Свинска история на дърти години

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.06.14
10:02

казано от kaloyan на 29.05.14, 21:36:

недей ти много се напъва да не земе да ти стане нещо :)

Точно на мен да го кажеш това? :) Ако ми стане нещо то ще е от мързел, не от напъване. Даже ако свалям ще е от мързел да ям. Дори и мускули да кача, пак ще са плод на мързела ми. :D

04.06.14
23:22

Поздравления за постигнатите резултати :) Като цяло имаш малко пове4е мазнини в областа на корема, другото мисля е добре. Добри са резултатите и мисля 4е ще се повтори за не знам си кой си път, но ако това време беше го отделил за тренировки в фитнеса резултатите щяха да са доста по задоволителни. Но като се има в предвид 4е си тренировките ти са главно лицеви упори , разходки по стълбите и като цяло с собствената ти тежест имаш голяма промяна Браво ! Искам да те попитам мислиш ли да продължиш със свалянето на килограми или имаш някаква друга цел ? По-здрави Лебед ( Мисля 4е ве4е дебел лебед е неуместно да се казва ) :)

05.06.14
12:25

@vlado1337
Благодаря за оценката!  Наистина с тая моя ектоморфска структура, корема отнася последствията от чревоугодничеството ми. Вероятно ти и останалите сте прави - ако бях се товарил повече, щях да имам по-големи силови и атрофични резултати. Но да не забравяме, че целите ми бяха доста по-скромни, в сравнение с болшинството от читателите, и нямаше нужда да ходя на фитнес. Искам да сваля още малко, но не ми пука особено. :) Сега се опитвам да се пренастроя на живот без фиксирана програма, за който писах в последния отчет. Малко е трудно, защото като нямам задължение и желанието ми за релакс надделява и често тегля по една майна  на упражненията или хранителното ограничаване. :) Но не съм се отказал и правя по някое и друго упражненийце. Нови цели нямам, но имам фантазии да направя клип, в който правя повече набирания от Лординов. :D

19.07.14
11:17

Debel lebed, искам да те поздравя за изключителното чувство за хумор! Извънредно много се забавлявах, докато четях дневника ти.

19.07.14
11:45

лебедите ain’t nothin ta fuck wit (whew)

04.01.15
07:09

Здравей Лебед,
къде се изгуби? Драсни два реда за това в каква форма посрещна 2015г.
Поздрави!

DL

11.03.15
16:10

казано от Jingi Bi на 04.01.15, 07:09:

Здравей Лебед,
къде се изгуби? Драсни два реда за това в каква форма посрещна 2015г.
Поздрави!

Здравей Jingi Bi, здравейте много и малко трениращи! Бях направил “спортен” мейл специално за този сайт, но го забравих, затова пиша от нов профил. Едва ли някой се съмнява какво се е случило с физическото ми състояние. :D В миналогодишната равносметка бях направил някакви прогнози-пожелания от рода на “ще..., ще..., ще...”, но.... животът е труден. :)  След като спрях дневника, спрях и тренировките, режима и контрола, което  логично доведе до прочутия “йо-йо” ефект. Върнах си набързо 88-те кг., с тази разлика, че можех да правя 10 набирания. След това ме загложди съвестта и започнах да си ограничавам яденето и последните месеци от миналата година гравитирах около 83 кг., а по едно време през декември бях 81.7, според кантарът. Както обикновено се случва, новогодишните празници създават благоприятни условия за качване на тегло и оттогава до сега съм на 85 плюс-минус малко (84.4 тази сутрин). Нямах ден за въздържане от храна, както си бях обещал. Мисля, че вече започнах да си контролирам лакомията. Рядко налитам на калорични и сладки неща. Забелязах, че когато ям закуска с 2-3 лъжици захар, след това изобщо не ми се ядат нито шоколади, нито други сладки. Един пакет захар ми стига за месец, което сигурно е приемлив компромис, вместо всеки ден да давам по 2 лв. за сладки изделия, в които има и по-вредни неща от захар. Обикновено ям по два пъти на ден, не ми се яде кой знае колко. Иначе за кеф мога да ям и много, но няма файда, освен кефът. :D Двигателната ми активност беше почти никаква - няколко проби набирания и лицеви. По едно време започнах някакви общораздвижващи, но нещо се случи (мързел вероятно) и ги спрях. Последните два месеца използвах един ангажимент и ходех пеш по около час на ден, вместо да се търкалям на колела. След малко ще стана да се набера и да направя лицеви, за да видим какво е положението и ще допълня коментара. Това е общо взето положението, трудно е без водене на дневник или без да има някой да ти дава стимул.  Ставам да тествам... 3 набирания, 20 лицеви, 26 клека - ужас! :D

