дневникът на госпожица van der Woodsen

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.09.15
14:28

С риск да стана банален - в Пловдив няма някой, който да е кросфит треньор. Нито пък грамотен кондиционен такъв. Има много самозванци, на които им се иска, но нямат нито знанията, нито опита... ;)
Но пък има един много голям друг плюс - Деница води подобни групови занимания. Смятам, че няма жена, на която схемата на трениране на Деница да не подейства много добре, така че бих те посъветвал да я посетиш :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 03.09.15 18:46.

Разгледах сайта на Авангарда, добре изглежда - ще отида да пробвам пък да видим.
А Деница.. за Деница, която работи в Wow Sport ли говорим?

A за личен треньор в Пловдив можете ли да ми дадете някакви идеи? Търся не просто треньор, а ментор! Искам човек, който да ме нахъсва, да ме кара да давам 101% от себе си. Човек, от който да се уча, с който да прогресирам и да достигна до най - доброто си аз!

09.09.15
14:39

казано от Romina van der Woodsen на 05.09.15, 17:11:

А Деница.. за Деница, която работи в Wow Sport ли говорим?

Същата ;)

казано от Romina van der Woodsen на 08.09.15, 19:29:

A за личен треньор в Пловдив можете ли да ми дадете някакви идеи? Търся не просто треньор, а ментор! Искам човек, който да ме нахъсва, да ме кара да давам 101% от себе си. Човек, от който да се уча, с който да прогресирам и да достигна до най - доброто си аз!

Когато имаш време си добре си дошла да си поговорим за тези неща :)

казано от James Hinks на 09.09.15, 14:39:

казано от Romina van der Woodsen на 08.09.15, 19:29:

Когато имаш време си добре си дошла да си поговорим за тези неща :)

Идвам! Кога? Къде? (nrespect)

09.09.15
16:12

Както казах - когато искаш :)
Виж на л.с.

Здравейте <3
Доста време не съм писала. Но днес усетих отново тази нужда.. Историята си вече съм разказвала. Ужасът, обаче е в това, че вместо напред, сякаш пропадам все по - надолу. Днес прочетох за пореден път статията  на Вероника “Всичко, което научих за 15 години в преследване на “мечтаното тяло” (ОБОЖАВАМ) и се замислих. Нищо не е константно. И моето подобрение изобщо не беше. Последните 2 месеца са истински ад за психиката ми.. без никаква видима причина. И ми писна. Адски ми писна!
Сякаш съм изгубила контрол над себе си, над действията и решенията си. Чувствам се съсипана, неспособна, обезверена. И тези чувства ме разяждат.
Аз знам, че съм по - силна от това. Знам, че слънцето е точно зад хоризонта. Знам, че заслужавам и мога повече. Не знам само, което ме кара да се самосаботирам, самонаказвам.. да убивам себе си така.
Никога не е късно за промяна, за ново начало. И аз поставям своето СЕГА! Не утре, не в понеделник. СЕГА!
Отново започвам да пиша, защото преди ми помагаше. Ще се радвам на вашите съвети и критики дори! Искам да си върна вярата в себе си, любовта към живота и силата, която знам, че спи вътре в мен!

Благодаря Ви, че Ви има!

Starting from the bottom. Go!

С теб сме! Успех! :)

My slow suicide

Имаше един цитат, не помня на кого, не помня къде съм го виждала - “Не казвай на пушача, че цигарите го убиват - той вече го знае добре.” (нещо такова). Та.. при последните месеци при мен започна да се случва същото.. Някой пият, за да забравят, други плачат.. Аз никога не съм обичала алкохол, а вече плаках много. Затова започнах да пуша по 2 кутии на ден - цигара след цигара. И резултата е ужасяващ. Нямам капчица енергия. Депресивното състояние започва да се връща. Кашлица, световъртежи.. И нова, и нова цигара. Не знам нито защо го правя, нито как да спра. Сякаш се самонаказвам без да знам за какво. Гадно чувство за вина ме разяжда и сякаш това е единственият начин да го спра - макар и видимо да е са сметка на здравето ми.

Та.. да опитам да вкарам нещо позитивно в този гаден и гнусен (извинявам се, но да наричаме нещата с истинските им имена) пост. Цигарите ще се окажат най - голямото ми изпитане, най - голямата пречка. Дано успея да погледна в себе си, да намеря онова, което толкова ме мъчи, че да го изкореня преди гадните отрови съвсем да са ме съсипали.

Пожелавам си прекрасен ден - с малко никотин, повече усмивки и капчица надежда. А на вас желая още по - прекрасен ден. Обичайте се, тренирайте, бъдете щастливи!

02.12.15
10:39

Здравей,

много много позната картина. Аз бях в подобно състояние почти година,  имах известен проблем с алкохола и още по-голям с душата си. Постоянно ме избиваше на рев, сутрин се събуждах с нежелание за нищо, тежеше ми всичко, работа, комуникация, каквото и да е усилие. Карах колело, обикалях, опитвах някак да го разсея, а то се нагнетява все повече и повече..

Но в един момент просто достига критичната граница. Ти и само ти трябва да я поставиш и да се накараш да обърнеш поглед към причините, да останеш сама със себе си, дори и да се намираш на оживено кръстовище. Остави Света да тече покрай теб, докато осмислях защо това се случва и защо то ти влияе по този начин. Хвани се за нещо, в което вярваш, колкото и малко да е то. Стани рано сутрин и изчакай изгрева с чаша кафе и собствените си мисли. Обърни целия негативизъм в опит да докоснеш нещо красиво, което да те води напред. Това може да ти причини дори осезаема болка, но не трябва да спираш. Ти имаш своето място тук и сега, което е незаменимо, което може за някого да бъде целият свят, но трябва да му дадеш шанс да се прояви. Дори в най-мрачния и нескопосан ден има красота и нови възможности. Не се давай! Винаги ще има трудни моменти, опитай се да извлечеш от тях това, което ще те направи по-силна и по-уверена!

Keep on! Усмихни се :) Това е едно добро начало!

Que bellas palabras, Bella <3 Благодаря!

