Бранко ис гетинг рипед ас хел :D

Темата е заключена.

25.05.16
11:45

около 70-73 кг съм,178см,% мазнини между15-20%.Реших да експериментирам с тази диета.Целта ми е да сваля % мазнини.На фитнес не ходя,обичам да карам колело,да плувам и упражнения със собствено тегло, но в момента съм в сесия и почти не спортувам,затова мисля  че момента е подходящ.Заедно с диетата ще започна редовни коремни упражнения-от тези 8 минутните всяка сутрин.Попринцип не спазвам режими и не съм особено дисциплиниран,надявам се като си направя дневник да се мотивирам и да си изкарам режима докрай.

Ден 1 :
4 варени яйца-белтък.
60г суров бадем
2 пил пържоли,манджа постно зеле с 2 люти чушки :)
1 авокадо,5 маслини.
3 пържени кюфтета
20-30 г кашкавал.
4 пържени яйца ,голяма салата зеле,5 маслини.
2л вода

Темата беше редактирана от branki4a на 19.06.16 10:58.

25.05.16
22:42

Здравей и честит дневник! :)
Храната ти е стабилна.  Водата можеш да я увеличиш на 3л. дневно.

26.05.16
13:25

Хей,мерси човек.Този пост ме вдигна супер много.Сутринта нямах никаква енергия и едвам направих корема,но щом го прочетох и мотивайшъна се възвърна.Попринцип сутрин съм много енергичен,танцувам скачам и нямам нужда да ям до обяд,но сега ми трябва закуска.Но пък щом калориите започнат да влизат и веднага всичко се нормализира.
Относно режима,борбата с въглехидратите е сериозна.Не знам дали има значение колко % от въглехидратите са захари и колко фибри.Надявам се да има,защото иначе трябва да ям само сланина,масло и олио :D

Ден 2 :
4 варени яйца(белтък)+4-5 маслини
50г печена соя
200г авокадо,~200г маслини,малко чеснов хайвер.  Дотук около 900кал(36г въглехидрати от които 4,1 г загари-go figure)
3 пържени кюфтенца
100г пилешка пържола
50г тиквени семки.
6 яйца+100г гъби+масло>>>>в тиганче .
салата зеле.Овкусена + лимон.
люта чушка 2бр.
2 кафета (без захар ofc)
3+л вода.
20г брутално домашно сирене с малко зехтин-YEEAHH BUDDY :d
Ям средно на около 2,5ч.Надявам се холестерола да не е много над нормата.Иска ми се по някакъв начин да се разнообразят мазнините.

Мнението беше редактирано от branki4a на 26.05.16 22:11.

27.05.16
10:39

Ден 3:
3 варени яйца-белтък
6-7 маслини
броколи
20г кашкавал
20г кашу
20г печена соя
кафе
50г домашно сирене със зехтин-последното качествено сиренце приключи,ще продължавам на тебеширено :/
20г фъстъци.
без авокадо и маслини е трудно да натрупам калории.За сега са около 500-600.
70г пил.пърж
манджа постно зеле с лщта чушка. и малко сирене.
Въглехидратите се броят нетно,т.е общия брой -(фибри + захари).В киселото мляко на 100г има 4.3г въглехидрати от които 4.3 захари ,което значи че мога да ям кисело млякко.Даже и прясно мога.YEA BUDDY moment.
300г кисело мляко.
30г кашкавал.
50г тиквени семки
50г пил.дроб зелева салата с оцет олио и лимон
омлет 4 яйца с гъби,сирене и масло+салата домати със зехтин.
Този експеримент може да приключи в следващите няколко дена,защото не мога през 2 часа да ходя да ям и да и т.н.накъсва ми се работния процес и губя часове.Днес поне 2 часа съм се занимавал да пазарувам,да готвя да броя калории и да чета.Когато вкарам калории нямам проблем с концентрацията,но ако остана известно време без храна и имам спад в продуктивността.И не мога да се наспя с 8 часа сън.Вече трети ден лягам в 24 и алармата в 6,7 тотално я пропускам и се събуждам чак в 8:30.От друга страна абсолютно усещам,че се вталявам,даже видимо се забелязва че мазнините на корема са намелели.Това ми е 5ти ден,а и почти не съм се движил с изключение на сутревния корем и ходенето до магазина.
Но най голямото ми притеснение е че ме боли черния дроб или поне на мен така ми се струва,особено като прочетох днес,че тази диета е добре да се консултира с лекар,защото не била от най-здравословните.Идеята ми беше да направя 2 седмици строг 20г въглехидрат и постепенно да го увеличавам като след 30 ден мина на ниско въглехидратна,но може и директно да зарежа кетозата,че нещо не ме кефорчи.Дъха ми мирише,не ходя редовно до кенефа,а сега ме боли и дроба.Мотивейшъна е в дефицит определено.