п.п. Забравих музикалния поздрав. Вчера гледах един сериал и накрая пуснаха тази мелодична песничка.

Мнението беше редактирано от DLebed на 11.03.15 16:17.

11.03.15
17:47

казано от DLebed на 11.03.15, 16:10:

Мисля, че вече започнах да си контролирам лакомията. Рядко налитам на калорични и сладки неща. Забелязах, че когато ям закуска с 2-3 лъжици захар, след това изобщо не ми се ядат нито шоколади, нито други сладки. Един пакет захар ми стига за месец, което сигурно е приемлив компромис, вместо всеки ден да давам по 2 лв. за сладки изделия, в които има и по-вредни неща от захар.

Toва е все едно да си кажеш “навън вали, ужас, мразя дъжда” и преди да излезнеш да си удариш един ice bucket challenge…
Има шитове в шоколадите, факт, но за сланините от най-голямо значение е захарта. Смени я с подсладител. По-скъпо идва, но си заслужава

13.04.15
00:41

Радвам се, че се върна, Лебед. Ако пак се захванеш с тренировките, пиши тук. Преди следях с интерес. Администраторите не могат ли да ти върнат стария профил?
Бъди здрав! Поздрави!

DL

28.04.15
12:13

@Pavel D
Опитах със стевия, но ми е гадна и не задоволява вкусовите ми нужди. Само около едно кило захар на месец нищо не е. Просто ми трябва повече движение, за да се раздвижи метаболизмът ми, трябва да си намеря някакво занимание, което да ме разсейва от храната и философските мисли, които насърчават ползването на захар и други стимуланти. Или пък да се влюбя, което ще ми даде огромна мотивация за поддържане на формата (не сегашната). :D
@Jingi Bi
Днес тъкмо се опитам да се раздвижа, че съм атрофирал от мързел, а идва лято. :D Сигурно могат, само трябва да ми кажат мейла, с който съм влизал. Паролата мисля, че не съм я забравил, защото я въвеждах всеки ден, а мейлът си стоеше по подразбиране в полето и като не го пиша съм го забравил. Но дори и да се разтренирам пак, няма да водя дневника редовно, за да не се чувствам длъжен да тренирам заради публична отговорност. Освен това не се вписвам добре тук, заради леките ми тренировки, това сигурно дразни сериозно трениращите, не искам да досаждам.

DL

10.05.15
02:24

Май, май досега тази самоиронизираща песничка ми помага най-много с мотивацията за отслабване. :) Кантарът се повреди. но ми се струва, че свалям. Между другото, декември се наложи да ми правят изследвания, слагам снимки с резултатите. В 12 на обяд  беше тестът, но ми е интересно дали половин шоколад в 7 часа сутринта е повлиял на резултата на холестерола и с колко може да е повлиял?

KA

08.07.15
00:26

Машинааа, случайно попаднах на дневника ти :) . Ти сега за лятото направи ли плочките, я се похвали, да не си отишъл да водиш дневник в бгмама ?  :)

08.07.15
09:36

Всичко е мръднало заради шоколода...и асата и алата също.
При мен кафе с пакетче захар е повлиявало ,на захар ,холестерол и чернодробни-на следващия ден бяха в норма...моята си норма.
Предполагам 1-1,50 единици нагоре при холестерола-казвам го от лични наблюдения върху себе се,че често правя кръвни изсл.,но не твърдя, че е точно такава закономерноста при всеки.