Едно бързо резюме на изминалата седмица. Реших да пробвам Ultimate diet 2.0, но заради здравословни проблеми, тренировките ми тази седмица се ограничават само до 1 истинска такава, хах. Относно храненето:
2.12 - ДЕН 1
10ч. - яйца на очи (2жълтъка, 3 белтъка), 2-3гр. масло, 1 домат, 5-6 маслини
11ч. - тренировка: 3 кръг от по 3упр., всеки изпълнен по 3 пъти
напади с 5кг. диск над глава -  1 дължина
преден клек - 10х25кг.
бърпи - 5

мъртва тяга - 10х40кг.
коремни с топка - 15
въже анаконда - 20

изтласкване на лост - 10х25кг.
суинг - 20х12кг.
от лакти колена встрани - 10/страна

за финал: 1мин. отскоци в/у платформа + 1мин. пл.катерач + 1мин. планк

12:30ч. - скумрия на скара (180гр.) + салата айсберг, овкусена със зехтин и балсамико
14:30ч. - доза протеин
16ч. - печено пиле (около 200гр, + кожа), 1 краставица
много задачи и последното хранене доста закъсня...:
23ч. - салата (домат, краставица, 100гр. бяло пил. месо, 10-20гр. сирене, балсамико, зехтин, сухо чили)

3.12 - ДЕН 2
7ч. - 3 яйца на очи, 2-3гр. масло, 10-15гр. сирене, 1 домат
12ч. - пиле на грил (около 200гр. + кожа), салата (1/2 домат, 1/2 краставица, малко маруля, зехтин, балсамико)
16:30ч. - салата (маруля, 1/4 авокадо, 100-120гр. бяло пил.месо, 1/2 краставица, 10-20гр. сирене, зехтин, балсамико)
18:30ч. -  омлет (1 жълтък, 3 белтъка, 20-30гр. сирене, 2-3гр. масло), 1/2 краставица

4.12 - ДЕН 3
8ч. - кокосова палачинка (1 жълтък, 4 белтъка, 2ч.л. кокосови стърготини, 1ч.л. смлени бадеми, 1 ванилия, 2-3гр.масло)
11ч. - овчарска салата, неовкусена
12:30ч. - пил. пържола от бут (150гр.), 25гр. ементал, салата от зеле, овкусена само с лимон и сол
13:30ч. - сирене котидж (150гр.)
17ч. 50гр. ементал, 1 варено яйце, мляко с нескафе
19:30ч. - пилешко бутче (с кожата), 1 домат, 1/2 краставица, 80-90гр. кашкавал

5.12. - ДЕН 4
10:30ч. - 1/2 ябълка
11ч. - салата (1 домат, 1/2 краставица, 100гр. бяло пил. месо, 80-90гр. кашкавал, балсамико, зехтин)
13ч. - скумрия на скара (180гр.)
14:30ч. - суров орех (100-120гр.) (лошо, лошо хахах)
16:30ч. - яйчена салата (1 жълтък, 4 белтъка, 60-70гр. сирене, сухо чили, кориандър, балсамико, зехтин)
около 00ч. - чаша прясно мляко

Е, това е от първите 4 дни. Нещо тези сирена и кашкавали много ми вървят и май трябва да ги огранича малко. Какво е вашето мнение за тях? И като цяло на прав път ли съм? Доближава ли се менюто ми до това на УД 2.0 или трябва да променя нещо? Към тренировките се връщам сериозно до 2-3 дни, само да закрепя напълно здравето си :)
Е, това е от мен за сега. Чакам вашите мнения, критики и препоръки.
Прекрасен ден, целувкиии :)

It’s Sunday.. time for a little motivation :)

Когато Коледа наближава.. и ти е самотно. И тъжно. И мамка му, писането ти е дар. #emotion. Ей, така - нищо специално. Просто една приятелка ми поиска съвет.. Damn.

“Няма какво да правиш.. ревеш докато ти свършат сълзите и после се примиряваш. Примиряваш се, че си сам. Примиряваш се, че Коледата не е приказка и момента, в който хората се осъзнават и променят е само част от сюжетите на филмите. Примиряваш се, че винаги има кой да слуша, но не кой да чуе. Че хората предпочитат да са прави, а не щастливи. Че ти помагат само, за да се потупат после гордо в гърдите. После плачеш още малко, стискаш зъби и се опитваш да си щастлива без тях, въпреки тях. Пък и Коледа е скоро и макар тъжна и самотна.. кой знае, може да ни изненада с чудо. Може пък да има някой като теб някъде там, който също да не може да се примири с грозната реалност. Със самотата и животът като единак. Някой който още не се е отказал да търси своята глутница. Чудо! Плачеш и чакаш чудо.”

08.12.15
00:45

казано от Romina van der Woodsen на 07.12.15, 22:06:

... Може пък да има някой като теб някъде там, който също да не може да се примири с грозната реалност. Със самотата и животът като единак. Някой който още не се е отказал да търси своята глутница.

Винаги има^^ =))

Мразя да ми казват, че съм красива! Мразя да го чувам. Всеки път, когато някой ме погледне в очите и каже тези думи - с устни и поглед, ми се иска да му ударя шамар! Вчера в духа на празника, един приятел се пооля с пиенето и поклащайки се ме хвана за ръка и заяви “Ти си толкова красива, готина, направо си уникална и заслужаваш най - доброто.” Прилоша ми, вярвате ли?! Писна ми да го чувам. Нямам сили вече за думите “красива си”. Защото ми писна другите да го виждат, а аз да не мога. Не искам другите да ме мислят за красива. Искам аз да се чувствам такава!

09.12.15
19:59

Ох, рядко пиша тук вече, но сега мисля, че имам какво да кажа.
Според собствения ми опит колкото повече ти казват, че си красива, толкова повече започваш да го вярваш. Според мен има неща, заради които не се чувстваш красива и това са (например) вътрешни обвинения към себе си, за неща, които не си прощаваш и които не споделяш с хора, които биха могли да ти предложат друга гледна точка. Само предполагам. Красотата започва отвътре.

Мнението беше редактирано от Елена на 03.02.16 12:10.

Здравейте, отново хах :) Весела Коледа. Нека донесе на всички ни много здраве, щастие, любов и успехи във всичко!
Какво новоо - празниците свършват, след малко грешки, след няколко крачки назад е време да поемем отново по правия път.
Как започна моят ден днес:
WOWtea + мултивиитамин
късна закуска след излежаването(около 10:30) - 2 препечени филийки „Вита”, поръсени с магданоз, 50гр. моцарела, 1 домат, малко сол
В момента пия най-хубавото кафе наа света(това у дома) и е време за йога и разходка. :-)

Денят ми дотук е пълен с оптимизъм и надежда, дано и завърши такаа! Целувам ви, до после. И нека и вашияят ден бъде прекрасен!