Мнението беше редактирано от branki4a на 27.05.16 22:33.

28.05.16
09:56

Приключвам експеримента.Тази сутрин след авокадото дроба ме боли адски много.Просто не е здравословно.

28.05.16
10:08

казано от branki4a на 28.05.16, 09:56:

Приключвам експеримента.Тази сутрин след авокадото дроба ме боли адски много.Просто не е здравословно.

Авокадото кога го ядеш? Ако е сутрин на гладно, то по-добре го яж на обяд с храна.

28.05.16
12:39

Черният дроб няма рецептори за болка.

28.05.16
13:57

Ами бързо ми мина тая болка ,но определено беве гадно.Нз от какво беше.Ядох на гладно след корема 1 авокадо.
Сега някво странно не ми се ядат въглехидрати и след като не ме боли реших да продължа.The show must go on.

Ден 4:
Авокадо
100г кисело мляко + 1/6 банан (някъв остатък от брат ми)
пил пържола
зелева саалта с морков.
50г кашкавал + малко филе елена.
200г кисело мляко
50г пилешко+4 маслини
2 пил.супи
20г печени бадеми
20г тиквени семки
20г слънчогледови семки
200г кис.мляко.
омлет с 4яйца и гъби

Мнението беше редактирано от branki4a на 29.05.16 09:45.

28.05.16
14:12

Dобре дошъл и от мен. Правилно е казал колегата, черният дроб няма рецептори за болка, за нещастие за уврежда често без симптоми.
Няма какво да ти навреди на дроба и организма малко авокадо или сланина за такъв кратък период. За холестерола в кръвта предполагам знаеш, че при повечето хора (които нямат някакви метаболитни нарушения) не се влияе от приемания с храната.  Много хора тук са пробвали кетогенен режим, но сигурно не е за всеки организъм.
Предполагам, че имаш проблеми с жлъчката, щом се усилват от мазна храна. Обърни внимание.

28.05.16
18:49

Тенкс бро.
Черния дроб не мисля,че се натоварва от мазното,а от самия кето процес.Поне толкова научих,че главно черния дроб бачка за синес на кето тела и т.н.,а допълнително като му вкарам мазгоча и той не знае кво става.(синдром на мазния черен дроб):Д.Но това са си просто някви мои хипотези.Жлъчката ми май е изкривена,защото зимата ходих на преглед при гастроентеролог и той на ехографа видя,че е била по рождение не както трябва или нещо от сорта,но каза няма проблми...ако ме заболи пак естествено спирам,няма да си рискувам здравето.

29.05.16
09:51

Тегло:71кг.Надявам се да не падна под 70.Днеска смятам да се движа повече.
Ден 5:
2 варени белтъка + малко филе елена.
30г кашкавал,1/2домат със сирене.
50г сладолед.
20г фъстъци,20г сл семки,20г тик.семки.
200г кис.мляко
риба,зелева салата
20г кашу,20г печени бадеми.

Мнението беше редактирано от branki4a на 29.05.16 21:55.

30.05.16
21:39

60г фъстъци
сирене по шопски,зелева салата
500г биволско кисело мляко
пил.каре
10 череши
маслини
риба ,зелева салата

Не ми допада кето диетата.Ще я приключвам.Мисля,че е доста ефективна,особено за хора които искат да свалят килограми,но на мен не ми върши работа,защото целите ми не са кой знае колко амбициозни.Като се замисля предпочитам да се движа и да се чувствам силен,енергичен,отколкото да слабея с рестриктивна диета.Идеята за дневника ми допада.Може да продължа да го водя.

Мнението беше редактирано от branki4a на 30.05.16 21:45.

31.05.16
11:53

казано от branki4a на 30.05.16, 21:39:

предпочитам да се движа и да се чувствам силен,енергичен

Добави въглехидрати в менюто си за да ги чувстваш тези неща.

31.05.16
19:02

140г сушени смокини
100г печени орехи
кафе с малка лъжица мед.
50г череши,50г кис.мляко
пил.каре,маслини
риба,салата зеле,50г варени картофи.
50г фъстъци,50г печена соя.
400г кис.мляко.
омлет 2яйца с извара и салта домати и краставици.

