. Щастлива мама-щастливо бебе! :)

29.01.15
12:44

Ааа, за него съм сигурна, че до края на времето ще му е приятно. Ноо, не знам, не опира толкова то професионалните ми амбиции, с неговото раждане те са значително изменение (не знам как се случва, но в един момент усещаш кое е по-важното и че нищо друго не е от чак такова значение (което да не се тълкува като погазване на мечтите ми, де)), а по-скоро опира до това, че според мен след годинка детето е вече съзнателно и смятам, лично мнение, с което не казвам нищо лошо за тези, които имат друго виждане, че просто не е...как да го кажа...редно и полезно психически за детето. А и за майка му. А и за баща му. Но, пак казвам, наистина ен знам как ще мисля след 9 месеца, твърде възможно е да имам различно мнение, затова гледам да ен говоря големи приказки.

29.01.15
19:27

29.01.2015г.

Храна:

12:00 - овесени ядки с чия и кисело мляко, и една лъжица сладко от рози;
16:00 - овесени ядки с чия и кисело мляко, и една лъжица сладко от рози;
19:00 - масло от кашу;
22:30 - пилешка пържола;

Течности:

Вода - 1,5л;
Чай - 1л;

Добавки:
—-

Раздвижване:

3 кръга от:

3 х половин набиране с тесен надхват;
5 х лицеви опори;

Днес искам да кажа, че снощи се убедих, че крадецът винаги вика “Дръжте крадеца!”. И се убедих, че има човешко поведение, което съзнанието ми не е пригодено да възприеме. Нищо. Живи и здрави.

С Дамянец днес възпитавахме музикален вкус: послушахме си и попяхме македонски песни, после се концентрирахме върху бунтовнически песни, а накрая разгледахме Родопите. Детето усеща песните, които летят в космоса. Приключваме вечерта с....Моцарт!

И да се похваля - днес му изрязах ноктите...събрах смелост след като сутринта се събуди с гигантска драскотина под окото! :D

Ама се изложих с храната и течностите днес, не знам защо така се случи, вероятно защото цял следобед имахме гост и в сладките приказки....

31.01.15
17:20

30.01.2015г.

Храна:

09:00 - овесени ядки с кисело мляко, годжи и чия;
12:30 - овесени ядки с кисело мляко, годжи и чия;
14:30 - свинска пържола, парче пърленка;
17:00 - пилешка пържола, кашкавал, орехи;
19:00 - пилешка пържола, орехи;
22:30 - бял шоколад, шоколадови бонбони (3бр.), рошкови курабийки;

Течности:

ВОда - 1,5л;
Чай - 1л;

Добавки:

рибено масло. сминдух, витамин Д, витамин Ц;

Раздвижване:

3 серии от:

3 х набиране тесен надхват (първото почти цяло, другите половинки);
5 х лицеви опори;

Прилагам малко снимки на най-упорития в ученето в нашата къща, както и една снимка на лелята с двамата племенници :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.01.15 17:34.

01.02.15
11:24

31.01.2015г.

Храна:

10:00 - овесени ядки с кисело мляко и чия;
15:30 - пилешка пържола в було;
17:00 - сушени кайсии, райска ябълка;
19:00 - шопска салата, орехи, чаша червено вино;
22:30 - пилешка пържола от бут, краставица, кашкавал, райска ябълка;

Течности:

Вода - 1л;
Чай - 1л;

Добавки:

——

Раздвижване:

——-

Бях на парти с колегите от работа. Много мили хора, чудесно парти. Толкова е приятно да ти кажат, че изглеждаш все едно не си раждала (sun) Нооо това е само с дрехи, под дрехите има какво да се желае. И все пак е доста приятно.

Бях при Цецо на ремонт. Каза много неща. Ще се раздвижвам.

01.02.15
14:58

01.02.2015г.

Храна:

10:00 - домашни спелтено-кашуеви курабии, сушени кайсии, фурми;
12:00 - оризови палачинки;
16:00 - спелтена палачинка с кашкавал;
19:00 - спелтена палачинка с кашкавал;
22:00 - салата от киноа, магданоз и краставица, бъркани яйца със сушени домати;

Течности:

Чай - 1,5л;
Вода - 0,5л;

Добавки:

рибено масло, витамин Д, витамин Ц;

Раздвижване:

50 х клек@6кг бебе;
30 х крънч;
20 сек планк;
5 х лицеви опори;

Във фейса са тръгнали три предивикателства - клек, крънч, лицеви опори и планк. Ще се пробвам, макар, че не знам колко ще изкарам. Ще видим. Нещо и старото коляно се обажда...