ХелоУуу :)
след 3,6км. разходка и 10мин. йога, обяд: WOWtea, около 180гр. свинско  и салата от домати с рукола, магданоз и моцарела, овкусена с копър, сол и зехтин
И понеже времето днес беше прекрасно - още 3км. разходка и фрешче от ябълка и портокал
около 17ч. - WOWtea, 1 пилешко бутче и салата от зеле и краставица (сол, оцет, зехтин)
по - късно около 30мин йога + 1 зелена ябълка за финал, хах
20ч. - около 100гр. свинско и салата от зеле (сол, оцет, зехтин)

А сега, сладки сънища! Целувам вииии <3

Здавейте, прекрасни!
Today:
9:30 - мултивитамин, чаша WOWtea
закуска: 1 препечена филийка  “Вита”,поръсена с магданоз, 5-6гр. масло, яйца на очи (3бр.), кисели краставички
- кафее <3
тренировка: 3-4мин загрявка
5 кръга: бърпи с гребане и отскок (гири 3кг.) х10 + суинг (12кг.) х15 + набирания (опити, хах) х10 + щангистко изхвърляне (20кг.) х10 + напади (2 подувки х8кг.) х10/крак
+ 3-4мин. скачане на въже, стойка на ръце, стойка на глава
12:30 - обяяд: скумрия, 1 краставица, лимон

време за още една чаша WOWtea и разходка, че слънцето ще се разсърдии :*

2та част на вчерашния ден:
15:30 - кафе и 100гр. ананас
16:30 - около 100гр. пилешко, 100-120гр. броколи, 1/6 авокадо, 20-30гр. сирене, лимон, зехтин, къри и черен пипер; 1 домат
19:30 - салата от 1 краставица, царевица (2-3 с.л.), 2/6 авокадо, черен пипер, лимон и зехтин

Днес денят започва малко по - късно - около 11 с музика и танци. Йейй, прекрасен живот!
Закускатаа: на гладно мултивитамин + чаша WOWtea
палачинка от 3 белтъка, 1 жълтък, 1с.л. ленено семе, 2с.л. овесени ядки; 2-3гр. масло; 3/4 банан; 1с.л. фъстъчен тахан
Време за кафе и разходка - mommy and me time <3, че отпуската й не е вечна, хаха
Целувки

Днешният обяд(около 15ч.): салата от 1 домат, 1 краставица, 1/3 авокадо, 50гр. моцарела, копър, сол, черен пипер, зехтин и лимон
Около 18ч. - пилешко с броколи и кашкавал + 1 домат и WOWtea (малко прекалихме с кашкавала, но какво да се прави хаха)

Добро утро :*
Днешната закуска: 1/2 морков, 50гр. царевица, спанак,  1/3 авокадо, 3-4гр. масло, черен пипер, къри, чубрица, шепа пълнозърнести макарони и малко кашкавал

Здравейте отново :) През целият си живот съм се движила в ритъма на валса - стъпка напред, стъпка назад. Та - и тук така, хах. Пиша редовно, изчезвам, започвам пак, пак спирам.. Напоследък се заглеждам върху много от своите недостатъци, стараейки се да ги заобичам и променя след това. Не лесно, но пък по - голямо предизвикателство едва ли ще се намери. А аз обичам предизвикателствата. :)
Та, понеже навика да зарязвам нещата наполовина, защото постоянно искам нещо ново и ново, не е сред най - добрите в арсенала от мои качества, се заемам Отново с дневника си тук. Редовно си записвам храненията и сега набързо ще ги пренеса от белият лист тук (поне последната седмица). Всичките ви съвети, критики и насоки са добре дошли. Дори Ви моля за тях. И този път ще гледам да зарежа дневника си след възможно най - много време, хахха!
Целувки на всички. Желая ви позитивен и пълен със смях и любов, остатък от седмицата.

27.01.
10:00 - палачинка (1 банан, 3 белтъка, 1 жълтък), 2-3гр. масло, 2с.л. фъстъчено масло
12:30 - салата ( 30-40гр. пилешко, 50-60гр. царевица, айсберг, зехтин, лимон); 7-8 сурови бадема
16:00 -  от натуралните сусамки “Daniel fit” с годжи бери
17:00 - 100-120гр. сирене котидж
18:00 - 1 малка зелена яълка
19:30 - салата (1 домат, малко лук, 1/4 авокадо, айсберг, зехтин, лимон); 15-20гр. орехи

28.01.
8:30 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 1с.л. ленено семе, 2с.л. овесени ядки, канела) 2-3гр. масло, 1/2 банан, 2с.л. фъстъчено масло
10:30 - зелена ябълка
12:00 - 2 кебапчета
14:00 - салата (айсберг, 1/4 авокадо, лимон, зехтин), 60-70гр. пълнозърнести фусили, 10гр. кашкавал, 5-6гр. масло, подправки
15:00 - 100-120гр. орехи (да, знам.. слаби нерви, слаба воля, хаха)
17:30 - 150гр. сирене котидж, 1 банан
20:00 - омлет ( 1 жълтък, 4 белтъка, 20-30гр. кашкавал) 7-8гр. масло, 1 оризовка, 2 малки домата.

29.01.
8:30 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 1 ванилия, кокосови стърготини, канела) 2-3гр. масло, 1 банан, 2с.л. фъстъчено масло
12:30 - купичка леща, 1 краставица
16:30 - протеинки (6бр. - около 200гр. извара, 2 яйца, 10-20гр. сирене, подправки); 10-12 маслини, салата от маруля с лимон, зехтин и малко сол
20:30 - салата (маруля, лук, 60-70гр. царевица, 1/5 авокадо, 150гр. пилешко, лимон, зехтин, подправки)

30.01.
9:00 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 1с.л. ленено семе, 2с.л. овесени ядки, канела), 2-3гр. масло, 1 банан, 2с.л. фъстъчено масло
13:30 - 100-120гр. сьомга (на тиган), 60-70гр. киноа, 50гр. гъби, шепа царевица, подправки, салата от айсберг със зехтин и балсамико
15:30 - бяло фрапе без захар
17:00 - 1 банан, 1/2 ябълка, шепа орехи, 1/2 кофичка кисело мляко, ванилия, кокосови стърготини
20:30 - 180гр. свински вратни пържоли на скара, 1 домат, 1 краставица, сол, зехтин, 80-100гр. кашкавал

31.01 - Мръсееен ден - хапнахме мусака и сладичко..

