Най-малкия начинаещ. (Може би)

Темата е заключена.

13.01.16
09:16

Хей, казвам се Дария Димова от град Пловдив, на 13 години съм, висока-1,60, 56,6 килограма. Доста хора ми казват, че не трябва да отслабвам, защото не ми трябва, но не могат да ме разберат... да си един от най-едрите в класа ти е отвратително, всякакви подигравки от страна на съучениците ми се стоварват върху мен. Пробвала съм доста диети, разбира се в рамките на нормалното :) , но за жалост нищо не действа, поне при мен. Попринцип моето семейство е склонно към затлъстяване, и поради тази причина аз съм спортувала много спортове, като: гимнастика, лека атлетика, хип-хоп танци, волейбол, баскетбол и тн. На мен ми трябва хранителен режим, който да спазвам за да мога да отслабна, да тръгна на фитнес и да стегна фигурата си. Все пак благодаря, че ми отделихте време и възможност за да го прочетете. Довиждане!

Здравей!

Честит дневник!

Сподели как се храниш сега. Не е нужно да чакаш да свалиш някакво тегло, за да почнеш да спортуваш. Започни успоредно с промяна на хранителните навици (ако това е нужно).
Ориентирай се отново към някой от изброените спортове, които си практикувала преди. :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 13.01.16 15:48.

Запиши се на някакъв групов спорт, отново : по-лесно ще се социализираш. Знам, че би ти било трудно, но не обръщай внимание на съучениците си. Комбинирай групов спорт с тренировки във фитнес залата и всичко ще е наред.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1