Мнението беше редактирано от branki4a на 31.05.16 22:46.

01.06.16
17:32

60г сушени смокини,орехи
300гкис. мляко
пил.каре със салата зеле
4-5кайсии,малко орехи.
фъстъци и печ.соя
ябълка,100г.кис.мляко
омлет 4яйца с извара.

Мнението беше редактирано от branki4a на 02.06.16 13:37.

01.06.16
20:22

А къде са тренировките?

02.06.16
10:31

Той още не може да се адаптира към новия си режим, ти за тренировки говориш :D

@Бранкич, добре е да описваш тренировките, ако правиш такива.

02.06.16
21:40

не тренирам нищо освен корема сутрин
400г кис мляко
фъстъци,соя ,семки
сушени смокини
череши,кайсии
За вечеря три конски кюфтета със салата.Бях инвестирал в конско.10 месеца не съм го бутал,но за щастие е ок.

Трябва да спомена че се чувсвам супер с това ядене.Енергия бол,скоро почвам да спортувам редовно,но ми предстои важен изпит и смятам следващите 10 дена да го карам по спокойно.Обмислям да направя един ден без храна в следващите дни.

Мнението беше редактирано от branki4a на 05.06.16 08:25.

03.06.16
21:56

400г кис. мляко
конско кюфте
100г бадеми (сурови)
2 пил.карета +360г боб с лютеница
5 кайсии
днес малко заредих въглехидрати.Утре ще гладувам.

17.06.16
13:25

Подновявам дневника.
последните дни едни пици и едни subway-и се намърдаха в менюто.Време е да се стягам.Днеска ще ходя да плувам с колелото,което е на около 10 км ,т.е ще бъде колело,плуване,колело.Бая кардио.Мисля на отиване да съм гладен,някаде да си взема бърз въглехидрат,например банани,скачам в басейна и на излизане пак нещо за хапване.
За сега съм на 1 кафе и 3 кюфтета.Към 15 хапвам стабилно и така.
Басейна не работеше,така че останах само с колелото.което не си е малко.Краката не бяха бачкали цял месец и естесвено са гърмеж.

Мнението беше редактирано от branki4a на 17.06.16 20:31.

19.06.16
10:14

250г биволско кисело мляко с ленено семе + кафе
70г риба.
50г сафрид,50г скариди.
леко раздвижване -малко кофички и набирания,ама не много.
10км колоездене.
150г свинска пържола,варени картофи и шопска салата.

Мнението беше редактирано от branki4a на 19.06.16 21:49.

20.06.16
15:43

1 кисело мляко с ленено семе.
80 G’s сафридче
150г печена свиня,домати
3 праскови
coffee time
Днеска ще се плувам.Ей ся след 2-3 часа яхвам колелото и към бъсейнът ,копеле,хем малко тен да хвана,че съм бял кат германец ,а живея до морето.
Моето трениране малко трудно се води под отчет,защото аз съчетавам тренировките с ежедневието,а не отделям специално време за тренировки.По-скоро гледам да се движа през целия ден.Например в стаята си имам гимнастически халки от месец,два и постоянно тук таме правя някоя друга лицева,набиране или кофички.Така в края на деня без да съм се изпотил дори съм направил минимум 50 кофички,50 набирания.Това не го броя за тренировка и не го пиша.За това ме вдъхнови Pavel Tsasouline,когато прочетох как баща му го карал да прави по 3-4 набирания на рамкатана вратата всеки път ,когато влиза в стаята си,та и аз съм на този принцип.
Job is done motherfuckers,job is done!YIHHAA!!!
От 1800 до сега-21 23- мин.около 20 км колоездене с плуване.
Плуването-загрявка около 500м и още 5x4x25m спринтове съчетано,от всеки стил.Ей това ме кефи на плуването,че водата те охлажда и тялото ти не може да прегрее,даваш всичко от себе си докато едвам дишаш и си мърдаш ръцете и накрая излизаш изкъпан,свеж и НАЦЕПЕН батка :D.(стига да можеш да плуваш стиловете правилно,иначе плуването си е еддно жабуркане,баня).
сега следва да вкарам калориите.Направо мога да изям света,но заради каузата ще се огранича до 500-600 калории.

Мнението беше редактирано от branki4a на 04.07.16 14:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1