01.02.
11:00 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 2с.л. овесени ядки, канела), 2-3гр, масло, 1/2 банан, 2 големи ягоди, 2с.л. фъстъчено масло
15:00 - 1/2 зелена ябълка
16:00 - 200-220гр. свински вратни пържоли на тиган, салата (маруля, 1/2 краставица, 1 домат, 10-20гр. сирене, лук, лимон, зехтин)
20:00 - 1/2 домашно овесено мъфичне + 1 кафена лъжичка фъстъчено масло (за дегустация, хах); салата (1 домат, 1/2 краставица, лук, маруля, 50гр. гъби, резен авокадо, 30-40гр. сирене, 60гр. царевица,  100гр. кашкавал , лимон, подправки, зехтин); 1 голяма ягода

02.02.
8:00 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, ванилия, кокосови стърготини), 2-3гр. масло, 1 банан, 3с.л. фъстъчено масло
11:00 - 1 домашно овесено мъфинче
12:00 - 1/2 зелена ябълка
13:00 - 1 домашно овесено мъфинче
17:00 - салата (1 домат, айсберг, 30-40гр. сирене, 120гр. нахут, лимон, зехтин, подправки)
20:00 - салата (100-150гр. пилешко, 200гр. броколи, 30-40гр. царевица, 1 домат, 30-40гр. гъби, 60-70гр. сирене, лимон, зехтин, подправки)

03.02.16
14:15

а тренировки кУга?

След почти 3 месеца страшно нередовни тренировки, започваме така:
за миналата седмица:

тренировка 1:
- изкачване и слизане по стълби - 10
- спринт - 10 дължини
- jumping jack - 50
- подскоци с редуване на краката в/у степ - 50/крак
- бърпи - 10
- табата air squat - (4мин - 105 повторения)
- обръщане на стандартен лост без тежести - 4х10
- напади с kick back - 4 дължини
- стойка на ръце със стоене по 20-30сек - various tries
- spirinter step - 4x5/крак
- 70 скока на въже
- 5-6 мин. удари на боксовата круша
- 20 отскока върху пейка (около 40см.)
- изкачване на стълби през 1 с клек и отскок (3х7)
- пътека - 800м. бягане

тренировка 2:

- crossfit complex “Jeremy” (крив лост с тежест - общо 11кг.) - 10мин.20сек.
- 6 х clean and jerk (20кг.) + 9 х dead lift (30кг.) - 13мин. - 6 рунда

тренировка 3:
- 10 мин. йога упражнения
- 10 мин. удари на боксова круша
- 5 мин. скачане на въже
- табата (4мин,.) - jumping jack + отскоци (40см.) + вис от лост (хвата ми е слаб и се опитвам да го тренирам) + пл. катерач
- V-образни коремни преси х15 + колена към лакти от планк х10/стана + коремни с 5кг. диск х15 + russian twist с 5кг. диск х15/страна + повдигане на краката от лег х10 + коремни преси лакът-коляно х15/страна (целият комплекс изпълнен в 3 рунда)
- 25мин. пътека (3км. бягане и ходене)

тренировка 4:
crossfit complex “Tamilson” (дъмбели 10кг.) - доста бавно изпълнен.. - 36мин.57сек.

тренировка 5:
- pull-down (широк хват отпред) (30kg.) - 4х15
- бицепсово сгъване с крив лост (8kg.) - 4х13
- pull-down (широк хват отзад) (25kg.) - 4х15
- бицепсово сгъване с дъмбели (5kg.) - 4х12/ръка
- cable seated row (25kg.) - 4х15
- hammer curls (5kg.)  4х10/ръка
- pull-down (раменен подхват) (25kg.) - 4х15
- бицепсово сгъване на скрипец (10kg.) - 4х12
- pullover (15kg.) - 4х15

тренировка 6:
- пътека - 40мин. (около 5,5км. - бягане и ходене с наклон)

Тази седмица не съм в блестящо здравословно състояние и тренировките са ми вкъщи - интензивни, но или със собствено тегло или с ластици. Общо взето - много клекове, много бърпита, скачане на въже, разходки напади в двора, различни видове коремни преси, high knees, jumping jacks, plank-ове, стойки на ръце, отскоци върху платформа или на стълбите през 1 стъпало, горна част на тялото - упражнения с ластиците. Не са ми подредени тренировките, но се старая да се движа възможно най - много, въпреки настинката, а след нея - още повече. Важното е да не спираме, нали?
Ами това е.. сега отивам да подскачам малко из къщата - колкото толкова. И да се надяваме, че тренировките ми ще стават все по - добри и по - добри. Но както казва мама - “Здравето първо.” Поздрави!

Мнението беше редактирано от Romina van der Woodsen на 03.02.16 15:04.

Хелоуу (blush) (nlove9) :*
Една бърза равносметка на последната седмица. След тотален срив в подредбата на приоритетите и известно време вървене срещу себе си и сякаш умишлено правене на нещата, които не трябва.. е, време беше да ми дойде акъла, хаха. Пък и то без грешки как да се научи човек като мен, не е лесно да си от типа, дето “вярва, че топлият котлон ще ти изгори ръката, докато сам не пипне.”
Та.. 10.02 - поредното ново начало (упоритостта май ще излезе ключа). Започваме “пътуването” от 67кг. и малко отгоре, хаха. Цел - да се чувствам добре в кожата си, но за да сложим някаква материална форма, да кажем 57кг. Тренировките за този период няма да ги описвам, защото са тотално хаотични и неорганизирани. От началото на годината със здравето се надпреварваме и май вече започвам да печеля, все повече и повече тренировките ми се връщат към нормалното и спират да са “просто движение” хаха. Търпението ми е голям минус и май задобрявам и там. Ура!
Пак се отклоних от темата.. Значи, за изминалата седмица - около 1кг. надолу. Удовлетворяващо, готино, мотивиращо. Йей.
Храненето е следното:

10.02.
8:00 - 100г кашкавал
11:30 - 100-120г пълнозърнести макарони, 60-70г гъби, 50г царевица, 50г пилешко, 2-3г масло, подправки
16:00 - маруля, твърдо сварени яйца (1 жълтък, 2 белтъка), 60-70г гъби, 1 домат, резен авокадо, сол, зехтин, лимон; 1 пилешко кюфте
19:00 - печена сьомга (ама само 50-60г, че нещо не ми хареса как е приготвена), салата от маруля с зехтин и лимон, 30-40г кашкавал, 1 протеинка

