22.01.16
13:18
Здравейте и от мен! ☺
На 21 години съм, 170см, 56кг. От около година и половина ходя на фитнес. С няколко прекъсвания поради различни причини. Работя като барманка и нямам кой знае какво движение за това и започнах с фитнеса и се чувствам чудесно.Пълна с енергия и положително настроена към живота. От 1 седмица имам режим на хранене и тренировъчна програма. За първи път ми е (относно хранителният режим). Преди съм се ограничавала, но не съм спазвала диети. Сега започвам сериозно и за това реших да пиша тук. Имам проблем със сладкото, както всяка жена. Сега го замествам с протеинови вафли или плодове, но не е същото като Милка с цели лешници. Ако някой може да ми каже с какво мога да заменя сладкото ще бъда благодарна!
Поздрави, Дикси!
Темата беше редактирана от Дикси на 22.01.16 14:47.
Здравей! :)
ОтносТно Милката - друго си е с цели леЩници. :) :)
Шегувам се.
Добре дошла!
Ха да поправих се, случва се и на най - добрите!
Мнението беше редактирано от Дикси на 22.01.16 14:49.
При мен да поправям правописните грешки на другите дори не е професионално изкривяване, а чисто и просто... изкривяване! :D
Радвам се, че го прие с усмивка. :)
22.01.16
15:06
Добре дошла и от мен! :)
Вместо Милка с лешници - лешников тахан. Няма да ти трябва никаква Милка след това. :)
Ще опитам задължително! А имам и друг въпрос. Четох, че трябва да имам и един ден в който мога да си позволявам да ям “гадории”, мога ли и трябва ли наистина да имам такъв ден?
Мнението беше редактирано от Дикси на 22.01.16 17:05.
22.01.16
17:05
Имаш предвид, ако спазваш НВД?
Аз съм против такъв ден (с гадории), но съм ЗА зареждащ ден (с хубави източници на въглехидрати), ако по начало се спазва режим, при който има няколко поредни дни с ниско или почти никакво съдържание на въглехидрати.
А като цяло смятам, че РБД е по-приятен подход, с повече позитиви в дългосрочен план, но всичко е индивидуално.
Ето по темата за “гадориите” - цък.
22.01.16
17:16
казано от Дикси на 22.01.16, 16:51:
Четох, че трябва да имам и един ден в който мога да си позволявам да ям “гадории”, мога ли и трябва ли наистина да имам такъв ден?
Можеш, но категорично не е наложително и препоръчително. Има достатъчно разнообразни качествени храни, нищо не налага да се храниш с боклуци дори за един ден.
Разбирам, но ако все пак изям едно парче торта и е веднъж в месеца, не е толкова страшно?!
23.01.16
22:48
Не. :)
казано от Дикси на 22.01.16, 19:31:
Разбирам, но ако все пак изям едно парче торта и е веднъж в месеца, не е толкова страшно?!
Е то все пак ходиш от година и половина на фитнес.Имаш активност,за едно парче торта в месеца си тръгнала да се притесняваш. Какво да кажем по-лакомите дето си хапваме всяка седмица и то не веднъж- шоколад, торта...понички със шоколад например :D
Оох аз бих си хапвала Всеки ден! Но за жалост не мога. Тъй като инструктора ми, ми е направил НВД, а както писах ми е за първи път.Четох доста и мисля да изкарам още 2 седмици, а след това да си “оправя” малко диетата, защото съм постоянно гладна и започнах да свалям килограми.
Мнението беше редактирано от Дикси на 24.01.16 13:02.