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.02.15 20:27.

02.02.15
09:04

02.02.2015г.

Храна:

08:30 - овесени ядки с кисело мляко, чия и стафиди, три фурми (мисля, че не съм срещала друга храна, която така успешно да прави и без друго (да чукна на дърво) отличната ми перисталтика още по-отлична!);
11:00 - овесени ядки с кисело мляко, чия и стафиди, три фурми;
14:30 - лингуини с кашкавал;
17:00 - лингуини с кашкавал, райска ябълка;
21:00 - свинска пържола, картофи на фурна, сини сливи, сушени кайсии;

Течности:

Чай - 2л;
Вода - 1л;

Добавки:

Витамин Д, витамин Ц, рибено масло, алфа ГФХ, трън, сминдух;

Раздвижване:

55 х клек със собствено тегло;
5 х лицеви опори;
75 х крънчове;
20сек. х планк;

Тук може и да си добавя още нещо, понеже клековете си ги направих в 04:00, като ставах да се цедя, та сега ми е все едно съм ги правила вчера, понеже след тях съм спала! Не съм се набирала три дни и вратът не ме боли...и главата също. Тъжно е съждението, което следва това заключение...Но нищо, явно още не съм готова, ще почакам. Десо сега ще ми купи ластици и мисля, че това ще помогне. УМИРАМ за един скрипец!!! Мечтая за него! От вчерашните крънчове имам мускулна треска на гърба. Цецо ми каза да правя и крънчове, а не само планк. Ще трябва и някаква елементарна йога да включа по препоръка пак на Бог Цецо. СЕГА отивам да уча и дано не се случи това, което се случваше цяла седмица - Дамян заспива, аз решавам, че сега е време да уча, чета 15 минути и ...  той се събужда!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.02.15 22:38.

02.02.15
11:27

Днес празник имат момчетата и мъжките майки! Да сме живи и здрави - майките на момченцата - да си ги гледаме, да си ги обичаме, да са ни здрави момченцата. Пожелавам си на мен да се движа напред със същата скорост и успех, както досега и момченцето ми да е все така прекрасно! Едно новородено селфи (love) И си пожелавам, в най-близко бъдеще, ако е дал Господ, още едно момченце :D :D :D, че три не са ми достатъчни!!!

03.02.15
13:08

03.02.2015г.

Храна:

07:00 - овесени ядки с кисело мляко, стафиди и чия;
13:00 - две варени яйца, бадеми, орехи, кашуево масло;

Течности:

Чай - 2л (до момента);
Вода -—;

Добавки:

Витамин Ц, витамин Д, рибено масло, трън, сминдух, алфа ГФХ;

Раздвижване:

60 х клек със собствено тегло;
120 х крънчове;
30сек х планк;
6 х лицеви опори.

03.02.15
14:10

Здравей и от мен. Аз съм доста дистанцирана от майчинството, така че не ти шаря в дневника. По друг повод -на едно място казваш, че всяка година се явяваш на съдийските/прокурорските изпити. А ти имаш повече стаж и компетенции от мен. Да смятам ли, че шансът да се класира някой случаен юрист е малък? :)

03.02.15
19:56

Твърди се, че е почти никакъв. Но има такъв. Както казах, една от най-близките ми приятелки миналата година, т.е. тази де, на последните изпити, стана младши прокурор, а другата ми колежка на предишните стана младши съдия. Докато съм сигурна, а аз съм, че те са станли такива на база собствените си знания и късмет, ще продължа да се явявам ;) Макар да знам, че шансът е малък, важното е, че го има ;)

03.02.15
20:20

[quote author=“karfi4ka” date=“1422986204”) Макар да знам, че шансът е малък, важното е, че го има ;)

Хм, мисля, ако догодина събера смелост и аз да пробвам. :) За тази вече е отписана :) Благодаря, оптимистично звучиш.

03.02.15
20:23

казано от Queen Cobra на 03.02.15, 20:20:

Хм, мисля, ако догодина събера смелост и аз да пробвам. :) За тази вече е отписана :) Благодаря, оптимистично звучиш.

Защо да е отписана? Аз все още съм прочела само наказателно обща част :D Имаш време!

Звуча оптимистично, но рухвам като не стане, a съм била твърде близо :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1