11.02.
8:00 - 2 препечени филийки хляб “Вита”, 5-6г масло, 1 домат, 30г кашкавал, 20г сирене
12:30 - маруля, 150г червен боб, 20-30г авокадо, 60-70г гъби, зехтин, лимон, подправки; 10-15г. сушени червени боровинки
16:00 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, кокосови стърготини, 10-15г сушени червени боровинки), 2-3г масло, 100-150г ананас, 3-4 бадема
18:30 - салата (2 червени чушки, маруля, 1/2 краставица, лук, зехтин, лимон), 100г кашкавал, 10-15г сушени червени боровинки

12.02.
8:00 - 60г овесени ядки, 50мл прясно мляко, 20-25г сушени червени боровинки, 1 банан, канела, кокосови стърготини
12:00 - пилешко бутче, 1 краставица, 1 домат, малко сол
15:30 - яйца на очи (2 жълтъка, 3 белтъка), 2 малки домата, сол, магданоз
19:00 - свинска пържола от гърди (около 200г), 1 домат, 1/2 краставица

13.02.
8:00 - 100г ананас
9:00 - още 100г ананас
10:30 - 100г пълнозърнести спагети, 2-3г масло, 80-100г царевица, 100г пилешко филе, 30-40г авокадо и домашна подправка (доматен сос с други зеленчуци), сол, подправки
15:00 - скумрия на скара (около 200г), салата (1/2 краставица, 20-30г царевица, 2 репички, 50г гъби, лимон, зехтин)
17:00 - 1 банан, 70-80г орехи, 100-150г кисело мляко, кокосови стърготини
20:00 - 2 пилешки кюфтета, 1 голям домат, 50-60г гъби

14.02.
10:00 - палачинка (3 белтъка, 1 жълтък, 1/2 банан, 1с.л. смлени бадеми), 15-20г. сушени боровинки
12:30 - салата (1 домат, 1/2 краставица, 50г гъби, 50-60г сирене, 50-60г телешки салам, 30г царевица, зехтин, лимон), шепа орехи
16:30 - 1 малък портокал, 2бр. киви; 70г сурово кашу, 100г кашкавал
19:00 - 30-40г кашкавал, салата (маруля, лук, 50-60г сирене, зехтин), 10-15г орехи

15.02.
9:15 - 1 банан
10:00 - 80-100г пълнозърнести макарони, 2-3г масло, 50г пилешко, домашна подправка (доматен сос със зеленчуци), 60-70г кисели краставички
13:30 - 200г свинско, 10-15г орехи, салата от маруля със зехтин и лимон
17:00 - яйца на очи (2 жълтъка, 3 белтъка), 2-3г масло, 30г кашкавал, 40-50г сирене, 1 домат, 3-4 бадема
20:00 - 80-100г сирене, 1 домат, спанак, лимон, зехтин; 3-4 бадема

16.02.
8:30 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, ванилия, 1с.л. ленено семе, 2с.л. овесени ядки, канела) 2-3г масло, 1 банан, 2с.л. фъстъчено масло
12:00 - 100г пилешко, 100-120г спанак с кафяв ориз и подправки, 1 домат, сол
14:30 - 1 домашно овесено мъфинче (с червени боровинки)
15:00 - още 1 малко мъфинче, хах
16:00 - 2 мъфина (абе и да си добър в кухнята не е лесно, хахах)
19:30 - салата (1 домат, 1/2 краставица, 80-100г гъби, 50г царевица, зехтин, лимон, сухо чили, 80-100г сирене) + 2 мъфинчета (тц, тц - няма да пипам печката повечче, хах)

17.02.
8:15 - палачинка (1 жълтък, 4 белтъка, ванилия, 2 с.л. овесени трици, канела) 2-3г масло, 1 банан, 2с.л. фъстъчено масло
11:30 - пълнена тиквичка със зеленчуци (уж щях да ям пилешко филе с гъби, ама соса беше ужасно солен и.. абе гаден, така че след 1та хапка пилешко и 1-2 вилички ориз се отказах и се прехвърлих скоростно на тиквичката, хах)
13:00 - 1 овесен мъфин и 1/3 ябълка
15:00 - 2 мъфина
19:00 - 3 пилешки кюфтета, 1/3 пилешка пържола (50-60г.), салата (1 домат, 1/2 краставица, 40-50г царевица,
60-70г гъби, 80-100г сирене, зехтин, лимон)

To be continued :)

Здравейтеее :)) Да хвърлим един бърз поглед на изминалата седмица, а?! :) Тренировките са вкъщи - със собствено тегло и ластици със съпротивление. Храненето:

18.02.
10:30 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 5-6г кокосови стърготини, ванилия, канела), 2-3г масло, 250-300г пъпеш, 2 с.л. фъстъчено масло
13:50 - 50-60г пилешко филе от гърди, 1/2 пил. кюфте, 150г спанак с кафяв ориз и подправки, 1 домат, сол
14:45 - хммм не знам как да го нарека, да кажем домашен “шоколад”, хаха - 1 банан, 1 с.л. фъстъчено масло, 1 ч.л. какао, малко вода и разбърквамее - ометох 1/2 от сместа, няма такъв кеф, хах
16:00 - 150г пъпеш и още една чаена лъжичка от “шоколада”
18:30 - английска закуска, ама за вечеря, хаха - яйца на очи ( 2 цели + 1 белтък), 60г бекон, 30-40г гъби, 2-3г масло, 30-40г кисели краставички; 250-300г пъпеш за десерт, хах
21:40 - 2 кубчета пъпеш, не издържах, хах

19.02.
9:00 - палачинка ( 1 жълтък, 4 белтъка, ванилия, 1с.л. ленено семе, 2с.л. овесени ядки, канела), 2-3г масло, 100г пъпеш, 2с.л. фъстъчено масло
12:00 - скумрия (200г), маруля, зехтин, оцет
16:00 - 2-3 бадема, 100г пъпеш
17:15 - 200г св. гърди, маруля, зехтин, оцет
19:30 - 30-40г кисели краставички, 2-3с.л. фъстъчено масло
20:00 - 1 домат, 1 краставица, 100-120г сирене, зехтин, лимон, сухо чили

20.02.
11:00 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, ванилия, кокосови стърготини), 2-3г масло, 2/3 банан, 2 с.л. фъстъчено масло
14:30 - малка зелена ябълка
15:30 - 1/2 ябълка
16:30 - 4 пил. кюфтета, маруля с репички и пресен лук, зехтин, оцет; 80-100г кашкавал, шепа орехи
17:40 - шепа орехи
18:30 - 1ч.л. фъстъчено масло
19:45 - 50г кашкавал, 1ч.л. фъстъчено масло, 1/2 банан