01.12.15
17:06

Лебед, драсни някой ред!

03.01.16
18:30

казано от Jingi Bi на 01.12.15, 17:06:

Лебед, драсни някой ред!

Няма нищо за писане - тренировките ми са предимно и най-вече в мислите. :) Днес се опитах с лицеви, направих 7 и видях зор. :D Дълбоки клякания на цяло стъпало - 22, по-бива, явно като си ползвам повече краката и спада там е по-малък. Нямам кантар, но ако съдя по обиколката на корема (105), трябва да съм към 85 кг. Почти съм убеден, че моята сланина на корема е от критическата възраст, даже, като се замисля, не си спомням за колега над 40, който да няма някакво шкембе, само тия със стомашни проблеми бяха вталени. Обаче моето нищо не е. Само на корема има 2-3 шепи мазно за махане. Останалите ми зони са добре, имам манекенска форма (нали съм лебед), само малко дооформяне искат и съм перфектен. :D А идва лято, време е да се задействам по-отрано, за да има резултат. :)
Ето една яка, надъхваща мелодия за трениране, пуснете риплей, че е къса:

Мнението беше редактирано от DLebed на 03.01.16 18:32.

05.01.16
17:40

Днес пробвах набирания - две със зор, а повдигания на крака от вис - 9. Първата ми цел е да си върна най-добрата предишна форма. Любопитно ми е за колко време ще успея, върти ми се в главата един месец, разчитам мускулната ми памет да е по-добра от мозъчната. :D Ще правя лицеви и клякания в един ден, а набирания и повдигане крака от вис в друг. Между тия неща ще има общи раздвижващи упражнения. Изчистването на мазнината от корема си е постоянна цел, докато я постигна. Планирам да огранича хляба до макс един брой на седмица, сладки неща най-много по нещо дребно на няколко дни,  ядки до 50 гр. на ден, никакво тъпкане вечер.

И нека силата, а не мързелът, бъде с мен! :D

Петко Страшника

05.01.16
19:15

казано от Debel Lebed на 05.01.16, 17:40:

100 тага се мъчиш с хранителни режими?? 100 тага се излагаш публично със спортни напъни???

05.01.16
23:56

казано от Петко Страшника на 05.01.16, 19:15:

казано от Debel Lebed на 05.01.16, 17:40:

100 тага се мъчиш с хранителни режими?? 100 тага се излагаш публично със спортни напъни???

Хаха, яка наредба. Къде видя хранителем режим, беше само малко контрол на лакомията. Всичко е относително - за теб може да публично излагане със спортни напъни, за мен е постижение. :D Дай сега един твой клип с макс набирания, да ти кажа “евала” за смелостта. :)

08.01.16
19:04

Смятах да редувам упражненията всеки ден, но мускулните трески са доста силни и не ми позволяват да напъвам за прогрес. Затова ги правя през един или два дни, когато попремине болката. Втората тренировка с лицеви успях 24 с пълна амплитуда и нормална скорост (след това два дни яка мускулна само на предно рамо, изглежда и утре ще имам още), а клековете бяха 39. Май е добра мускулната памет?  При набиранията е по-бавно - днес серии по три, на четвъртото уплезвам език, като се опитам да го започна. :P При повдигане на крака от вис е сравнително по-добре - 10 до хоризонтално положение с убиване на инерцията в долно. Взех си рибено масло и витамини, да подпомогна възстановяването.

