26.05.16
18:01
на 35 съм мисля че този живот, общо 886. здрав съм като див пръч, търся си за жена. пф групости (само последното). мисля че сме наясно с чувството ми за хумор. не е за всеки, особено за потребители с наименования като бодил и подобни. може да не ми хареса поста, може да изпроси да се изтрие но това е плод само на безсилието да контролира нещата. мисля че е комплексарско, да вярно може но не може да спре жена му да спи с друг, що не и с мен като е почнала няма спиране като ръжда :) каква е разликата между мен и него? еми простакът винаги се мисли за прав, докато ако някой е прав казвам си: да тук ти си прав. освен това считам че съм изключително интелигентен. какво е това име ? еми майка ми беше сдухана учителка по химия и ме е кръстила на органичен елемент. не претендирам че пиша правилно. всъщност пиша правилно понеже пиша на глаголица а не на български. точка по въпроса.
мисля че правя грешка понеже всяка тема в български форум се превръща в междуличностен битов скалнал без полза. но вярвам че има хора от които мога да науча още много. пък и трябва да си тренирам българския, че го забравям ...
интересувам се от правилно хранене и пиене. за това съм тук. може да помогна на някой, а има мнозина които могат да ми помогнат. защо да го правя ? не може ли да съм и аз алчно, злобно , гадно копеле като почти всеки член на съвременното ни общество. еми все още имам сърце и обичам.
та храната е изключително важна. човек е това което яде.
основната грешка е че се яде прекалено много. около 30 пъти. ама аз тренирам, аз съм бременна. защо ли го написах? на бившата ми жена и се доядоха сини сливи през зимата в 3 през ноща понеже била бременна и не можах да видя детето си, понеже много бързо отиде да ги търси.
прекалено много се яде. колкото по малко толкова по добре.
трябва да има някакъв ред. не може да едно хранене да се яде всичко.
при симптоми на ситост трябва да се спре.
трябва да има любов към храната.
не яж болкуци, примерно в опаковка
70 процента от тялото е вода, освен чешмяна вода всичко е противопоказно. ако излеете една кола в 50 литра вода ще се оцвети кофти и ще ви трябват да разреждате с още 200 литра вода за да се изчисти. това е , който разбрал разбрал, който не да духа супата. е от време на време ракия без метил може иначе се умира здрав :) . алкохола унищожава всяка клетка до която се добере.
това е, всички болести са в резултат на неправилно хранене и пиене.
относно културизъм или туризъм за някои.
коя по дяволите е тая Сис ? не мога да я забравя. младо готино момиче тотална жетрва на капитализма. вместо да се занимава с чупена на ... , не това не става :) тя тръгнала да прави мускули, хранителни режими, яде като невидяла, пие химия , хапчета прахчета и се чуди защо тялото и не издържа. какво знаеш ти ? нищо не знаеш . майка ти , баща ти носят кебапчета кюфтета ти ядеш. навремето се пиеше бенабол с карзил :) трябва да се намали темпото. трябва време. никога няма да си като Арнолд. поради простата причина че не му знаеш правилото. а то е максимален брой повторения +2.
моля само разумни коментари на примерно тема; защо да не приемаме хранителни добавки ?
Модерация: моля, спазвайте точка 4.4 от условията за ползване на форума!
Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 29.05.16 11:54.
Здравей :) А защо си се кръстил на ненаситен въглеводород - защото е много реактивно и нестабилно съединение, което се отличава с висока киселинност :P
Радвам се когато ме обичат :) Информацията ми е от тук: https://bg.wikipedia.org/wiki/Алкин и наистина, мисля че ник-нейм-а ти е много як - оригинален е и със съдържание, което поне според мен много подхожда на стила ти на изразяване - остър, критичен, предполагащ конфликт.
Иначе съм си абсолютен турист - спортувал съм почти във всеки по-голям град в България, 3-4 планини, няколко курорта в Гърция, навсякъде, където съм бил. Имам много служебни командировки и се опитвам да спортувам където и да съм—предимно със собствено тегло, на лостове, успоредки, катерушки, такива работи. Добавки не приемам, честно, но приемам лекарства за уголемен черен дроб - витамини и някакви зелени неща с артишок, бял трън и куркума, които миришат на храна за костенурки, а и така изглеждат. Както сам си отбелязал, ракията не прощава. Преди чепа с дроба не ги пиех, но какво да се прави - всеки си носи последствията от действията си и избора си.
Тук е спортна общност и самия аз не съм тук кой знае от колко от отдавна, но общото ни е желанието за движение и за по-здравословен живот. Има хора с много рутина и умора от обяснения, хора искащи да са красиви или силни и какви ли не, но това лошо ли е всъщност? Всички са готини и искат да се подобрят, някои са огорчени и уморени, други наивни, млади или стари. Понякога спорим или директно си се караме, но какво от това - ние спортуваме и това ни обединява, освен това се развиваме, променяме си мнението, учим се един от друг и критиката ме е накарала да науча не едно или две неща, а не съм първа младост.
Защо не напишеш нещо повече за себе си като физически данни, хранене и спорт - то ясно за езика, но все пак сме в спортен форум :) Зарежи го този негативизъм, туризъм и т.н. - няма полза от това за никой.