21.02.
10:00 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 2с.л. овесени ядки, кокосови стърготини, ванилия), 2-3г масло, 2/3 банан, 2ч.л. фъстъчено масло
14:30 - 100-120г червен боб, 30-40г царевица, 60г гъби, 40г моцарела, маруля, зехтин, оцет, подправки
16:00 - шепа орехи
16:40 - малка зелена ябълка
19:30 - 80-100г пилешко, маруля, 100г сирене, зехтин, лимон; 10г орехи
21:30 - 100г печени фъстъци (error, LOL)

22.02.
9:00 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, ванилия, 3с.л. овесени ядки, канела), 2-3г масло, 1 банан, 1 с.л. фъстъчено масло
12:00 - 100г пилешки гърди, 1 краставица, 2 червени чушки, 80-100г гъби, 30-40г авокадо, лимон, подправки; 2-3 бадема, 1 кафена лъжичка фъстъчено масло
13:00 - 1/2 банан
15:30 - 40г лешници, 4 белтъка, 1 жълтък (като омлет), 2-3г масло, 1/2 банан, 1с.л. фъстъчено масло, 1ч.л. какао (my kind of chocolateee, mmm)
18:30 - 10г лешници, 1 ябълка
20:00 - 50г гъби, 1 пил. кюфте, 150г кашкавал, 1/2 портокал

23.02.
9:15 - 1 жълтък, 3 белтъка (като омлет), 2-3г масло, 1 банан, 1ч.л. какао, 1с.л. фъстъчено масло
12:40 - 100-120г кашкавал, 1 пил. кюфте, зеле, зехтин, сол, лимон
14:20 - 2-3 бадема, 1 ябълка
17:30 - 4 пилешки кюфтета, зеле, зехтин, сол, лимон, 2-3 бадема
20:30 - малка зелена ябълка
21:15 - 2-3 с.л фъстъчено масло (отвратителен глад, защо?!)

Още само няколко дни и се връщам в залата!! Радост!! А относно храненето - засега вървя бавно, но сигурно към целта си. Още малко ще поддържам този прием на калории,  след което ще ги смъкна още надолу.

Разглеждайки по - внимателно храненето си напоследък забелязвам, че онова, което ме спъва (или по - скоро ме кара да вървя по - бавно) са най - вече сиренето и кашкавала - забелязвам склонност да прекалявам с тях, което ми дава доста калории отгоре, но за сметка на това нито ме засищат, нито ми дават кой знае колко голяма енергия. Това е първото нещо, на което трябва да обърна по - голямо внимание за напред. Другото - любимото ми фъстъчено масло. Тук определено ще са ми нужни повечко контрол и дисциплина. Май това са нещата, върху които ще се съсредоточа. Някой забелязва ли други груби грешки, на които да обърна внимание? Благодаря!

24.02.16
12:51

Лично за мен храната е добре,проблема е в главния компютър :) има нужда от преинсталация...

Ами щом е добре - продължаваме, хах :)))
На 24 чийтнахме леко, а от там нататък положението е следното:

25.02.
8:30 - 1 банан ( и за финал на снощния Kinder Bueno)
9:30 - 2 филийки хляб “Вита” , 3-4г масло, 50-60г кашкавал, 30-40г шпеков салам, чубрица
12:00 - нестле фитнес 
14:00 - ябълка
16:00 - 1 протеинка
19:00 - 3-4 протеинки
21:00 - 1/2 портокал, 2бр. нестле фитнес (Fail)

26.02.
9:30 - палачинка (1жълтък, 3 белтъка, 2с.л. овесени ядки, 1с.л. ленено семе, канела), 2-3г масло, 1 банан, 2с.л.фъстъчено масло
13:40 - 1 ябълка
14:20 - 2 с.л. фъстъчено масло
16:00 - плодова салата (1 ябълка, 1 портокал)
19:30 - 2 протеинки, 70-80г орехи
20:00 - салата (1 домат, 30-40г гъби, 30-40г царевица, лук, 1/3 краставица, лимон, зехтин, 60-70г сирене)

27.02.
9:30 - ябълка
10:30 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, канела, 1с.л. ленено семе, 2с.л. овесени ядки), 2-3г масло, 2 с.л. фъстъчено масло, 1 банан
14:20 - 100г. пълнозърнести макарани, 2-3г масло, малки телешки шол (70-80г), шепа спанак, 70-80г гъби, 5-6с.л. доматен док(домашен), подправки
15:30 - 1 ябълка
17:30 - 1 портокал
19:15 - 2 яйца на очи, 1 домат, сол, 2 зелени чушки, пресен лук, 100-150г сирене

28.02.
8:50 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 1с.л. ленено семе, 2 с.л. овесени ядки, канела) 2-3г масло, 1 банан, 1 с.л. фъстъчено масло
10:30 - ябълка
12:00 - капучино
13:30 - печено пиле (100-150г бяло месо и малко от кожата), салата от краставица, маруля, пресен лук, зехтин, сол, лимон
15:30 - ябълка
18:00 - айсберг, 80-100гр. пилешко (бяло месо), зехтин, лимон; 80г сурово кашу (накиснато във вода)
20:30 - 2 и 1/2 протеинки
21:00 - 60-70г орехи

29.02
8:30 - 1/2 банан; сока от 3 лимона
9:00 - 3 филии ръжен хляб(препечен), 5-6г масло, 1 домат, 20-30г сирене
12:00 - ябълка
14:30 - 4 протеинки (+ още една към 15:15)
17:40 - айсберг, 100-120г пилешко (бяло месо), магданоз, зехтин, лимон, 70-80г царевица, 50г. кашкавал
19:30 - 1 протеинка

01.03.
8:30 - 4 филии ръжен хляб (препечен), 7-8г масло, чубрица, 1 домат, 20-30г сирене
12:30 - салата (1 домат, пресен лук, спанак, макгданоз, 80г царевица, 2с.л.варен боб, 1/4 авокадо, 60-70г пилешко(бяло месо), сухо чили, чубрица, зехтин, лимон) + 50г кашкавал
13:40 - ябълка
17:00 - пилешко бутче (цяло, с кожа), 1 краставица, пресен лук
18:00 - 60-70г сурово кашу (накиснато във вода)
19:00 - плодова салата (2 ябълки, 1 портокал)
22:00 - 160-170г кашкавал (не издържааааах :( )

