Моят дневник

Темата е заключена.

Тинейджър на 14г. С излишни килограми , без самочувствие и приятели.От известност време имам мотивация да тренирам имам желание да ходя във фитнес “dark angels”,но съм в процес на обмисляне.
Новогодишното ми обещание е да отслабна и с малки крачки да оформям тялото си.Дано да съм мотовиран и след няколко месеца ще продължавам да водя този дневник докато не постигна това което искам.

Темата беше редактирана от Светослав Илийчев на 31.12.15 22:25.

Добре дошъл, Светослав и на добър час! :)

cRossfit

02.01.16
19:24

Такъв процес на обмисляне няма.Вземай се в ръце и започвай да блъскаш,а дали ще е зала,лостове , тренировки със собствено тегло вкъщи,или бягане си е твой избор.И преди да започнеш каквато и да е тренировки си дай ясна сметка как си се хранил до този момент.
Успех!

05.01.16
23:37

По-добри приятели от железата надали ще намериш. Винаги са там, когато ти потрябват, а и дават много по-голямо самочувствие, отколкото бутафорните приятели :) Успех !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1