27.05.16
19:55
Здравей Страшник Петков! ;)
27.05.16
21:11
Аз само дойдах да напиша, че не знам кой ти е дилъра ама от днес съм му фен :D :D Ще го следя тоз дневник (y)
Абе батенце, само да те питам набързо. Не ти ли идва много тази тренировка а ? Аз само докато четох и се преуморих ..
27.05.16
22:48
Тука се взема стабилно от ‘хубуту :D
28.05.16
12:21
Не бих казал,че тази тренировка е кой знае какво,а камо ли да се нарече гърч.
Аз този “дневник” (а всъщност локумник) бих го изтрил не заради съдържанието, нито защото авторът му се изживява като жертва на терор, а защото не може или не иска да намери главните букви. Това показва неуважение не само към собствената личност на пишещия, а и към родния език, покрай което и към всички, проявили достатъчно търпение да прочетат повече от половин изречение.
Няма нищо лошо в леко тролене, подплатено с тънко чувство за хумор, но това е поредна дебелашка шега от човек, който доста се надценява във всяко едно отношение.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.05.16 15:44.
казано от Boby_ на 28.05.16, 15:44:
Аз този “дневник” (а всъщност локумник) бих го изтрил не заради съдържанието, нито защото авторът му се изживява като жертва на терор, а защото не може или не иска да намери главните букви. Това показва неуважение не само към собствената личност на пишещия, а и към родния език, покрай което и към всички, проявили достатъчно търпение да прочетат повече от половин изречение.
Няма нищо лошо в леко тролене, подплатено с тънко чувство за хумор, но това е поредна дебелашка шега от човек, който доста се надценява във всяко едно отношение.
такива съм ги поментирал още в първия си пост. господ го е наказал или урязал :) няма да го правя и аз. вече писах , все още имам сърце. такива ги обичам такива каквото са, какво да ги правя ?
Мнението беше редактирано от Алкин . на 05.06.16 07:23.
29.05.16
11:47
Братле, дано това е някакъв майтап. Иначе сериозно си издухал гарнитурата. :)
29.05.16
12:10
Бай Петко се прероди,но е сменил спортовете.От тежки щанги на лека атлетика.11 км. са нищо,аз за загрявка бягах по 18 планинско,дай нещо по-яко.
казано от Ross на 29.05.16, 12:10:
Бай Петко се прероди,но е сменил спортовете.От тежки щанги на лека атлетика.11 км. са нищо,аз за загрявка бягах по 18 планинско,дай нещо по-яко.
не му харесва какво пиша но с интерес го следи :) много са опасни такива , трябва да се пази човек от тях!
Мнението беше редактирано от Алкин . на 05.06.16 07:29.
31.05.16
14:37
Домашно приготвен ли ти е петмеза от черница? Ако да, как го правиш?
тия сладки вити банички със стафиди и някаква бяла заливка(Rosinenkuchen) са си много вкусни :)
:D ..е след като си станал миролюбив и духовно извисен по бира е по-добрия вариант от боя :) а и днес ни е празник
Мнението беше редактирано от Krasi DE на 01.06.16 20:50.
аз съм в района на Франкфурт на Майн, а доколкото разбрах ти си в Саксония..малко си далеч но ако идваш към мен се обади да те черпя нашенска бира с франкфуртер вурст :) ... а имам и ют ракиджос БИО 8-)
За надъхване май слушаш Manowar- поне от един друг форум с такова впечатление оставам ;) че тоя стил на писане се откроява.
казано от Бойко на 03.06.16, 21:42:
За надъхване май слушаш Manowar- поне от един друг форум с такова впечатление оставам ;) че тоя стил на писане се откроява.
извинете господине но според пост № 1 вие сте прост, понеже мислите че сте прав. не слушам глупости. надъхват ме Прододжи.
не пиша в други български форуми , понеже всяка тема се превръща в междуличностен, безполезен битов скандал.
и като мен няма , удрям само веднъж, после гледанм наляво, гледам надясно няма никой ...
Мнението беше редактирано от Алкин . на 03.06.16 22:29.
казано от Алкин . на 03.06.16, 22:19:
извинете господине но според пост № 1 вие сте прост, понеже мислите че сте прав. не слушам глупости. надъхват ме Прододжи.
не пиша в други български форуми , понеже всяка тема се превръща в междуличностен, безполезен битов скандал.
и като мен няма , удрям само веднъж, после гледанм наляво, гледам надясно няма никой ...
Аз и не само според пост №1 съм прост :) Моля да ме извините тогава за грешката. Ако ви е непригледно моето цапане помолете да ми се изтрият мненията.
Поздрави и чесън!
казано от Бойко на 03.06.16, 22:34:
казано от Алкин . на 03.06.16, 22:19:
и като мен няма , удрям само веднъж, после гледанм наляво, гледам надясно няма никой ...Аз и не само според пост №1 съм прост :) Моля да ме извините тогава за грешката. Ако ви е непригледно моето цапане помолете да ми се изтрият мненията.
Поздрави и чесън!
Бойко, браво за начина по който отговори, чест ти прави.
04.06.16
23:58
Най-човешки моля да се придържаш по-стриктно към граматиката и правилата за пунктуацията в българския език.