Започнахме да се връщаме и към по - сериозното трениране. До миналата седмица тренирах основно вкъщи с ластици. За последните дни: на 26.02. - cardio only (пътека, около 30 мин.), на 27.02. - кръгова тренировка, която обаче не си записах (общо взето - bench press, отскоци, гребане с лост, коремни, повдигане на крака от лег, бицепсово сгъване, cable push-down, бърпита и така нататък, хах)

29.02. - Гърди, бицепс и трицепс
Bench press - 1х18 (20кг.), 2х12 (25кг), 2х6 (30кг)
Флайс  - 4х12 (5кг дъмбели) + коремни преси 4х20
суперсет: кофички на пейка - 3х10 + бицепсово сгъване с дъмбел (5кг.) - 3х10
суперсет: френско разгъване (лост 6кг.) - 3х10 + hummer curls (дъмбел 5кг.) - 3х12
суперсет: cable push down (15кг.) 3х12 + бицепсово сгъване с крив лост(8кг.) - 3х21

Кардио - 23-24 мин пътека, тичане

30.02. - Гръб
Pulldown (широк хват/ отпред) - 4х12 (30кг.)
Pulldown (широк хват/ отзад) - 4х12 (25кг.)
гребане с щанга - 3х10 (25кг.)
мъртва тяга - 1х10 (30кг.) 3х9 (35кг.)
cable seated row 4х12 (30кг.)

15 минути пътека, тичане (искаше ми са да са повечеко, но глезенът се отпиваше доста да боли и само толкова успях да го игнорирам)

Значии.. имам значителен спад в силата, но това не е нещо, което бързо няма да поправим :) Хубав ден, прекрасни хора!

Ами добро утро :) Напоследък на тооолко много места прочитам или чувам колко е важно и ползотворно да си водиш дневник. И се замислих. Първите си дневници (в дебели красиви тетрадки) захвърлих още на 13 или 14. После си водех дневника на компютъра, но и това отдавна спря. После започнах тук.. и пак спира, продължава, спира. Хах, то си е черта от зодията, това оставяне на нещата незавършени, няма начин, хахах
Never mind, та вчера. На мен ли нещо не ми е наред, не знам, но хич не обичам да почивам.. и тези насъбрали ми се почивни дни ме побъркват от скука. Освен това десния крак е решил още по - упорито да настоява за почивка, защото боли, та капки пот и сълзи ми текът по бузките като ходя.. Бях при един ъъъм... масажист?! Пипна го, завъртя го.. Каза, че е нещо от петата - костта се размествала и затова болял и ахилеса. Каза да си слагам бинт и да тренирам.. Но си боли, май ще му направя и снимка, защото когато ходя боли, камо ли пък да тичам..
За тренировките: Новото ми мото в живота - няма проблеми само възможности. Та, аз никога не съм обичала велоергометъра и ако не бях контузила крака нямаше и да се доближа до него, но ето, сега създаваме една много красива връзка, хаха - всеки ден! По малко и на тренажора, но там май болното място не е напълно изолирано и от време на време пробожда, така че внимавам.
Та, за вчера: Гърди, рамо, трицепс
- bench press 1х15(20кг), 3х10(25кг.), 1х13(20кг,)
- флайс (дъмбели 5кг.) - 4х12
- пек-дек - 1х15(10кг.), 3х15 (15кг.)
- трисет рамо: 4х10 lateral raises (гири 2кг.) + 4х10 front raises (гири 3кг.) + 4х10 sholder press (гири 5кг.)
- разгъване с дъмел зад врат 4х12/ръка (3кг.)
- triceps cable row - 4х12 (15кг.)
- кофички на пейка - 4х6

*силата ми е паднала мноооооого и май обичам повече кондиционните тренировки.. но за момента така, че нито мога да скачам, ното нищо.. а падането на силата - май е повече на психическа основа.. И накрая на тренировката някак хич, ама хич не се чувствах удовлетворена - все едно нищо не съм правила..

Хранатаа..
8:00 - палачинка (3 белтъка, 1 жълтък, 2 с.л. овесени ядки, канела, 1 банан), 5-6г масло
9:50 - ябълка
11:15 - 1 домат, 1/2 краставица, сол, 100г котидж
12:00 - 15-20г орехи
17:00 - салата (айсбер, пресен лук, 100г пилешко(гърди), 1 прясна червена чушка, 40-50г моцарела, 1 маслина, сухо чили, риган, лимон, зехтин)
18:00 - 30-40г орехи

Ами това е.. До по-късно :)

Говорим си снощи с един приятел.. пак ме хвана фаза на “overthinking”.. и реакцията, разбира се, беше “оф, пак лудите ме хващат”. В отговор той ми се засмя и каза “Пак добре де. Поне останаха един-двама тези луди, дето те хващат.. Преди бяха поне 200.”
Факт! Реших, че ще се гордея с малките победи. Иначе, готин ден общо взето. Rest, само се разхождахме, тренировката остана за днес.

Храненето:
8:10 - ябълка
10:00 - нещо като палачинка (3 белтъка, 1 жълтък, 1с.л. ленено семе, 2-3г масло, чубрица, сол), в която сложих 30-40г котидж, 2 печени червени чушки, спанак и 5-6 маслини като гарнитура
14:00 - още една ябълка
15:30 - 20-30г орехи
17:00 - салата (1 домат, 1/2 краставица, айсберг, пресен лук, 1 рохко сварено яйце, 1/4 авокадо, 30-40г царевица, риган, лимон, 8-10 маслини)
18:50 - 15-20г орехи

Мнението беше редактирано от Romina van der Woodsen на 13.03.16 10:10.

Дъждовно и позитивно. И леко мързеливо, хаха

Тренировката (крака):
- бедрено разгъване - 4х13 (15кг)
- класически клек - 1х15 (20кг.), 1х12(30кг.), 1х10(40кг.), 1х9 (45кг.), 1х6(50кг.)
- клек с лост над глава - 1х20 (10кг. лост)
- напади с усукване (диск 5кг.) - 4 дължини + коремни преси цяло тяло - 4х15
- римска тяга - 3х15
- тръстър (лост 10кг.) - 4х10
- отскоци през 1 стъпало - 4х12 + на уреда за вътрешна част - събиране на крака от стойка на колена с лице към облегалката - 4х12
- лег преса - 4х12 (40кг.)
- leg curls - 4х12 + римски уред (прави крака)  - 4х10
- външна част бедро - 1х15 (30кг.), 1х15 (35кг.), 1х15 (40кг.) + вътрешна част бедро - 1х15 (25кг.), 2х15 (30кг.)