Попаднах на една прекрасна песничка, но ми се струва, че не става за тренировъчно надъхване :D :

08.01.16
19:36

Каквото и колкото да изглежда ,никога не е края!Всяка музика е подходяща ,стига да я усещаш и да ти действа.Тренирал съм и на руски романси ... ;)

09.01.16
12:41

казано от sapuna на 08.01.16, 19:36:

Каквото и колкото да изглежда ,никога не е края!Всяка музика е подходяща ,стига да я усещаш и да ти действа.Тренирал съм и на руски романси ... ;)

Прекалено високи са ми нивата на хормоните на щастието и такива по-спокойни и тъжни песнички ми помагат да не литна из облаците,  за баланс. :) Трябва да намеря начин да ги посмаля тези хормони, че като гледам, не се възприема за много нормално някакъв старчок да изглежда весел, без да е пил. :) Музиката си е силен дразнител, поне при мен ми действа разсейващо, когато дейността изисква добра концентрация, за по-добри резултати и по-малко грешки.

Днес ще пропусна лицевите и клековете и ще ги оставя за утре. Нека рамената се възтановят по-добре, има още малко дискомфорт там, а и отново се появи мускулен тресаж на перките от вчерашните набирания. Ще направя някакви общораздвижващи упражнения и масажи.

п.п. “възстановят по-добре” - хаха, ето нагледен пример за горните ми думи, слушам музика в момента.

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 09.01.16 12:45.

10.01.16
16:27

Лицеви 28 макс, клек 40. Яка мускулна на перки, малко на корем.

Знам, че общия раздел не се посещава колкото този, ако някой е пропуснал да го види и знае нещо по въпроса, нека сподели - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/78555

12.01.16
18:05

Набирания по 3-4 в серия, вдигане крака от вис по 10 в серия. Трябваше лост да си направя, с тия халки е по-трудно. Уж треската на корема беше малка и нямам днес, но при горно положение на краката се чувства в долна част.

15.01.16
19:37

Здрасти, Лебед, радвам се, че отново си в играта. Виждам, че си си спомнил и паролата. Откакто спря да пишеш, аз също понамалиха тренировките и качих 5-6 кила, но сега почвам борбата отново. Общо взето карах по твоята програма, но интерпретирана по мой начин и имах успех. Поздрави!

16.01.16
19:43

казано от Jingi Bi на 15.01.16, 19:37:

Здрасти, Лебед, радвам се, че отново си в играта. Виждам, че си си спомнил и паролата. Откакто спря да пишеш, аз също понамалиха тренировките и качих 5-6 кила, но сега почвам борбата отново. Общо взето карах по твоята програма, но интерпретирана по мой начин и имах успех. Поздрави!

Здрасти Джингиби! Проблемът беше, че забравих как точно беше мейлът, иначе паролата си я знаех. Благодарение на човек от екипа на сайта си го припомних. За година и половина видях, че без да водя публичен дневник, не вървят тренировките при мен. И аз мисля, че всеки любител трябва да наглася упражненията според собствените си особености и цели, за да не се мъчи много или напразно. Трябва да правим нещо по въпроса, че няма никаква далавера от дървено и тлъсто тяло, а само проблеми в дългосрочен план. Даже, според моите наблюдения, и мързелът е по-качествен когато човек си поддържа тялото. :)

Днешната тренировка можеше да е миналия ден - нямах вече мускулна треска тогава, но чак вечерите не бях зает, а по тъмно не ми е кеф да правя упражнения. Няколко серии лицеви и клек с.т. , съответно максове 30/41. Мускулните вече са по-слаби или липсват, ще мога да напъвам повече.

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 16.01.16 19:44.

18.01.16
19:55

Днес набирания по 4 броя в серия и повдигане крака от вис, макс 14.

21.01.16
17:08

Миналия ден тренировката беше почти никакаква и не си заслужаваше да я описвам отделно - една серия лицеви 31 броя, клек - 42. Прецаках си лактите с кофти работа през деня и сметнах за разумно да не дърпам дявола за опашката. Днес хаотични във времето серии набирания (макс 5 с голям зор) и крака от вис през деня (15). Има напредък във всичко, но е доста тегаво. Ще го припиша на студеното време. Май не съм споменал, но между другите упражнения правя разни общораздвижващи.
Коледен поздрав с малко закъснение (или голямо избързване) :) :

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1