Храната:
9:20 - 3 белтъка, 2 жълтъка (на очи), 2-3г масло, сол чубрица, 1 домат, 1/4 авокадо, 50г котидж
10:40 - 20-30г орехи
13:10 - салата (100г гъби, 100г пилешко (пържола от бут), 1/2 домат, айсберг, пресен лук, 120г. нахут, сусам, подправки, лимон, зехтин)
14:30 - 1/2 от малък портокал, 10-15г орехи 
18:20 - 100г пилешки гърди, 150г задушени зеленчуци (брюкселско зеле, карфиол, морков, зелен боб), 1 домат, сол, 2-3г масло, подправки, 30-40г орехи

Обичам понеделниците! <3 Желая ви прекрасна седмица приятели! :*

Здрасти, здрасти (sun)

Вчерашния ден упорито се опита да ме върне крачка-две назад, но за огромно негово съжаление не му се получи, ама въобще! Първата част на деня събрах доста студ и това малко ме събори следобеда. Ударна доза витамини, медитация.. И пак скачаме на крак. Все пак нямах сили или може би настроение (най - вероятно по малко и от двете, хаха) за тренировки. И все пак с ластиците вкъщи споделихме малко време заедно - 4-5 упражнения за гръб, малко бицепс с гиричките.. и масажче с фоумролера. Дотук добре. Ама после.. е, няма толкова отегчено същество, хаха. И нещо сухия въздух в стаята хич не ми понася, та изгаси радиатора, отворих широоооко вратата, за да влезе малко чист въздух и грабнах якето - да обиколя кварта, да ме хване малко студа. Направо възкръснах след тази разходка. Малко ароматни свещи след това.. и стаята вече придоби нов доста по - изкушаващ за релакс вид.

Храната:
8:10 - омлет (3 белтъка, 1 жълтък, 2-3г масло), 1 домат, 60-70г котидж, 1 орех
12:30 - ябълка
14:00 - печено пиле (2те крилца, около 100-150г бяло месо и малко от кожата), 1/2 домат, 1/2 краставица
15:45 - ябълка, 30-40г орехи
17:10 - 1 протеинка, 100-150г котидж
19:00 - 1/2 от малък портокал
20:10 - ябълка
21:00 - 30-40г орехи

А за днес.. Ами накратко - животът е прекрасен. Толкова обикновен и сив ден, а се чувствам толкова необикновена, щастлива и пълна с енергия.. Общо взето цял ден из университета с 3 часа почивка, които целите ги изкарахме в разходки. Тренировка може и да излетя сега към залата и да направя, а може и да си останем само с разходките, хах.

Храната:
6:40 - 1 протеинка, 80-100г препечен пълнозърнест хляб, 10г масло, 1 домат, сол, чубрица
9:50 - ябълка
10:10 - 30-40г орехи
13:00 - 4 протеинки
15:00 - 2 протеинки
18:50 - салата (1 домат, 1 малка краставица, айсберг, 100г пилешко(бяло месо), лук, зехтин, лимон, 80-100г котидж)

Нещо май още съм гладна. Но отлитам на разходка, пък ако не мине, ще се посяга към някоя и друга ядка може би, хаха. Прекрасна вечер ви желая. От мен - целувки!

Едно бързо обобщение на последните 1 дни:

Вчера - без тренировка;
днес - 1% body workout:
- air squat - 15
- лицеви опори - 13
- планк - 30сек.
- jumping jack - 25
- коремни преси - 15
- глутеус мост  - 15
(общо 4 кръга)

Храната вчера:
9:50 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 1 с.л. ленено семе, 2с.л. овесени ядки, канела), 2-3г масло, 1 банан, 1/2 ябълка, слънчогледов тахан (върха на кафена лъжичка, колкото за намазване)
13:30 - 80-100г пълнозърнести макарони, 1/4 авокадо, 100-120г пилешко, сол, подправки, 1 домат
14:30 - 20-30г сурово кашу
15:30 - ябълка
19:00 - 1 краставица, 1/2 домат, 100г котидж

Днес:
10:00 - 1/2 ябълка
10:50 - яйца на очи (3 белтъка, 2 жълтъка), 2-3г масло, 1/2 домат, 1/4 авокадо, 100г котидж
13:00 - купичка постна леща, салата (айсберг, пресен лук, зехтин, балсамико)
14:30 - ябълка
16:40 - 3 протеинки

Прибрах се около 19:00 и апетита, който съм довела с мен вкъщи е страшен, хаха. Оттогава до сега - 200г котидж, 1 ябълка, 100-120г орехи, 10-12 маслини..

Здравейте, happy sunday <3

Бърз update:
18.03.
Тренировка - бърза, кратка, кръгова:
- clean and jerk (20kg,) - 3х10
- коремни преси - 3х45
- отскоци - 3х10
- гребане с лост (20кг.) - 3х10
- преден клек - 3х10

Храната:
10:00 - палалчинка (1 жълтък, 3 белтъка, 1 с.л. ленено семе, 2 с.л. овесени ядки, канела, кокосови стърготини), 2-3 г масло, 1 банан, 1 кафена лъжичка слънчогледов тахан
11:00 - ябълка
15:00 - ябълка
16:30 - салата (айсберг, спанак, 150г пилешко(бяло месо), 1 домат, лук, ситни маслини(към 20), зехтин, сухо чили)
19:30 - яйца на очи (2 жълтъка, 3 белтъка), 2-3г масло, 1 домат, 1 малка краставица, 160-180г котидж

Вчера(19.03)  - rest
Храната:
12:30 - ябълка
13:00 - салата (1 домат, 1 краставица, 50-60г пилешко, 1/6 авокадо, 60-80г царевица, лук, зехтин) ; 100-120г котидж
15:00 - портокал
16:15 - 150-200г скумрия на скара, салата от маруля със зехтин и балсамико
18:45 - палачинка (1 жълтък, 3 белтъка, 1 с.л. овесени ядки, канела, кокосови стърготини) 2-3г масло, 1/4 ябълка, 1/2 банан, 1 ч.л. слънчогледов тахан
19:30 - 40-50г орехи

..така сме засега. Толкова ми се иска да потичаааам.. Едва се сдържам. И мисля да опитам днес, да видим ще боли ли, хаха :))
Прекрасна неделя, приятели :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1